#1

737 39 2
                                    

Raní paprsky mi začaly ničit můj krásný spánek. Otočil jsem se na druhou stranu,ale bylo to k ničemu už jsem nezaspal. Zase začlo myšlení na moji jedinou lásku a to Liddy. Sakra hodně mi chybí.

,, Brácho vstávej máme misi!!,, zabušil a zakřičel Beau za dveřmi
,, Jo vždyť už jdu,, zamručel jsem.
Zabouřil jsem hlavu do polštáře. Měl jsem stochutí umřít,protože vím,že už ji nikdy neuvidím.

,,Jai!!,, *zakřičela

V hlavě jsem furt slyšel její hlas. Hlavně ten její výkřik v poslední den co jsem ji viděl. Je to už rok zpátky. Měl jsem zakročit a ne se nechat odvést od ní.
Prohrábl jsem si vlasy a silně práskl do zdi.

,,Tak kde jsi??,, ozval se ze spoda otec. Kdyby nebylo jeho, ještě by žila.
,, Už jdu,, nasraně jsem zařval. Povzdechl jsi , natáhl jsem si tepláky a šel za nimi..

----------

,, Dneska máme misi. Jdem okrást nejznámnějšího mafiána. Ale bude to těžký. Peníze si schovává u místních poldů. ,, opřel se o stůl otec. Jenom jsem protočil oči,protože se mi do toho nechtělo.
,, To dáme,, ozval se Beau,který si otevíral plechovku asi piva.
,, Musíme. Je v tom 100 mega.,, zasmál se otec.
,, Mě vynechte,, zamával jsem rukou a měl v plánu odejít.
,, Od té doby co jsem zabil tu děvku,tak jsi mimo,, uchechtl se otec. Jak jsem to uslyšel. Chtěl jsem mu vrazit,ale udržel jsem se.
,, Jo no otec má pravdu. O té doby co je ta kurva v prdeli tak se chováš jak debil,, ozval se Luke. To už jsem se neudržel.
Došel jsem rychlým krokem k němu,chytl ho za tričko.
,, Ještě jednou řekneš křivé slovo proti ní,tak už tě vážně zabiju ,, on se tomu jen zasmál. Nadechl jsem se,napřáhl jsem se a vrazil mu. Luke spadl ze židličky. Otřel jsi krev na rtu. Naštvaně zavrčel a vrhl se na mě.
,, Tak dost jste jak malý,, oprskl nás otec. Hned jsme se od sebe odtrhli. A upřeli pohled na otce,který se na nás díval vražedným pohledem.
,, Musíme být jako tým a ne se tu prát kvůli každé kravině,, chtěl jsem něco řict,ale otec mě zastavil ,, Jai buď už ticho a pojedeš!! ,, zmkl jsem a musel jsem souhlasit..
,, Běžte se nachystat! ,, zakřičel po chvilce a já musel z donucením jít si nachystat auto..

Trochu kratší,ale vítejte u začátku II.serie Light Revenge :) doufám,že libí:) na chyby nekoukat :) a Vote s Comments potěší:)
Liddy:)

Light Revenge II // Jai Brooks//CzWo Geschichten leben. Entdecke jetzt