Chapter 112

21.6K 574 107
                                    

«Σσσσς.» γκρινιάζω όταν ένας ενοχλητικός θόρυβος με ξυπνά. Μου παίρνει μερικά λεπτά μέχρι να καταλάβω ότι ο θόρυβος προέρχεται από κάποιον που χτυπά την πόρτα μου.

«Χριστέ μου, έρχομαι!» φωνάζω καθώς περπατάω προς την πόρτα.

Ρίχνω μια ματιά στο ρολόι πάνω στο γραφείο, είναι σχεδόν τέσσερις το πρωί. Ποιος στο καλό είναι? Ακόμα και μεθυσμένη, το μυαλό αρχίζει να τρέχει. Και αν είναι ο Χάρρυ? Έχουν περάσει πάνω από τρεις ώρες από το μεθυσμένο μου τηλεφώνημα όμως πως θα με έβρισκε? Όταν ανοίγω την πόρτα, αντικρίζω τον Τρέβορ να στέκεται μπροστά μου. Νιώθω απογοήτευση και τρίβω τα μάτια μου. Αισθάνομαι ακόμα και τώρα τόσο μεθυσμένη όσο όταν ξάπλωσα.

«Συγνώμη που σε ξύπνησα όμως μήπως έχεις το κινητό μου?» ρωτάει. Τι?

«Ε?» λέω και ανοίγω τον δρόμο για να μπει στο δωμάτιο.

«Νομίζω ότι ανταλλάξαμε τα κινητά μας, έχω το δικό σου και νομίζω πήρες το δικό μου καταλάθος.» λέει και κρατάει το κινητό μου στο χέρι του.

«Θα περίμενα μέχρι το πρωί όμως χτυπούσε ξανά και ξανά.» μου λέει.

«Oh» είναι το μόνο που λέω, πηγαίνω και ανοίγω το τσαντάκι μου. Σίγουρα το κινητό το Τρέβορ βρίσκεται πάνω πάνω μόλις το ανοίγω.

«Συγνώμη υποθέτω το πήρα στο αυτοκίνητο καταλάθος.» απολογούμαι και του το δίνω.

«Δεν πειράζει. Πραγματικά λυπάμαι που σε ξύπνησα. Είσαι η μόνη γυναίκα που ξέρω που δείχνει τόσο όμορφη όταν ξυπνάει όσο και πριν...» ένα κοπάνημα στην πόρτα τον διακόπτει.

«Τι στο καλό γίνεται? Πάρτυ στο δωμάτιο της Τέσσα?» φωνάζω και κατευθύνομαι προς την πόρτα. Πιθανόν θα είναι κάποιος υπάλληλος του ξενοδοχείου που ήρθε να παραπονεθεί για τον θόρυβο που έκανε ο Τρέβορ ενώ χτυπούσε την πόρτα τόσο αργά... αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι χτυπούσε όσο δυνατά νόμιζα πριν λίγο.

Όποιος και να είναι δεν είναι χαρούμενος, αφού αρχίζει να κλωτσάει την πόρτα.

«Τέσσα! Άνοιξε τώρα την πόρτα!» η φωνή του Χάρρυ ακούγεται από την άλλη πλευρά της πόρτας κάνοντας με να σταματήσω στη θέση μου.

Το πρόσωπο του Τρέβορ αρχίζει να χλομιάζει και βασικά νιώθω άσχημα για αυτόν. Το ότι ο Χάρρυ θα τον βρει στον δωμάτιο μου δεν θα καταλήξει σε καλό, παρόλο που ήρθε για να μου φέρει το κινητό μου.

«Κρύψου στην τουαλέτα.» λέω στον Τρέβορ και γουρλώνει τα μάτια του.

«Τι? Δεν μπορώ να κρυφτώ στην τουαλέτα.» λέει και καταλαβαίνω πόσο χαζή ήταν η ιδέα μου.

After 2 (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα