#24

373 38 2
                                    

,, Kvůli Sophii se tam vrátím!,, řekla si Liddy a šla si do garáže pro zbraně. Hodně dlouhou dobu tam nebyla,taky že neměla důvod se tam vrátit.
Zvedla dveře od garáže a po levé straně našla vypínač,kterým si poté rozsvítila a viděla znovu ty počítače,opravářské věci pro auta, zbraně atd. Hlavně viděla Jaiove auto,které si nechala. Povzdechla si a rozešla se ke stolu se zbraněmi.

Jakmile si nabila všechny zbraně,šla směr skříň. Vzala si svoje staré oblečení. Kožená bunda,legíny,těžké boty a vlasy si dala do copu. Cítila se jako kdysi. Byla připravená i bojovat kdyby bylo třeba. Pro dceru všechno!

-----------------------

Dojela na určené místo,ale bylo tam prázdno. Zděsila se,bála se,že už je pozdě.
Najednou se tam vřítilo černá Audina,byla něčím vylepšená,protože když narazila do Liddy auta tak skoro nic se mu nestalo. Liddy se zděsila,rozmašírovali jí auto.

,, Co po mě chceš?!,, zakřičela na to auto.
,, Tebe!,, odpověděl upravený hlas z toho auta.
,, Cože? Proč? Kde je Sophie?,, snažila se být v klidu, v takové situaci musíte být v klidu. Jinak je jasné,že už jste skončili,jestli začnete zmatkovat.
,, Nějak moc otázek najednou!,, zasmál se ten hlas.

,, Odpověz!!,, Liddy vytáhla zbraň a namířila na to auto. To se jen zasmálo. Liddy nechápala.
,, Neprůstřelák puso,, smál se furt.
,, Pro tebe nejsem žádná pusa!!,, mířila na to auto,ikdyž to bylo k ničemu.
,, Kdysi jsem ti tak říkal furt,, zvážněl. Liddy vykulila oči.
,, Takhle mi mohl říkat jen můj kluk!! A ten už nežije,takže nelži!!,, třásla se jí ruka. Liddy Walker měla strach,poprvé.
,, A kdo říkal,že nejsem tvůj kluk??,, začali se otevírat dveře.
,, Nedělej si ze mě srandu sakra!! Rveš mi tím srdce!!,, Liddy se v ten moment rozbrečela.
,, Já si nedělám žádnou srandu,, hlas už nebyl upravený,ale byl to ten pravý. Liddy se začla třást ještě víc,pustila zbraň na zem a rozběhla se k tomu autu.
,, Jai?,, klekla si před to auto.

Z auta vystoupil zdravý Jai Shaw se Sophii v náručí. Liddy si dala ruce před pusu a nemohla uvěřit svým očím. Její milovaný žije. Jai došel k ní a usmíval se.

,, Sophinko hezky jsme překvapili maminku,že??,, koukl se Jai na Sophinku.
,, Ano,, roztomile odpověděla. Jai si přičupl k Liddy. Liddy nebyla schopna slova. Taky kdo by byl. Po 5 letech vidět někoho kdo ti umíral před očima a vidět ho zdravého najednou.

,, Zlato ztratila jsi řeč??,, usmál se na ni Jai a podal jí ruku. Liddy se jí chytla a vstala. Jai položil Sophinku na zem,Liddy mu hned skočila okolo krku a brečela.
,, Nebreč zlato,už tě nikdy neopustím!,, utěšoval jí Jai.

,, Jak??,, zeptala se Liddy.
,, Vysvětlím ti doma!,, odpověděl ,, a auto jsem ti rozflákal,protože to bylo moje a moc vzpomínek na to bylo,, dodal. Liddy měla ihned odpověď na další otázku ani se nemusela ptát.

,, Mám vás láda,, usmála se Sophinka na své rodiče.

,, My tebe přímo milujeme,, řekli sborově,poté se na sebe koukli a jak to bývá ve filmu,tak nesměl chybět polibek. Sophinka si dala ruce před oči,ještě to nechápala.
,, Jedeme domů,, usmála se do polibku Liddy a šli do auta.

---------------------

,, Sophinko bež nahoru zachvilku tam dojdem s tátou,, poslala Liddy Sophinku do pokojíčku. Sophinka jako poslušné dítě šla nahoru. Liddy hned upřela pohled na Jaie.

,, Teď chci odpověď na svoji otázku, Jaktože žiješ?,, zeptala se Liddy
,, Takže....,,

★♥Liddy

Light Revenge II // Jai Brooks//CzWhere stories live. Discover now