1.Bölüm Ailemin Yurt Dışına Çıktığı Gün

1.5K 39 7
                                    

Ufff.. Yine sıkıcı bir yaz tatiline girdik. Her zaman ki gibi evde boş boş oturmak. Tam da bana göre. Hıh ne salağım keşke okul kapanmadan önce arkadaş edinseydim. Şuan evde pijamalarımla, kucağımda mısır gevreği, karşımda TV. Tam bir asosyel hayat yaşıyorum. Haa bu arada söylemeyi unutmuşum ailem yurt dışına çıktı ve bende bu yüzden evde tekim.

Ailemde tek çocuk olduğum için bana çok değer verirler. Saat akşam 21:56'ydı. TV de tam bana göre bir korku filmi çıktı ve bende hemen mısır patlatayım dedim ve patlatıp büyük koltuğa ayaklarımı uzattım. Filmde çok kan vardı ama ben yinede izledim. Uyuya kalmıştım ve baya bir uyumuştum. Uyandığımda saat 03:31'di. Hemek mutfağa gidip bir bardak su içtim ve odama çıkıp göz bandımı takıp uyumaya çalıştım. Aniden kapının zil sesini duydum ve telaşla kapı deliğinden baktım. Kimse yoktu herhalde gecenin bu saatinde hayal görüyordum veya birisi bana eşek şakası yapmak için ayaktaydı. ''Kİm o? Kim o?''  Çok korkmuştum ve dışarı çıkıp etrafa bakındım ancak dışarıda hiç kimse yoktu. Kendimi hayal gördüğüme ikna etmeye çalışarak kapıları kilitledim ve koşarak odama çıktım odamın kapısını sonuna kadar kilitleyip yatağıma yattım ve yorganın altına girerek korkuyla uykuya daldım.

Sabah olmuştu heleşükür. Dün gece ne olduğunu bilmiyordum ama birinin benimle kesinlikle oyun oynadığını düşündüm ve yine kapı çaldı sinirli bir şekilde kapıya doğru gittim. Kapıyı açarken bağırdım. ''KİMSİN SEN LANET OLASICA HERİFF!!??'' biraz sinirlenmiştim ve etrafa bakındım ve yine kimse yoktu bu sefer paspasa baktım ve pembe bir zarf buldum. Sanırım bir mektuptu. Mektubu açıp okudum. ''Merhaba prensesim. Dün gece olanlar için üzgünüm. Senin kapını çalan bendim sırf senin o tatlı yüzünü görmek için çalmıştım ama pek uygun zaman değildi sanırım? Evet şuan seni izliyorum ve bu mektubu okuduğun gözlerine bakınca ne kadar güzel olduğunu görüyorum. -Yakışıklı Sapığın''

Haha şakamıydı bu? yoksa gerçekten bir sapığım mı var? Telefonum zırr zırr çalma sesiyle hemen koşarak telefonumu alıp açtım. Annem di arayan. ''Ne yapıyorsun kızım merak ettiğim için aradım hiç aramadında'' ben ise ''Teşekkür ederim canım anneciğim. Neyse seni seviyorum anneciğim kapatmalıyım yorgunum'' dedikten sonra telefonu kapattım ve TV yi açıp izledim.

BENİM TATLI SAPIĞIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin