54

5.1K 156 26
                                    

Pov Julia

Ik word wakker, ja wakker van iemand die op Niall's bed springt. Ik doe m'n ogen open en ik zie dat Louis op Niall's bed springt. "JULIA IS WAKKER" schreeuwt hij. "Ga weg" mompel ik en gooi een kussen naar hem. "Juul" zegt hij boos. "Ga dan weg" zeg ik. Hij gaat van het bed af en loopt weg. Ik draai me om naar Niall. Hij ligt zo schattig te slapen. Mond een stukje open, er komen zachtjes snurkjes uit en haar door de war. Ik wrijf zacht met m'n duim over z'n wang. Hij wordt langzaam wakker. "Babe nu niet" mompelt hij. Ik grinnik en ga met m'n hand door z'n haar. "Juul" mompelt hij en pakt me stevig vast. Ik leg m'n kin op z'n schouder. Zo liggen we een tijdje totdat ik gebeld word. Ik neem op. Het is onbekend.

J: "hallo"

O: "hoi, ik bent Kurt Schneider"

J: "OMG hoii ik ben Julia" zeg ik verbaasd.

K: "ik wil je wat vragen"

J: "ga je gang"

K: "Max, Sam en ik willen een clip opnemen, met 2 liedjes van One Direction en we wilde vragen of jij ook mee wilt zingen"

J: "OMG ja super leuk" gil ik.

K: "zeg niks tegen ze en ik mail je het adres"

J: "is goed, maar ik ben in Londen hè"

K: "ja wij ook"

J: "OMG super leuk, moet ik nog wat meenemen?"

K: "een outfit en een gitaar"

J: "is goed, doeii"

K: "doeii" zegt hij en ik hang op.

"OMG" gil ik en spring uit bed. Ik ren de kamer uit en ren naar beneden. "Juliet wees eens rustig" gilt El. "Sorry" zeg ik en ren weer naar boven. Ik ga weer naar Niall liggen. "Wat was dat?" Vraagt hij. "Niks" zeg ik snel. "Vertel" zegt hij. "Ik mag niks zeggen, het heeft niks met jou te maken" zeg ik. Hij zucht en slaat z'n armen om me heen. Ik grinnik. Ik druk mijn lippen op die van hem. Na een tijdje tikt hij m'n onderlip aan. Ik doe m'n mond een stukje open. Onze tongen spelen met elkaar. "Juul wij-Jezus ik verpest jullie moment weer" zegt Bart als hij de kamer binnen kont lopen. Ik trek terug. "Wij gaan" zegt Bart. "Is goed, ik bel nog wel ff" zeg ik. Hij knikt en loopt de kamer weer uit. Niall en ik moeten lachen.

We zijn aangekleed enz en we lopen naar beneden. Ik loop op de trap en ik krijg een berichtje. Ik pak m'n telefoon en sta stil.

Kurt: Hey, kan je vandaag?

Ik: hey ja tuurlijk, waar moet ik naartoe?

Kurt: Hollandse dam 710

Ik: ik zal er zijn

Kurt: om 1:00pm?

Ik: is goed

Ik loop de trap af. "Ik ga zo weg" zeg ik. "Waarom?" Vraagt iedereen. "Omdat ik iets ga doen". "Ja wat?" Vraagt Liam. "Iets, ik zeg niks". Ze zuchten. Ik glimlach. Ik loop weer naar boven. "ESMEE EN EL KOMEN" gil ik. Ik hoor mensen de trap op komen rennen. "Wat is er?" Vraagt Es. Ik trek ze mee een kamer in. "Ik ga zo weg omdat ik een cover ga opnemen van One Direction met Kurt, Sam en Max. Ik heb kleding nodig" zeg ik zacht. "OMG dag ik vet" gilt El. "Niks tegen de boys zeggen" smeek ik. "Wij houden onze mond" zeggen tegelijk.

"Blijf hier" zegt El en trek Es mee de kamer uit. Ik kijk de kamer rond. Ik ben in de kamer van Liam. Hij heeft een best mooie kamer. Ik kijk naar de foto's. Er staan ook foto's van ons vroeger. Super cute. "Hier" zegt El en geeft een tas met kleding aan me. "Tnx" zeg ik en geef ze een knuffel. "Maar hoe ga ik een gitaar meenemen?" Vraag ik. "Vragen dûh" zegt Es. Ik geef mezelf een facepalm. Ik ren naar beneden.

Is He My Brother? Ft. Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu