15. Bölüm Üvey Kardeş

165 4 3
                                    

Merhaba arkadaşlar. Telefondan yazıyorum bu yüzden yazım hatalarım olursa kusura bakmayın. Lütfen voteleri çoğaltmaya çalışalım. Elimden geldiği kadar uzun yazmaya çalışıcam sizleri seviyorum. Vote ve yorum lütfenn..
İkisi birden gözlerimin önünde şoka girmişti. Onların yüzünden bende şoktaydım. Ortamı bozup Jason ile Tom' u tanıştırmaya çalıştım ama zaten görünüşe göre onlar birbirini tanıyordu.
"Jason, Tom. Siz birbirinizi tanıyor musunuz" dedim. Jason' da "hemde kendimden daha iyi" dedi. Şaşırmıştım. Tom' a baktım o da "Jessica biz kardeşiz" dedi. Onlarla birlikte bende şoka girmiştim.
Herkes şoktan çıkınca Jason' ı koltuğa oturtum ve bende yanına oturdum. "Cidden siz kardeş misiniz?" Dedim. "Evet, ama üvey kardeşiz" dedi. "Jason, Tom? Neden hiç bahsetmediniz?" Dedim. "Çünkü bahsedicek fırsatımız olmadı" dedi. "Söyleseydiniz ben size fırsat verirdim." Dedim
Jason' da bana göz kırptı. Jason, ben ve Tom beraber korku filmi izledik. Gündüz izledik. Ardından Jason Tom' a nerede oturduğunu sordu.
Akşam olmuştu. Ben Tom' u istemsizce bir şekilde evine yolladım ve Jason' la başbaşa kaldık. Beraber yemek hazırladık ve yedik. Jason' da gitti ve ben evde yalnız kaldım. Biraz korkmuştum. Jason' ı burada kalması için ikna etmeye çalıştım ama nafile. Uykum geldi ve uyudum.
Arkadaşlar, biliyorum biraz kısa oldu telefondan yazdığım için pek uzun yazamıyorum. K.b sizi seviyoruuum 😉

BENİM TATLI SAPIĞIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin