3.Bölüm Heyecan Dolu Bir Gün

977 28 10
                                    

Bu aralar çok fazla olduğum yerde uykuya dalıyordum. Bundan dolayı haflif bir gülümsedim. Aklımdan geçirdim ve gizli sapığım ne yapıyordu? Ve gerçekten bir gizli sapığım varmıydı? İlk önce bunların bir eşek şakası olduğunu düşündüm ve telefonuma aniden bir mesaj geldi. ''Prensesim, benim varlığımdan şüphe etmene gerek yok. Ben sana aşığım ve hep öyle kalacak. Zamanı gelince sana yüzümü göstereceğim. Zaten adımı biliyorsun (Joseph). Sevgiler -Sapığın Joseph.''

Hı? Joseph bir vampir gibiydi. ''Ya nasıl benim aklımdan geçenleri okuyabiliyordu?''  Haha meğersem dışımdan konuşuyormuşum. ''Dur bir saniye? İyide bu beni nasıl dinliyor?? Aman banane yaa dinlerse dinlesin! Çokta umurumdaydı. İçimden konuşurum olur biter yaww!!'' Oooffff gene acıktım. Mutfağa gittim ve dolaba baktığımda ise birde ne göreyim!!! ''AAAAAA!!! BU DOLAP NASIL BÖYLE BOŞALDI YAHUUU DAHA DÜN MARKETE GİTTİİİİM!!! BU EVDE BİRŞEYLER OLUYOR AMA DUR BAKALIM...'' Şoka girmiştim. Neyse odama çıkıyım dedim ve odama çıkınca kapıyı açtııım vee ''ALLAH'IM SEN BANA SABIR VER!! UFFFF BU TABAKLAR NASIL GELDİ BENİM ODAMA YAWW!!''

Aklıma birşeyler geliyordu. Acaba gizli sapığım mı evdeydi ve benden saklanıyormuydu? Üzerimi giyindim ve market alış-verişine gittim. Yolda çok telaşlandım. Sanki biri beni takip ediyordu. Telaşımdan eve çabuk gideyim derken kestirmeye daldım ve ıssız bir yere geldim. Ve çıkmaz sokaktı arkamda birşeyler olduğunu hissettim. Korku ile arkama baktım ama hiçbirşey yoktu. Sanırırm açlık kafama vurmuştu. Market alışverişimi bitirdikten sonra evimin önüne geldim ve karşımıza birisi taşınıyordu. Biraz telaşlandım çünkü ben evden çıkmadan önce heryer yerliyerindeydi ve kimse apartopar taşınmıyordu.

İçimden annemi aramak geldi ve aradım. Açtığında meşgul olduğunu ve bana mesaj atmasını istediğini söyledi. Ee haliyle bende mesaj attım.

Jessica: Anneciğim nasılsın?

Annem: İyiyim kızım sen nasılsın?

Jessica: Çok iyiyim. Anneciğim sana birşey söyleyeceğim. Ben bugün markete gittim ve döndüğümde karşı tarafımıza birileri taşınıyordu.

Annem: Kızım iyi ya işte komşumuz olur ;)

Jessica: Anne, ben markete gittiğimde hiçkimse o evin etrafında değildi ve taşınma telaşında değildi.

Annem: Hmm peki. Seni seviyorum kızım hadi görüşürüz.

Jessica: Off bb anne.

Akşam olmuştu. Ben evde koltuğa uzanıp belgesel programı izliyordum ve kapı çaldı. Kapı deliğinden batığımda ise bir çocuk vardı benimle yaşıttı ve bende kapıyı açtım.

''Merhaba komşuu biz buraya yeni taşındık karşıdaki evde oturuyoruz. Annem kek yaptı ve bütün komşulara dağıtmamı söyledi. Haa bu arada adım Tom. Hmm sanırım annenler evde yok. Neyse komşu hadi görüşürüz.'' 

''ALLAH'IM SANA GELİYORUMM!! YHAA YAKIŞIKLILIĞA BAK BEAAA AYY AŞIK OLDUM BEN GALİBAA''  Komşumuz Tom o kadar yakışıklıydı ki onun önünde bayılcaktımm. Masmavi gözleri, altın rengi saçları (ama saçlarını havaya dikmişti) kaslı, yiiceeem. Neyse uykum geldiği için baygınmış gibi odama çıktım ve örtümü üstüme aldıktan sonra Tom'u düşünerek uykuya daldım.

BENİM TATLI SAPIĞIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin