2.Bölüm Neler Oluyor?

1K 33 5
                                    

Bu aralar televizyon izlerken fazla uykuya daldığımı farkedince hafif bir güldüm. Şu anda bir köpek gibi açtım. Ve mutfağa gidip dolaba baktığımda yiyebileceğim şeyler bitmişti. ''Düşündüm de bir alış-veriş yapmak hiçte fena olmaz.'' Diye geçirdim aklımdan. Altıma su yeşili bir tayt, üstüne bir t-shirt, ayağıma ise bir babet geçirip üstüme bir ceket aldıktan sonra evden çıktım. Marketten ne kadar abur cubur varsa hepsini aldım ve eve koyuldum. Birinin beni izlediğini farkettim ve izliyordu da.

Hafiften bir gülümsedim ve beni izleyen kişinin yakışıklı sapığım olabileceğini düşündüm ve biraz tedirgin oldum çünkü olmayabilirdi de. Evin önüne geldiğimde ise posta kutumun tıkabasa dolduğunu görüp içine baktım. Her zamanki gibi faturalar, faturalar, faturalar. Ha bir saniye bir tanede mavi mektup vardı. Yakışıklı sapığımdan gelebileceğini düşündüm ve postadaki herşeyi boşaltıp eve girdim. 

O kadar açtım ki o mavi mektubu okumaya zaman yoktu ve hemen abur cuburların hepsini yemeye koyuldum. O kadar yemiştim ki bir anda aklımdan 9-10 kilo alabileceğimi düşündüm. Aklıma o mektup geldi ve onu okumaya koyuldum. ''Markete giderken dikkatli ol tamam mı? ayrıca t-shirtin çok güzelmiş taytında öyle.-Yakışıklı Sapığın.''  Ha??? Bu kendini ne sanıyor çok bilmiş ukala ukala konuşmalar filan? Telefonuma bir mesaj geldi. Bu oydu. ''Bence bana ukala demeden önce kendine bak hıh ayrıca sinirlenince daha tatlı oluyorsun.''  Hmm  mesaj atsam mı atmasam mı diye düşünüyorum. Bir mesaj atıcam sana diye içimden geçirdim.

Jessica: Sen beni nereden tanıyorsun ve kimsin???

Özel Numara: Ben seni senden daha iyi tanıyorum ve adım Joseph.

Jessica: Madem beni benden iyi tanıyorsun anlat bakalım ben kimim?

Özel numara: Adın Jessica soyadın ise Moschovorth. 17 Yaşındasın. Annenin adı Olivia babanın adın ise Dereck. Annen ile baban yurt dışındalar ve sen evde yalnızsın. Hiç arkadaşın yok. Daha anlatayım mı?

Jessica: Woww bunları nereden öğrendin yaww.

Özel Numara: Bunları Boşver Prensesim. Geç Oldu yat uyu bence.

Jessica: Hıhı tamam ok bb

Şoktaydım. Joseph bütün bunları nereden öğrenmişti? birde bana prensesim diyo yaaaaw öldürürüm ben bunuu!! Neyse uykumun geldiğini anladıkça uyuyordum. Ve kendimi uyumamak için zor tutuyordum çünkü koltukta uyuya kalmaktan nefret ediyordum. Yatağıma uzandım ve anında uykuya daldım.

BENİM TATLI SAPIĞIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin