Mandy

854 48 6
                                    

To my girlfriend..

**

Mickey Ian'ın yanında olmanın mutluluğuyla yavaşça gözlerini açıyordu. Ian'ın yatağındaydılar. Ayrıldığından beri ilk defa bu mutluluğu hissetmişti. Sanırım yavaşça eskiye dönüyordu. Ian'ı uyandırmamak için özen gösteriyordu.Yavaşça yanından kalktı. Ian'ın bipolar olduğunu anladıkları gün aklına gelmişti.Bir an için morali yine bozuldu.O sırada aşağıdan sesler geliyordu.Bu Fiona idi. Bunu tahmin edebiliyordu. Emindi ki Fiona'nın dün gece yaşananlardan haberi yoktu. Sinirle aşağıya indi.

'Hey , günaydın. Sen dün gece burada mıydın?' dedi Fiona. Ian ile Mickey'nin tekrar birlikte olması fikri hoşuna gitmiş olmalı ki yüzüne kocaman bir gülümseme yerleşti.

'Evet. En son kardeşin intihar etmeye çalıştığı zaman onu kurtardıktan sonra birlikte eve geldik' dedi sinirli bir şekilde. Artık uysal Mickey gitmiş olacak ki Fiona'ya çok kötü bakıyordu.

Fiona şoka girmişti. 'N-ne nasıl?' dedi kekeleyerek.

'İlaçlarını alıyor mu ?' dedi Mickey.

'Sen az önce kardeşin intihar etmek üzereydi mi dedin?'

'Ne de olsa ölse umurunda olmayacak. Soruma cevap ver'

Fiona duygu karmaşıklığı yaşıyordu. Ve kafasında bir çok soru işareti vardı. Mickey üzerine çok yürümüş olabilirdi. Ama Ian Fiona'nın sorumluluğundaydı. Artık değil.

'Hayır almıyor. Ben yemeklerine koyuyordum ama artık genelde eve gelmiyor ve dışarıda yiyor.'

Merdivenlerden inen Ian bunları duymuş olmalı ki o da sinirlendi.

'Yemeklerime ilaç mı koyuyordun?'dedi.

'Tamam beni dinleyin. Mecburdum o ilaçları vermeseydim neler olacağını ikimizde biliyorduk Ian. Hem sen bana açıklama borçlusun . Dün intihara mı kalkıştın?' Mickey kaşlarını kaldırmıştı.Dudağını ısırıyordu.

'İşe gitmem gerek.' dedi Ian konuyu değiştirerek.Ceketini aldı ve dışarı doğru yola koyuldu. Mickey şu an tonlarca küfür etmek istiyordu.O gün oraya gitmeseydi Ian şimdi ölmüş olabilirdi. Tanrım bunun düşüncesi bile onu öldürmeye yeterdi. Fiona'ya çok kızgındı. Hiç bir şey söylemedi Ian'ın ilaçlarını alıp o da çıktı. Aslında tam olarak barışmış bile sayılmazlardı.İşler çok karmaşıklaşmıştı. Mickey ne yapacağını bilememişti.İlk önce iş bulmalıydı iş bulmak için 1 haftası vardı. Belki Kash'n grab de yine çalışabilirdi. Hayır. Kızlar hapisten çıkmış olabilirdi. Svet'e sormalıydı Kev ile tekrardan bi anlaşma yapabilirdi.Konuyu konuşmak için Alibi room'a gitti. Herkes onu gördüğüne şaşırmış gibiydi. Özellikle de Kev.

'Dostum , çıkmışsın' dedi Kev. Mickey'nin önüne birasını koyarak.

Mickey anlattı ve kızların hapisten çıktığı söyledi. Kev bu fikre yine sıcak baktı ve Veronica'ya sormalıydı.

 Mickey'nin aklına Ian geldi. Ona ilaçlarını vermeliydi. içkisine koymalıydı belki de. aslında içki ilacın etkisini bayağı azaltırdı. Hem ilaç vermenin yolunu bulmalı hem de içki içmesini engellemeliydi. İkisini de yapması imkansız görünüyordu ama sonuna kadar zorlayacaktı. Eğer yapmazsa Ian tekrar hastaneye yatabilirdi.Hatta intihara kalkışabilirdi. Bunu asla göze alamazdı. Ian'ı bulmalıydı. Ama önce eve uğramalıydı. Ian'ın ilaçlarını evde unutmuştu.

**

Eve gittiğinde kapıda Svetlana'yı gördü Rusça bir şeyler söylüyordu Nika'ya.

-'Он пришел ублюдок.(On prishel ublyudok .)'

Gallavich - Ian&Mickey / I'm Here.Where stories live. Discover now