Din perspectiva necunoscuta:Majordomul sau,la cumparaturi

22 5 0
                                    

In timp ce Damien isi face o lista cu ceea ce ar trebui sa cumpere pentru pranzul stapanei sale,Crystal sta in fotoliul din camera ei,mangaind ghemul de blanita ce a devenit parte a casei Black in acea dimineata.
Se ridica de pe fotoliu si coboara la parter,asteptand ca Damien sa termine lista.Cand Damien coboara surpriza de pe fata lui e evidenta.
-Tanara stapana?
-Am de facut si eu niste cumparaturi.Spuse Crystal ca explicatie. Vin.cu tine,dar mergem pe jos.
Damien se relaxeaza automat in momentul in care casa Black ramane in urma. Tanara stapana reuseste mereu sa-l surprinda.Dar nu asta-i place la ea pana la urma?
Intra mai intai in magazinul de haine din care Crystal isi cumpara o esarfa albastra,care ii pune in evidenta ochii.Majordomul vrea sa o ajute cu sacosa dar,Crystal refuza:
-Poate ca esti majordomul meu,dar macar o plasa pot duce si eu,nu crezi?
Damien zambeste cand crede ca nimeni nu-l poate vedea. Isi aranjeaza o suvita de par rebela spre deliciul femeilor si adolescentelor de pe strada. Chipul lui angelic l-a ajutat sa isi faca multe admiratoare,desi singura persoana care conteaza pentru el e adolescenta mereu schimbatoare la al carui suflet pofteste de mult timp.
Crystal isi cumpara si niste reviste pentru adolescenti,iar apoi,intra cu Damien in singurul supermarket din oras. In carucior incep sa se adune tot felul de produse: rosii, un borcan de castraveti murati,branza topita,carne, oua si multe altele.
Tanara nu-si poate da seama ce are de gand Damien sa gateasca,dar banuieste ca o va surprinde intr-un mod placut,ca de fiecare data.Dupa ce platesc la casa,Crystal ajuta la impachetarea produselor si ii spune lui Damien:
-Te ajut si eu.
-Dar..tanara stapana,nu se cuvine ca o domnisoara sa care niste plase cu alimente.
-Damien! Suntem in secolul 21! Daca vreau sa duc la plimbare o nicovala,as putea sa o fac fara sa deranjeze pe cineva asta. In plus,daca duci tu toate plasele astea,cineva s-ar putea sa se prinda ca esti diferit.Camerele de supraveghere si cele de fotografiat sunt peste tot. Ai uitat ca trebuie sa te prefaci ca esti om? Ultima parte o spune in soapta,stiind ca majordomul o poate auzi la fel de bine ca si cand ar fi tipat in urechile lui.
-Bine,tanara stapana.
Damien zambeste.Cedeaza.O lasa sa ieie o plasa din cele cinci,iar apoi pornesc impreuna spre casa.Diferenta dintre cei doi e imensa:el,inalt sj imbracat elegant,cu parul negru si usor ondulat aranjat cu grija,ea imbracata comod,blonda si micuta,lucru care-l face sa o creada fragila.
-De cate ori trebuie sa iti mai spun sa imi spui pur si simplu Crystal? Nu mai suntem in Evul Mediu...
Desi nu lasa sa se vada,adolescenta asta reuseste mereu sa ii faca zilele interesante. Atat noutatea erei in care traieste,cat si personalitatea ei,reusesc sa-l fascineze.

CrystalWhere stories live. Discover now