10.Bölüm Sabırsızlık

623 20 5
                                    

Ben de kendimi toparlamak için üstümü giyinip deniz kenarına gidip biraz hava aldım. Deniza anlamsızca taşlar atıp duruyordum. Jason' u çok seviyordum ve oda beni çok seviyordu. Kumda oturuyordum. Kulaklığımı çıkartıp Ke$ha Last Goodbye dinlemeye başladım. Tam bir Ke$ha hayranıydım. Ke$ha dinlerken sinirlerimi de atmış oluyordum. Denize taş atarak müziğimi dinledim. Müzik dinlediğimden yanımdan gelen ayak seslerini duyamamıştım. Yanıma Jason geldi ve yanıma oturdu.

''Jessica, b-ben özür dülerim gerçekten. O anda sana öyle davranmak istememiştim. Şuanda senden tek istediğim şey, Beni Affetmen.''

Jason'u affetmek istiyordum.

''Tamam Jason. Seni affediyorum.'' dedim ve ona sımsıkı sarıldım. O da bana sımsıkı sarılıyordu. Birden kulağıma bir şeyler fısıldadı.

''Beni sakın bırakma, terketme Ne olursa olsun!'' dedi.

Onu çok sevdiğim için tamam demekle yetindim. Ona eve gidelim dedim. Arabadayken güneşin batmasını izliyordum.  Eve gittiğimizde film izledik. Ben uyuya kalmıştım ki zaten saat gecenin biriydi. Beni kucağına aldı ve odama götürdü. o kadar uykuluydum ki rüyama dalmış gidiyordum. Yatağıma yatırdı ve alınıma br öpücük kondurup yanıma yatıp uyudu. Sabah olmuşru gözlerimi, zorlukla açtım ve aşağıdan yani mutfaktan nefis kokular geliyordu. Jason yanımda yoktu. Lavoboya gittip elimi yüzümü yıkayıp aşağıya indim. Jason mutfakta kahvaltı sofrası kuruyordu. 

''Günaydın.''

''Günaydın.'' dedim gülümseyerek. Bana sırıtıyordu.

''Sofraya oturmayacakmısınız majesteleri?''

''Tabikide oturacağım Beyfendi.''

Beraber kahvaltı ettik. Açlıktan çok hızlı yiyordum. Jason bana gülümseyerek bakıyordu. Kahvaltı boyunca bana aşık aşık bakıyordu.

''Yavaş Jessica boğulucaksın.''

''Sen? Benim lokmalarımımı sayıyorsun.???''

''Hayır sadece iyiliğin için dedim. Bugün seni biryere götüreceğim. Ama Sürpriz.''

''Nereyeee??''

''Dedim ya. Sürpriz.''

Çok merak etmiştim. Nerdeyse çatlayacaktım.

''Majesteleri, üzerine şık birşeyler giyin. Yarım saate evden çıkıyoruz.''

Tamam dedim ve yukarı çıktım. Üzerime Dizimin 1cm üstünde elbise giydim. Elbisem mor ve koyu yeşil tonlarındaydı. Ayakkabı olarak ise koyu mor tonları topuklu ayakkabılarımı giydim. Gözlerime hafif bir eyeliner çektim. Fondoten sürmeme gerek yontu çünkü cildim zaten pürüssüz ve lekesizdi. Aşağıya indim. Çok sabırsızlanıyordum. Jason bana çok şaşkın ve aşık bakışlarla bakıyordu.

''Çok güzel olmuşsunuz Majesteleri.''

''Teşekkürler Beyfendi. Sizde çok şıksınız.''

Evden çıkıp Jason'un Jeep' ine bindik. ve Jason arabayı sürmeye başladı.

Biliyorumm çok kısa yazıyorum. 1-2 bölüme kadar böyle sürecek sonrası uzun. Bu arada 671 okuyucu için teşekkür ederim. 

HyunaBuket' ede ayrı bir teşekkür ediyorum. Öpüldünüzz.

BENİM TATLI SAPIĞIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin