Chapter 127

19.9K 445 22
                                    

Harry's POV.

«Πώς θα ξέρω ότι δεν θα με πληγώσεις ξανά;» Κλαίει.

Μπορώ να πω ότι προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της αλλά χαίρομαι που δεν το κάνει πια, θέλω να

πέσουν όλα στο τραπέζι. Έχω ανάγκη να δω κάποιο συναίσθημα από εκείνη, ήταν τόσο ψυχρή τελευταία. Τόσο αντίθετη προς αυτήν. Συνήθιζα να είμαι σε θέση να πω τι σκεφτόταν από τα μάτια της μόνο. Τώρα υπάρχει ένας τοίχος εκεί, που με εμποδίζει να την «διαβάσω», με τον τρόπο που μόνο εγώ μπορώ. Προσεύχομαι στο Θεό ο χρόνος που περάσαμε μαζί σήμερα να λειτουργήσει υπέρ μου.

«Δεν θα ξέρεις, και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι θα σε πληγώσω ξανά. Θα με πληγώσεις κι εσύ, αλλά επίσης σε διαβεβαιώνω ότι δεν θα κρατήσω πότε τίποτα κρυφό από σένα ούτε θα σε ξαναπροδώσω. Μπορεί να πεις μερικές βλακείες που δεν εννοείς και, ένας Θεός ξέρει τι θα πω εγώ, αλλά μπορούμε να δουλέψουμε τα προβλήματά μας γιατί αυτό κάνουν οι άνθρωποι. Το μόνο που χρειάζομαι είναι αυτή η τελευταία ευκαιρία για να σου δείξω ότι μπορώ να γίνω ο άνθρωπος που σου αξίζει να είμαι. Σε παρακαλώ Τέσσα.» Ικετεύω.

Με κοιτάζει με μάτια κόκκινα, δαγκώνοντας από μέσα το μάγουλό της. Μισώ να την βλέπω έτσι, και μισώ τον εαυτό μου που την κάνω έτσι.

«Μ' αγαπάς, έτσι δεν είναι;» Ρωτάω, φοβούμενος για την απάντηση.

«Ναι. Περισσότερο από οτιδήποτε.» Παραδέχεται με έναν αναστεναγμό.

Δεν μπορώ να κρύψω το χαμόγελό μου. Το να την ακούω να λέει ότι ακόμα μ' αγαπάει, φέρνει πάλι την ζωή μέσα μου. Ανησυχούσα τόσο πολύ ότι θα με εγκατέλειπε, ότι θα σταματούσε να με αγαπά και θα προχωρούσε παρακάτω. Δεν την αξίζω και ξέρω ότι το γνωρίζει.

«Τι μπορώ να κάνω τότε; Τι πρέπει να κάνω για να το ξεπεράσουμε όλο αυτό;»

Το μυαλό μου γίνεται κουβάρι και αυτή είναι πολύ ήσυχη. Δεν αντέχω την απόσταση.

«Είπα αυτό που δεν έπρεπε, έτσι; Το ήξερα ότι θα το έλεγα, ξέρεις ότι δεν είμαι καλός με τις λέξεις.» Φέρνω τα χέρια μου στο πρόσωπό μου και σκουπίζω την υγρασία απ' τα μάτια μου.

Δεν έχω υπάρξει ποτέ τόσο συναισθηματικός σε ολόκληρη τη ζωή μου και είναι η πιο άβολη θέση που θα μπορούσα να βρεθώ. Δεν χρειάστηκε ποτέ να είμαι ή ακόμα να νοιαστώ για να εκφράσω τα συναισθήματά μου σε κανέναν, αλλά θα κάνω οτιδήποτε γι' αυτό το κορίτσι. Καταστρέφω διαρκώς τα πάντα, αλλά αυτό πρέπει να το διορθώσω, ή τουλάχιστον να προσπαθήσω όσο πιο σκληρά μπορώ.

After 2 (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα