#5

109 5 0
                                    

După o oră în care am jucat în continuu "adevă,provocare sau procente" ne-am decis să mergem în sufragerie pentru a ne uita la un film.Am ales să ne uităm la 'TOM ŞI JERRY'
Eu am pregătit CD-urile,sucul,paharele,draperiile iar el a pregătit gustările care ce-i drept au ieşit delicioase.
După trei ore în care ne-am uitat la nişte filme la întâmplare, ne-am decis să jucăm "Nu te supăra frate!".Ca pe vremuri.
Am câştigat 5 ture la rând.Mereu am câştigat la jocul ăsta!!Am luat o mică pauză apoi Jeff a început să-mi povestească despre fiecare dintre ei deoarece eu nu îmi aminteam mare lucru din copilărie având în vedere prin ce am trecut.Era normal să uit tot ce e legat de trecut şi din cauza suferinței pe care am trăit-o să nu îmi doresc altceva decât prezentul şi viitorul.
Jeff a luat o poză cu toți şi i-a luat pe fiecare la rând.

-Pentru început să vorbim despre SlenderMan!,spuse el pe un ton calm.El este cel care ne-a învățat tot ce ştim în prezent.Este o persoană,ca să zic aşa,moale,bună la suflet,dar nu cu toți.Dacă era aşa cu toți nu ar fi fost un criminal renumit.Trebuie să ai ceva special ca Slender să fie aşa cu tine.Dacă ai acel ceva special în tine Slender va face tot posibilul să te protejeze.

-Până unde ar duce-o cu chestia asta?

-Dacă ar fi muritor,până la moarte..

-...

-Slender ține destul de mult şi la noi chiar dacă are momente în care vrea să ne omoare în cele mai sadice moduri.spuse el imaginându-şi o fază ca asta.

-Okey...

-Să trecem mai departe.El este Ben Drowned.El în realitate are ochii albaştrii şi părul blond,se îmbracă tot timpul ca un elf dar când omoară e un adevărat artist.Au mai venit criminali la noi acasă,în timpul liber fiind persoane de gaşcă el le îndepărta cât mai tare de el.El seamănă Slender,dacă nu ai ceva special nu te primeşte lângă el,dar în general e chiar un prieten bun şi dedicat.

-Aha,acum nu voi muri proastă!

-Atâta timp cât eşti lângă mine nu ai să mori!Te asigur!!
El este Laughing Jack(L.Jack).Nu prea socializează,e foarte închis în el,vrea să fie mereu singur şi izolat deşi suferă ca un câine din cauza asta.

-Dar ce a pățit de face asta?

-Păi din persoana care aducea zâmbete pe chipurile oamenilor şi care era chemat pentru a aduce zâmbete şi veselie tuturor a ajuns un demon fără milă care ucide oameni nevinovați..Toți dacă am fi pățit aşa ceva am fi ajuns ca el.

-Dar de ce s-a izolat aşa?

-Din cauză că îi e temă să sufere din nou cum a suferit după schimbarea lui radicală.

-Aha....

-Dacă s-a ataşat de tine înseamnă că eşti ca o oază de fericire şi linişte sufletească pentru el!Şi dacă devi acea oază trebuie să ai grijă de sentimentele lui.Deşi e un criminal în serie e foarte sensibil pe plan emoțional.

-Bun..mai departe?

-El e EyelessJack(E.Jack),e un prieten foarte bun şi dedicat,iubeşte femeile,e un foarte bun ascultător dar un psiholog şi sfătuitor prost.Când omoră face o adevărată operă de artă,chiar dacă în timpul liber ar chema un taxi care să-l ducă din pat în bucătărie.Are un suflet mare chiar dacă e un curvar...

-Aham...

-Ei doi sunt Masky şi Hoodie.Ei sunt de gaşcă dar sunt gay

-Copilu' ală mutilat cine e?

-Ăla sunt eu...ce mult se pot schimba oamenii..nu-i aşa?

-Da...aşa-i....Voi ce puteri aveți?

-Avem nişte puteri comune.De a citi gândurile celorlalți,de a trimite mesaje telepatice.

-Aham...îmi e somn.Ție nu?

-Şi mie îmi e puțin somn.Cât e ceasul?

-E 7:30 seara.

-Du-te şi începe să-ți faci bagajele frumoaso!

-Okey..Vi să mă ajuți?

-Da

A life with creppypastaحيث تعيش القصص. اكتشف الآن