part 2

120 2 2
                                    

(ROSE'S POV)

De auto stopte voor een groot luxe flatgebouw. Ik stapte uit de auto samen met Louis en pakte mijn koffer. 'Op welke verdieping zitten we?' vroeg ik aan Zayn. Hij grinnikte om mijn enthousiasme en zei: 'We leven in het penthouse op de bovenste verdieping babe.' OMG PENTHOUSE, oke rustig blijven rose, rustig blijven. 'Hoe populair zijn jullie precies met jullie boyband?' vroeg ik toen met dezelfde enthousiasme. Harry kwam opeens vanuit het niets opgedoken en ik schrok. Ik schrok zo erg dat ik viel. 'Oh my god! Rose gaat het?' vroeg Harry en hij hielp me overeind. Ik veegde het stof van m'n mouwen en zei casual: 'Ben wel vaker gevallen, maakt niet uit.' Ik negeerde de bezorgdheid van de rest en liep met m'n koffer naar de lift.

'HOLY FUDGECAKES! IS DIT ONS HUIS? IK DROOM, IEMAND KNIJP ME!' gilde ik toen ik mijn eerste voet binnenzette. Niall lachtte toen keihard, hij lachtte me gewoon uit. 'Wat is er zo grappig, leprechaun?' zei ik toen recht in zijn gezicht. Toen ik dat zei keek Niall me aan met een pokerface, ha. 1-0 voor Rose. Ik pakte mijn trolley en rolde hem binnen.

'Dus, willen jullie meer weten over me?' vroeg ik na een tijdje toen we op de bank zaten met een kop thee. Harry zei meteen: 'Waarom zat je in het tehuis?' Great, daar zat ik echt op te wachten op die vraag.. Liam zag dat ik tranen in m'n ogen kreeg en kwam naast me zitten en sloeg zijn armen om me heen. Ik wilde niet huilen, dat liet zien dat ik zwak was en ik was absoluut niet zwak. Ik pakte een pluk haar en speelde ermee. 'Handig van je Harry!' schreeuwde Zayn. 'Het maakt niet uit jongens, ik ben in het tehuis terecht gekomen omdat mijn vader me mishandelde en misbruikte, maar het is oke, ik ben veilig nu, denk ik' zei ik toen ik de verdrietige en schuldige expressie op Harry's gezicht zag. Niall was me nu met ongeloof aan het aankijken en moest na een tijdje huilen, hij kon het gewoon niet inhouden, van die snikken die er in een keer uitkomen. Louis deed hetzelfde en Zayn en Harry probeerde zich groot te houden. Liam staarde vol ongeloof naar me en bleef me maar knuffelen en vertellen dat het goed zou komen. Toen ik dat zag kon ik me niet meer inhouden, ik moet ook huilen. Mijn mascara liep uit maar eerlijk gezegd gaf ik er geen ene fuck om. Ik liep naar Niall en Louis en knuffelde ze, ik gebaarde met mijn hand naar de rest dat ze er ook bij moesten komen. Zo spenden wij 2 uur, huilend en knuffelend op de bank en eerlijk gezegd voelde het goed om het erin een keer uit te laten. Ik besefte dat ik nu een familie had die om me gaf. En man dat voelde goed.

Niemand zei wat de rest van de avond, het was niet awkward, het was een comfortabele stilte. We aten wat en keken een film. The Notebook. Man, de mooiste film ever. Ja ik ben geen meisjes meisje maar ik hou van chickflicks, ze zijn gewoon zo romantisch en de romantiek erin is wat iedereen wil. Toen mijn ogen tegenstribbelden tegen het dichtgaan gaf ik toch in. Het laatste wat ik voor me zag was Louis die me in mijn bed stopte en een kus op mijn voorhoofd gaf.

Ik werd wakker door het felle zonlicht die door een kier van het gordijn. Waar the fuck ben ik? Oja, geadopteerd door de grootste boyband ter wereld, no big deal. Ik sloeg de dekens van me af en pakte mijn sloffen. Langzaam liep ik naar de deur om daar de geur van pannenkoeken te ruiken. Wacht, wat? OH MY FUCKING GOD PANNENKOEKEN. Ik rende naar de keuken om daar Harry kokend en in boxershorts van Calvin Klein aan te treffen. 'Jezus, doe wat aan man' zei ik tegen hem. 'Haha, raak er aan gewend babe, ik loop altijd zo rond in huis, soms naakt.' zei hij brutaal terug. Ik grinnikte en schoof de barkruk naar achter. Harry liep naar het keukenkastje en pakte daar zes borden uit. Mijn bord schoof hij vol met 5 pannenkoeken en deed daar siroop op. My favorite! 'Dwankjwe Hwarreh!' zei ik met m'n mond vol pannenkoeken. Harry grinnikte en maakte een knikje. Opeens schoot er een idee bij me te binnen. Ik at de rest van de pannenkoeken  op en deed het bord met bestek in de vaatwasser. Zacht liep ik naar Harry en fluisterde mijn plan. Dit kan nog eens leuk worden.

Harry en ik bereidde ons voor. We deden bandana's om, strepen op onze wangen en camouflage kleding aan. Ik pakte een waterpistool en liep naar de keuken. Ik pakte een kom en mixte mayonaise, ranja, ei, honing en siroop tot een vloeibare substantie. Ik schonk het in de waterpistool en herhaalde dat bij die van Harry. Toen ik daarmee klaar was opende ik de koelkast en pakte 3 slagroombussen voor mezelf en 3 bussen voor Harry. Ik deed ze in mijn speciale gesp samen met de zwarte permanente stiften en grijnsde, nu nog iets voor Zayn. Ik pakte zijn gel, shampoo, conditioner en dat soort troep, jezus deze gozer heeft veel spullen! Ik deed kleurstof bij alle haarproducten en keek tevreden naar het eindresultaat. Niall, Zayn, Liam en Louis, bereid je voor op onze prank.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 10, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Tomboy (A One Direction Adopted Story) WRITINGWhere stories live. Discover now