80

3.7K 137 3
                                    

Pov Julia

Ik word wakker. Ik doe m'n ogen open en ik zie geen Niall. Ik zit gelijk recht op. Hij is hier wel geweest, z'n shirt ligt in de hoek. Ik bel Niall, geen antwoord. Ik bel hem nog een paar keer. Zonder succes. Ik zucht en stap uit bed. Ik loop naar de andere kamers. Niemand.

Ik loop naar beneden. Niemand, niemand. Echt niemand. Dit kan er ook nog ff bij, tuurlijk. Ik loop naar de keuken en pak een glas water. Ik zet de tv aan. Geef briefje ofso.

"De One Direction lads zijn gespot in dit pretpark samen met hun vriendinnen, alleen Julia, vriendin van Niall Horan, is er niet bij. Hebben ze ruzie met elkaar vanwege Zayn? We hebben hem gisteren gespot bij Niall en Julia thuis. Hij is boos weggegaan. Is dit de reden tussen Julia en Niall? Meer hoort u later" zegt een man. Ik laat m'n glas vallen op de grond. Meen je dit? Gewoon zonder een briefje of iets naar het pretpark gaan? Ik pak m'n spullen en ren naar m'n auto, nou die van Niall. Ik was met m'n kleding gisteren inslaap gevallen dus oke.

Shit waar moet ik naartoe?? Ik ga altijd naar El, maar die is er ook niet. Ik denk dat ik naar Perrie ga. Ik rij naar Perrie toe, tenminste als ze daar nog woont anders naar Ed, heeft geen zin. Hij is op Tour. Naar m'n ouders heeft ook geen zin. Naar Nederland wel, maar dat kan ik niet maken. Um geen idee.

Ik parkeer de auto en stap uit. Ik druk op de bel en Perrie doet open. Thank god!! "Hi Pez" zeg ik. "Hey Juul, moet je niet met Niall enz in het pretpark zijn?" Vraagt ze. "Nou daarom ben ik hier, ze doen raar tegen me" zucht ik. "Ow kom binnen" zegt ze en laat me binnen. "Wauw, tis mooi hier" zeg ik zacht. Ze grinnikt. Ik doe m'n jas en schoenen uit en we lopen naar de woonkamer. Ze loopt naar de keuken en ik ga op de bank zitten.

Ze komt terug met 2 glazen dubbel fris. "Vertel" zegt ze en gaat zitten. "Gisteren bleven ze bij ons slapen. Ze waren weer eens dronken en negeerde mij kompleet. Ik mag nog steeds geen alcohol. Zayn stond opeens op de stoep omdat onze ouders weer een uitspraak over ons hadden gedaan ofso. Ik liet Zayn binnen en zei dat ik met Zayn naar boven ging. Louis maakte weer een klote opmerking en Zayn ging weg. Ik heb m'n spullen gepakt beneden en ben naar boven gegaan. Vanochtend toen ik wakker werd waren ze er niet meer. Ik zette de tv aan en ik zag dat ze dus in het pretpark waren en ik wist niet wat ik moest doen dus ben maar naar jou toegegaan" zeg ik half normaal, half gekwetst. "Ow, is het weer goed tussen jou en Zayn?" Vraagt ze zacht. Ik knik. "We hebben het goed gemaakt omdat we toch niet zonder elkaar kunnen" zeg ik lachend. Ze moet ook lachen. "Ga je mee naar m'n ouders?" Vraagt ze. "Is goed" zeg ik. "Kom" zegt ze en we staan op. We trekken onze jassen en schoenen aan en we gaan weg.

We zitten in de auto. "Is het niet lang rijden?" Vraag ik. "Jawel, maar m'n zusje, Caitlin, heeft een huis aan de rand van Londen en daar zijn m'n ouders nu ook" zegt ze hyper. Ik lach. We praten echt over van alles en nog wat.

"We zijn er" zegt Perrie en parkeert de auto. We stappen uit en lopen naar de voordeur. "Zouden ze het erg vinden dat ik hier ben? Ik bedoel ik ben het zusje van Zayn" zeg ik onzeker. "Boeit me niet of je het zusje van Zayn bent, jij ben een van m'n beste vriendinnen" zegt ze geruststellend. "Dank je" zeg ik zacht.

De deur gaat open. "Hoi perri- OMG jij bent Julia" gilt een meisje. "Cait, plz rustig" zegt Perrie. Ik grinnik. "Hi ik ben Julia" zeg ik en geef haar een hand. "Ik ben Caitlin" zegt Caitlin dus. Pez en Caitlin geven elkaar een knuffel en we lopen naar binnen. Perrie stormt naar haar ouders. Ik sta daar gewoon. "En jij bent?" Vraagt waarschijnlijk haar moeder. "Julia" zeg ik. "Een beste vriendin" zegt Perrie hyper. Ik glimlach. "Je lijkt veel op Zayn" zegt haar vader. "Pap ze is het zusje van Zayn" zegt Perrie zacht. "Ow" zegt haar vader. Awkward moment 1.

Perrie en ik gaan weer terug. Ondanks het awkward moment, was het super gezellig. We stappen de auto in. "Jouw familie is echt gezellig" zeg ik. Ze lacht. "Mijn vader mag Zayn niet echt, dus daarom deed hij zo belachelijk" zegt ze schamend. "Maakt niet uit, kan gebeuren. Soms haat ik echt dat ik het zusje van Zayn ben. Soms lopen er meisje naar mij toe en zeggen ze dat het mijn schuld is nadat ik in moest vallen" zucht ik. "Tis klote" zegt ze zacht. Ik knik.

We stappen uit bij Perrie. "Dank je voor vandaag" zeg ik en geef haar een knuffel. "Geen probleem, dat doen vriendinnen" zegt ze. Ik laat haar los. "Je mag ook altijd naar mij toe komen" zeg ik en geef m'n adres en nummer aan haar. "Dank je" zegt ze. We nemen afscheid en ik ga met tegenzin naar huis. Wacht, ik moet nog ff boodschappen doen. Ik rij naar het winkelcentrum en doe boodschappen.

Ik rij nu wel naar huis. Oke Julia, je blijft rustig. Het is niet jouw schuld. Was wel lekker rustig vandaag. Was m'n telefoon vergeten thuis, woops. Ik grijns bij die gedachten.

Ik stap uit de auto en pak de tassen. Ik loop naar de voordeur en maak de deur open. Ik loop naar binnen en sluit de deur. Ik doe m'n jas en schoenen uit en loop naar de woonkamer. Iedereen staart voor zich uit. "Hoi" zeg ik en loop naar de keuken. Ik pak de boodschappen uit en zet ze op de goede plek. Ik pak een flesje water en ga weer naar de woonkamer. Ik pak m'n telefoon van de tafel en ga op de stoel zitten. Iedereen kijkt mij vuil aan. "Wat" zeg ik bot. "Waar was je?" Vraagt Niall boos. "Bij Perrie, hoezo?" Vraag ik. "Zonder iets van je te laten horen?" Vraagt hij boos. "JA INDERDAAD JA, JULLIE DOEN DAT OOK. IK MOEST VIA HET NIEUWS HOREN WAAR JULLIE WAREN. LEUKE DAG GEHAD VANDAAG?" Schreeuw ik boos. Ze kijken me bang aan. "Dit had ik niet verwacht. Ja ik was boos gisteren omdat jullie zo fel reageerde op Zayn, maar dat betekend toch niet dat jullie mij kunnen negeren" zeg ik gekwetst. "En trouwens gisteren waren jullie dronken, jullie negeerde me de hele tijd" zeg ik en sta op. "Sorry, maar dit vind ik zo kinderachtig. Mij ff de schuld lopen geven terwijl jullie zijn begonnen" zeg ik boos en loop naar een kamer. De game kamer. Fijn. Ik zucht en ga tegen de muur aanzitten. Ik laat me zakken en leg m'n hoofd in m'n handen. Ik wil niet weer weg. Ik wil het ze vergeven, maar toch ook weer niet. "Juul is echt goed boos" hoor ik Es zeggen. "Ja inderdaad dat ben ik" mompel ik.

Na een tijdje sta ik op en loop naar de woonkamer. Ik kan echt niet boos op ze blijven of zijn. Ik hou van ze. Ik zie dat Niall gehuild heeft. "Oke, ik kan niet lang boos blijven op jullie omdat ik van jullie hou, maar waarom?" Vraag ik. "We wilde je niet wakker maken en we zijn het vergeten" zegt Liam zacht. "En we wisten niet of je mee wilde na gister" zegt Harry onzeker. "Oke, misschien zou ik dan ook wel niet mee willen, maar jullie hadden het gewoon kunnen vragen. Ik voel me nu alleen. Net of niemand om je geeft. Of ik het niet waart ben en nee ik voel me niet onzeker" zeg ik en er rolt een traan over m'n wang. Niall staat op en geeft me een knuffel. Ik leg m'n hoofd in z'n nek en huil zacht. Ik sla m'n armen om hem heen.

"Sorry" zegt hij zacht. "Het is al goed" zeg ik twijfelend. "Nee dat is het niet" zegt hij boos. "Jawel, het is gebeurt en we vergeten het" zeg ik trek terug. Ik kijk hem aan. Tranen rollen over z'n wangen. "Zie dit, we zijn gewoon weggegaan zonder jou. Dat kan toch niet" zegt hij huilend. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik bij aan de binnenkant van m'n lip. "Het is goed, echt. Ik onthoud dit wel en als jullie dit nog een keer flikken, is het over" zeg ik. Ze zuchten opgelucht. Niall pakt me steviger vast en ik leg m'n hoofd weer in z'n nek. Ik voel steeds meer armen om me heen. We staan in een groepsknuffel. Ik glimlach zwak, ze zien het niet, but idc.

Ik lig nu in een van de logeerbedden. Niall kon het nog niet aan dat we samen slapen omdat hij me te veel pijn heeft gedaan, geldt hetzelfde voor hem zei hij. Ik lig al 2 uur in bed en kan niet slapen. Ik mis Niall gewoon te veel. Ik sta op en loop naar onze kamer.

"Niall" zeg ik zacht en doe de deur open. "Ja" zegt hij gebroken. "Mag ik bij je slapen?" Vraag ik voorzichtig. "Ja" zegt hij blij, maar gebroken. Ik zucht opgelucht en loop onze kamer binnen. Ik ga naar Niall liggen. "Slaap lekker" fluistert hij. "Slaap lekker" zeg ik. Niall slaat voorzichtig z'n armen om me heen en ik val inslaap.

Is He My Brother? Ft. Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu