16

8.6K 241 27
                                    

Pov Julia

Ik heb net ontbeten en nu lig ik op de bank. Iedereen slaapt nog. Ik kijk tv, GTST. Dat heb ik al lang niet gezien.

Het is half 2, ze slapen nog steeds. Ik ga denk ff hardlopen. Ik trek m'n kleding en schoenen aan en ik ren naar buiten. Als ik hardloop ben ik ff van de wereld. Dat is fijn.

Na een half uur gelopen te hebben ben ik weer thuis. Ik sta in de gang en ik hoor Zayn zeggen "Ze gaat toch niet zomaar weg". Ik moet lachen, maar hou het in. "Nee" hoor ik Niall zeggen. "Ze zou dan toch iets zeggen" zegt Louis. "Ja, jullie lagen zo schattig te slapen, dus ben ik maar gaan hardlopen" zeg ik terwijl ik de woonkamer binnen loop. "En ik was te lui om te schrijven" zeg ik er snel achteraan. "Kleine sukkel" zegt Niall. Ik grinnik. Zayn springt van de bank en geeft me een knuffel.

"Ik ga douchen als jullie het niet erg vinden" zeg ik. Ik loop naar boven en opeens staat Niall achter me. "Niall" zeg ik geschrokken. "Sorry, maar ik wil ook douchen en dan kunnen we misschien samen. Het bespaart water" zegt hij. "Oke" zeg ik. "Maar voor een kus" zeg ik. Hij rent naar me toe en geeft me een kus. Ik pak snel m'n shampoo uit m'n kamer en loop weer naar Niall toe.

Ik kleed me uit. Ik schaam me niet voor m'n lichaam, maar het kan beter vind ik zelf.

Pov Niall

Juul kleed zich uit. Ze heeft een mooi lichaam, prachtig zelfs.

We staan onder de douche. Ik was het haar van Juul. "Mensen, over 20 minuten beneden" roept iemand. "Wanneer gaan we bekent maken van onze relatie?" Vraagt Juul. "We hebben nog een week een relatie, misschien kunnen we het bekent maken als we een maand een relatie hebben" zeg ik. "Oke" zegt Juul. Ze draait zich om zodat ik recht in haar mooie licht bruine ogen kijk. Ze drukt haar lippen op die van mij. Haar lippen zijn zacht en vol. PERFECT.

We lopen hand in hand naar beneden. "Zijn meneer en mevrouw klaar?" Vraagt Harry. "Ja" zegt Juul. Ik knik.

We lopen naar binnen, we hebben een interview in de bios ofso. "Niall" gilt Lou. Ik ga in de stoel zitten en ze doet m'n haar en ze geeft me m'n kleding.

Pov Julia

"Julia" gilt Lou. Niall is net klaar en nu moet ik. Ze steekt m'n haar op met een vlecht en ze houd m'n make-up rustig. Ze geeft me m'n kleding en ik kleed me om. >zie media voor outfits<.

We zitten klaar voor de interview. Ik zit tussen Niall en Zayn in. Perrie naast Zayn. Boven ons zit de rest.

"3..2...1 begin" roept een vrouw. "Hallo" zegt een man. "Hoi" zeggen we.

"Wie is het drukst van jullie" vraagt de man aan Liam. "Louis, Perrie en Julia" zegt hij. "En Zayn?" Vraagt hij aan Zayn. "Juul, Lou en Pez" zegt hij. Perrie, Louis en ik moeten lachen. De man kijkt mij aan. "Blijkbaar ben ik druk" zeg ik verbaasd. "En vertel, wat doet ze als ze druk is?" Vraagt hij aan Niall. "Als niemand iets zegt dan kan ze opeens opspringen en rondjes rennen en als iedereen het zat is heeft ze nog energie" zegt Niall. Ik grinnik. "Of opeens gaat ze lachen" zegt Harry. Ik blijf maar glimlachen.

"Naar wie heb als laatste een berichtje gestuurd en wat?" Vraagt de man. Ik pak m'n telefoon en zoek m'n laatste berichtje. "Naar m'n beste vriendinnen Esmee en Laura: Ik zit hier met 5 gekken in de auto" zeg ik droog. Niall: "Naar m'n broer Greg: is goed". Harry: "Gemma: De groetjes aan de rest". Louis: "Naar m'n moeder: love you too". Liam: "Naar Juul: 5 minuten". Perrie: "Jade: Adios". Zayn: "Julia: Nu beneden". "Zo 2 naar Julia" zegt de man sneeki. Ik kijk hem aan stop-met-sneeki-doen.

De man bedankt ons voor het interview en we lopen weer naar Lou. "Kleding mogen jullie houden" zegt ze. "Dank je" zeggen we. Die broek had ik al, maar dan heb ik er 1 extra.

We rijden weer naar huis. Ik zit bij Niall opschoot. Hij speelt met m'n haar. Ik had m'n haar los gedaan. "Sow dus blijkbaar ben ik druk" zeg ik. "Jep" zegt Louis. "Nou" zeg ik nep-boos. "Je kan druk zijn ja" zegt Liam. Ik lach. "Mensen, de jongens gaan morgen weer op Tour" zegt Paul opeens. "O" zeg ik zacht. "Kon je dat niet eerder zeggen" zegt Niall geïrriteerd. "Nee sorry" zegt hij. "Nou dan gaan we vanaaf uit" gilt Perrie. "Oke" zeg ik.

We hebben gegeten. "Juul boven nu" zegt Perrie. Ik drink m'n glas leeg en loop naar boven. "Wat doe jij aan?" Vraagt ze. "Een blauw jurkje, denk ik" zeg ik. "Pak m eens" zegt ze. Ik loop naar m'n kamer en pak dat jurkje. Ik loop weer terug. "Perfect" zegt ze. Ik lach.

Iedereen staat in de gang. Niall kijkt me aan. Ik loop naar hem toe. "Je ben prachtig" fluistert hij. Ik geef hem een kus. "Voordat we weggaan" begin ik. "Wie is de Bob?" Vraag ik. "Bob? Wat?" Vraagt Louis. "Degene die niet drinkt zodat we veilig thuis komen" zeg ik. "Um" zegt iedereen. "Ik ben m wel" zeg ik. Ze kijken mij aan. "Ik kan niet tegen alcohol" zeg ik. "Echt niet?" Vraagt Perrie. "Echt niet" zeg ik. "Ok" zeg Louis. Ik kijk hem aan. "Eeee" maakt hij ze zin af. Ik grinnik.

-na het stappen-

"Schatje mag ik een minion?" Vraagt Niall. "Nee" zeg ik. Niall hangt als een zoutzak tegen me aan. Perrie tegen Zayn en Louis, Harry tegen Liam aan. We lopen naar de auto wat echt super moeilijk is. Niall valt bijna de hele tijd. "Mag ik dan een paard? Een paarse paard, zoals in de Milka reclame" begint hij weer. "Nee, Niall" zeg ik. "Nouhou, ik wil een paard" zeurt hij. "Wat jij zo krijgt is een aspirientje" zeg ik.

Als we eindelijk thuis zijn breng ik Niall naar bed. Het is echt een zoutzak. Ik loop weer naar beneden voor een glas water en een aspirientje. "Slaap lekker" zegt Liam. "Slaap lekker" zeg ik terug. Ik loop weer naar boven en geef het aan Niall. "Ik hoef geen drugs, dat is slecht voor je" zegt hij. Hij is goed opgevoed. "Dat is voor de hoofdpijn" zeg ik. Hij neemt het toch maar in en k loop naar de badkamer om m'n tanden te poetsen. Niall staat achter me en grijpt me vast. "Niall" zeg ik boos. "Ik wil een kusje" zegt hij kinderachtig. "Dan moet je je tandenpoetsen want je stinkt naar alcohol" zeg ik. Hij probeert z'n tanden te poetsten maar zoals k al dacht is het een zoutzak die niet kan blijven staan. Ik lach.

Als hij eindelijk klaar is met tandenpoetsten, wat 100000 jaar heeft geduurd, geef ik hem een kus. "Schat, ik wil nog een kus" zegt hij. Ik merk als hij dronken is noemt hij me schat. Ik geef hem nog 1 kus. "Slaap lekker schat" zegt hij. "Slaap lekker babe" zeg ik en val zo in slaap.

Is He My Brother? Ft. Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu