Terry

725 46 8
                                    

.Bu bölüme vote çok gelirse devamını yazarım pamuk eller votelere <3 Bu arada multiyi izlemenizi şiddetle öneririm. Bölüm gecikti farkındayım.

**

Ian elinde olduğu kadar hızlı koşuyordu. Ama sarhoşluğu yüzünden tökezliyordu.Başı ağrımaya başlıyordu.

'Mickey! hey beni bekle lütfen!' ' hey açıklayabilirim Mickey'

'Bir gün önce yanımda olmak için ağlıyordun. Şimdi de başkasıyla mı öpüşüyorsun?'dedi Mickey.

' Mickey isteyerek yapmadım o beni zorla öptü.'Dedi Ian. Mickey onun sarhoş olduğunu anlayabiliyordu.İçi rahatlamıştı. Şimdi de gidip Jason'u öldürecekti. evet bunu yapacaktı.

'Nerede o?' dedi Mickey. Sözünü bitiremeden Ian onu ensesinden çekip dudaklarını dudaklarına bastırdı. Karşılığı gecikmedi. Mickey de onu sertçe öpüyordu. Mickey onu da ensesinden kendine bastırdı. Ian Mickey'nin dudaklarınının aralanmasını fırsat bilerek dilini içeride gezdirdi.Dudakları ayrıldığında Mickey şaşırmıştı. Alnını Ian'ın alnına dayadı.İkisi de gülümsüyordu.

Evet bu öpücük Mickey'nin biraz yumuşamasına olanak sağlamıştı. Ian hastalığınından bu yana ikinci kez bu hissi hissetmişti. Biraz garipti ama kalbinin çok hızlı atmasını sağlıyordu. İlk kez birbirlerini dövdükten sonra öpüştüklerinde bunu hissetmişti. Jason'u sevmediğini hatta artık ondan hoşlanmadığını bile anlamıştı. O mickey'i seviyordu ama bunu kendine itiraf etmesi biraz zaman alacaktı. Geçen sefer Sammi sürtüğü yüzünden randevuya çıkamamışlardı. Ian'ın içinde kalmıştı bu. Mickey'e tekrar soracaktı ama sanırım buna şimdi uygun bir zaman değildi gecenin üçü olmuştu ve ikisi de yorgundu.

Gallagherların evine doğru uykulu ye yalpalayarak yürüdüler.Kapıdan içeri girdiler ve içerdeki şok edici manzarayla karşılaştılar. Sammi içeride duruyordu.

'Bu ne lan ?!' dedi Mickey. Sammi onlara döndü.

'Siktir ol git evimden!' dedi Ian. ikiside Sammiye yiyecek gibi bakıyordu yukarıdan Fiona aşağı indi.

'Sakin olun çocuklar' dedi Fiona.

' Benle taşak mı geçiyosunuz!' dedi Mickey

'Hey hey sakin olun tamam mı? Kalacak hiç bir yeri yoktu bende bir geceliğine evimizde kalmasına izin verdim' dedi Fiona

'Bu sürtük beni askeri inzibata ihbar etti. Ben de hapise girebilirdim Fiona şaka mı yapıyorsun?!'

'Sheilalarda kalabilir . sikimde değil bu orospu buradan gidecek'

'Burası bir sığınak değil. ya o ya ben Fiona!'

'Tamam Sammi gidecek.'dedi Fiona. içeri Lip girdi üniversiteden bir kaç günlüğüne dönmüş olmalıydı ki büyük tesadüftü bunlar.

'Bu ne amına koyayım!? Siktir ol git evimden' dedi Lip içeri girer girmez gördüğü manzara karşısında. Fionaya gerek kalmadı bu noktada Lip onları kovdu. Mickey Sammi'nin suratına yumruk atmayı hatta ikinci kez cinayete teşebbüsten içeri girme riskini alacaktı. Tabi Ian onu tutmasaydı. Ian ve Mickey yukarı çıkarken Fiona ve Lip bağırışıyorlardı. Fiona böyle bişeyi nasıl yapmıştı? yukarı çıktıklarında Mickey sinirine hakim olamıyordu. Sammiye küfürler yağdırıyordu. Ian onu sakinleştirmeye çalışıyordu.

'Hey Mick bana bak' dedi ellerini Mickey'nin yanaklarına götürerek.Birbirlerine bakıyorlardı.

'Sakin ol tamam mı? O sürtük bir daha buraya adımını atamayacak.' dedi Ian. Şu an Mickey'i o kadar öpmeyi istiyordu ki..

Gallavich - Ian&Mickey / I'm Here.Where stories live. Discover now