55

4.8K 154 17
                                    

Pov Julia

Niall is vandaag jarig. Kurt komt om 11 uur, dus Niall moet echt wakker worden. Ik druk mijn lippen op die van hem. Hij kust gelijk terug. Ik wil terug trekken, maar Niall houd me tegen. Ik kus maar gewoon terug en pak z'n hand. Ik vlecht onze vingers met elkaar. Niall tikt m'n onderlip aan. Ik doe m'n mond een stukje open en Niall's tong glijdt naar binnen.

Na een tijdje trek ik terug. "Gefeliciteerd Ni" zeg ik en druk een kusje op z'n neus. "Dank je babe" zegt hij zacht. "Hup uit bed" zeg ik. "Waarom?" Vraagt hij. "Um je bent jarig" zeg ik op een dûh toontje. "Oke" mompelt hij. Ik grinnik en stap uit bed. Ik heb hier geen kleding😑, dus pak een vest van Niall en doe m'n broek van gister aan. Ik ren naar El toe. "Eeeeel" gil ik in hun kamer. "Ja" zegt ze. "Mag ik een shirt lenen?" Vraag ik. "Je weet de weg" zegt ze en gaat weer tegen Louis aan liggen. Ik grinnik en loop naar de kast. Ik pak een shirt waar 'Dreams' opstaat. Ik loop de kamer weer uit en kleed me om.

We zitten op de bank. Kurt sluit de laptop aan op de computer. Hij start het filmpje. Iedereen kijkt aandachtig naar de tv. Het is echt vet geworden. (Bedenk zelf een remix)

"Daarom ging je weg" zegt Liam. Ik knik. "Met m'n gitaar" zegt Niall trots. "Het is echt super gaaf" gilt El. "Hoe hebben jullie dit gemaakt?" Vraagt Louis. "Gewoon zingen en opnemen" zeg ik. "Kom je erachter" zegt Louis. "Ja" zeg ik droog. "Maar wanneer heb je dit gedaan?" Vraagt Harry. "Ik ging gisteren toch weg met Niall's gitaar" zeg ik. "Ja" zegt ie. "Nou gisteren dus" zeg ik. "OMG Harry ben je nou echt zo dom" gilt Es. "Ik hou ook van jou" zegt hij nep huilend. Es gaat door z'n haar en geeft hem een kusje. "En is ie goed?" Vraagt Sam aan Niall. "Perfect" zegt hij hyper. "Dan gaat het er nu uit" zegt Kurt. "OMG dit is zo gaaf" zeg ik hyper. Iedereen lacht. Niall trekt me naar zich toe en drukt z'n lippen op die van mij. "Dank je" mompelt hij. "Geen probleem" zeg ik als ik terug trek. "Jullie zijn cute" zegt Sam. Ik doe m'n hand voor Niall's mond. Hij likt m'n hand. Boeit me niet, ik kus hem toch. "Waarom doe je je hand voor z'n mond?" Vraagt Max. "Dan gaat hij zeggen dat hij niet cute is, maar dat is ie wel" zeg ik met een grijns. Hij blijft maar m'n hand likken.

"Wij gaan" zegt Niall en trekt me het huis uit. "Huh wat" zeg ik. "We gaan" zegt hij. "Oke" zeg ik maar. We stappen mijn auto in en we rijden naar mijn huis. "Pak je spullen" zegt hij als we binnen staan. "Niall James Horan" zeg ik. "Ja" zegt hij. "Waar gaan we naar toe?" Vraag ik. "O wist je het nog niet?" Vraagt hij. "Wat moet ik weten dan?" Vraag ik. "We gaan naar Ierland" zegt hij. "O echt, SUPER COOL" gil ik en ren naar boven. Ik hoor Bart en Thomas lachen. Ik trek m'n kast open en pleur er wat in.

Ik loop met m'n koffer weer naar beneden. Niall is druk in gesprek. Ze merken niet eens dat ik achter ze sta. "Houii" gil ik. "Jezus Juul" gilt Bart. "Ik ben Julia niet Jezus" zeg ik droog. "Nee dat weet ik ook wel" zegt Bart hysterisch. "Waarom zeg je het dan sufkop" zeg ik lachend. "Klaar" zegt Thomas. "Wij gaan" zegt Niall. We nemen afscheid van Bart en Thomas en we rijden weg.

"Hoe gaat het met de band?" Vraag ik. "Super goed, we gaan over een paar weken weer op Tour" zegt hij blij. Ik glimlach. "Het is geweldig om je zo te zien, als je praat over de band. Jij bent dan gelukkig dus ik ook" zeg ik trots. Ik legt z'n hand op m'n knie. Ik leg m'n hand op z'n hand.

"Kunnen we misschien nog langs mij ouders?" Vraag ik voorzichtig. "Sure" zegt hij. Ik knik. "Ik haatte je zo na die brief" zegt hij zacht. "Ik haatte Simon niet normaal erg, als kwam hij in het nieuws, ik molde de tv bijna" zeg ik. "Echt?" Vraagt hij ongelovig. "Echt" zeg ik. "Ik heb vloekte super erg bij iedereen uit, niet normaal". "Ik dan met m'n kleding". "Ik miste jullie niet normaal erg, ik at dus niks omdat ik jullie miste" zeg ik zacht. "Ik werd gewoon gevoerd door Liam" zegt hij lachend. "Serieus?" Vraag ik. Hij knikt lachend.

We stappen voor de deur uit. Ik druk op de bel. Waliyha doet open. "Hey Wal" zeg ik zacht. "OMG Julia" gilt ze en geeft me een knuffel. "Hoorde ik Julia?" Vraagt iemand. "Ja" zegt Waliyha. "WAAR IS ZE?" Gilt iemand. "Binnen" zegt ze en trekt me mee naar binnen. Niall loopt achter ons aan. Ik zie Zayn op de bank zitten. Ik pak Niall's hand en knijp erin. "Julia" zegt Safaa zacht en staat op. Ze geeft me een knuffel. Ze wordt weggetrokken door m'n moeder. "Wat doe jij hier?" Vraagt ze boos. "Ik um kom kijken hoe het met jullie gaat" zeg ik onzeker. "Na twee jaar kom je ons weer opzoeken" zegt ze sarcastisch. "Ik mag/mocht niet naar jullie toe" zeg ik zacht. "En waarom dan niet?" Vraagt ze lachend. "Omdat ik um" begin ik. Ik kijk Zayn aan. "Omdat ik het zusje van Zayn ben, mocht ik niet meer met ze omgaan omdat Zayn uit One Direction is gestapt. Ik mocht ook niet naar m'n familie" verzin ik snel. "Ik heb de jongens ook 2 jaar niet gezien" zeg ik zacht. M'n moeder begint te lachen. "Mam doe normaal, wees blij dat ze hier staat. Ze had ook nog 10 jaar kunnen wachten" zegt Safaa boos. M'n moeder begint opeens te huilen. Wat heb ik een rare familie.

"Um wij gaan maar weer" zeg ik ongemakkelijk. Iedereen geeft me een knuffel. Ook Zayn. Als we buiten zijn geef ik Niall een knuffel. "Ik heb echt een rare familie" mompel ik. Niall wrijft zachtjes over m'n rug. Ik geef een kusje in z'n nek. "Ik heb je kusjes gemist" zegt hij zacht. Ik trek terug en kijk hem glimlachend aan. Hij drukt z'n lippen op die van mij.

Na een tijdje trek ik terug en de voordeur gaat open. Zayn staat daar. "Zayn, ik snap dat je gebroken bent omdat het uit is met Perrie, maar verpest mijn relatie niet. Dank je" zeg ik en trek Niall mee de auto in. "Weten je ouders over m'n ding met Zayn?" Vraag ik. Hij knikt zacht. "Is niet erg" zeg ik.

We stappen uit de auto. "BEN THUIS" gilt Niall. Ik lach. "Sukkel" zeg ik lachend. Niall pakt onze spullen en we lopen naar de voordeur. "Ik ben zenuwachtig" zeg ik zacht. "Waarom?" Vraagt Ni. "Nou zij denken dat ik het uit heb gemaakt en dan sta ik opeens voor de deur" zeg ik onzeker. Niall draait m'n hoofd naar hem toe. "We leggen alles uit" zegt hij. Ik kijk hem aan. Hij drukt m'n lippen op die van mij. 'Kuch kuch' horen we opeens. We trekken terug en kijken om. "Maaaaaaam" gilt Niall en vliegt haar om haar nek. "Juul wat doe jij hier?" Vraagt Greg. "Nou um" begin ik. "Nou ze is met mij mee" zegt Niall hyper en slaat z'n arm om me heen. "Uh oke" zegt Greg zacht.

"2 jaar geleden, laatste dag van de Tour, werd ik geroepen naar Simon. Hij vertelde me dat ik weg moest. Ik was slecht voor One Direction omdat Zayn me sloeg enz. Simon heeft onze relatie verbroken en heeft tegen Niall gezegd dat ik het uit heb gemaakt. Ik-ik heb het slecht gehad na dat Simon het vertelde. Na 2 jaar stonden ze weer voor me neus bij Nando's. Niall werd boos op me en ik heb alles vertelt. Nu zit ik hier" zeg ik zacht en er rolt een traan over m'n wang. Niall veegt hem weg. "Waarom om had je het slecht?" Vraagt Maura voorzichtig. "Ik heb anorexia gehad omdat ik ze miste. Ik at niks omdat ik me schuldig voelde" zeg ik zacht. "Ach meis" zegt Maura en trekt me in een knuffel. "Niall dan, hij heeft me verrot gescholden omdat hij boos was" zegt Greg zacht. "En hij at niks, nou Liam voerde hem" zegt Denise.

We hebben alles weer bijgepraat en Niall's verjaardag een beetje gevierd. Morgen doen we het uitgebreid omdat we net 8 uur in de auto hebben gezeten. Ik zit bij Niall opschoot. Hij kijkt voetbal samen met Greg, met bier of course. Ik leg m'n hoofd op z'n borst en val zo inslaap.

Is He My Brother? Ft. Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu