22

7.8K 221 37
                                    

Pov Julia

Ik word wakker van Theo volgens mij. Hij praat. Ik haal voorzichtig Niall's arm van me af en loop naar Theo's kamertje.

"Hey kleine man" zeg ik schoor als ik z'n kamer binnen loop. "Ikke naal Ni" zegt hij vrolijk. Ik glimlach, haal Theo uit z'n bedje en loop weer naar de kamer van Niall. Ik leg Theo naast Niall en ga aan de andere kant liggen zodat Theo in het midden ligt.

Na een tijdje is Theo ook inslaap gevallen. Zo oom, zo neefje. Super schattig. Ik maak een foto van ze en leg m'n telefoon weer weg. Na een tijdje val ik zelf ook inslaap.

Pov Niall

Ik word wakker van iets wat beweegt. Het is niet groot, dus het kan Juul niet zijn. Ik doe langzaam m'n ogen open en ik zie dat Theo op m'n borst ligt. Ik kijk naast me en Juul ligt te slapen. Nu vraag ik me af hoe Theo hier is gekomen.

"Goeiemorgen" hoor ik Juul zacht zeggen. "Morning babe" zeg ik. Ze komt dicht tegen me aan liggen. Ik geef haar een kus op haar kruin. "Hoe komt Theo hier?" Vraag ik. "Ik werd wakker vanochtend omdat hij aan het praten was, dus ik liep naar hem toe en hij wilde naar jou toe. En nu liggen we hier" zegt ze. "Aww" zeg ik. "Niall en Juul ik ga" zegt m'n moeder als ze de kamer komt binnen lopen. Ze kijkt ons met een big-smile aan als ze ons zo ziet liggen. "Wacht ff hoor" zegt ze en pakt haar telefoon. "Mam nee" zeg ik. "Aw kom op, eentje" zegt ze. "Maham" zeur ik. "Te laat" zegt ze. "Doei veel plezier" zegt Juul. "Doei lieverds" zegt m'n moeder en loopt m'n kamer uit. Juul grinnikt.

"Ik ga ontbijt voor jullie maken, zo kan Theo nog ff blijven slapen" zegt Juul. "Weet je waar alles ligt?" Vraag ik. "Ik vogel wel wat uit" zegt ze en ze loopt m'n kamer uit.

Pov Julia

Ik loop naar de keuken. Ik trek de eerste la open die ik zie. Daar zit chips en snoep in, Niall's afdeling. Dan sta ik voor een la met een briefje 'AFBLIJVEN VAN MIJ, NIALL'. What...die la. What... oke raar. Ik trek gewoon die la open en ik vind allemaal chips, snoep en dat soort shit. Het is bijna hetzelfde als bij de boys.

Uiteindelijk heb ik eitjes gebakken met spek. Voor Theo heb ik een baby koekje en pap. Ik loop weer naar boven. De deur staat op een kiertje en ik duw de deur open. "Jul" gilt Theo. "Juul" gilt Niall. OMG zo schattig. "Hi cuties" zeg ik. Ik loop naar het bed en zet het dienblad neer. "Heb je alles gevonden?" Vraagt Niall. "Ja, bijna hetzelfde als bij de boys" zeg ik zacht en geef Theo een baby koekje. Ni pakt een bord en begint te eten. "Babe, dit is echt lekker" zegt hij. "Tnx Nialler" zeg ik. Ik ga naast Theo zitten en Niall geeft me een kus op m'n wang, hij buigt over Theo heen. Ik draai m'n hoofd en druk een kus op z'n lippen.

"Aaaaah" gilt Theo. Ik schrik en trek terug. "Ni kus jul" zegt hij giechelend. Ik moet lachen. "Cutie" zeg ik terwijl ik z'n neusje een tikje geef. Hij moet nog harder lachen. "Hij is zooo schattig" zeg ik. "En ik dan?" Vraagt Niall met puppy ogen. "Jij ook" zeg ik en geef hem een kus.

We zijn klaar met eten en we gaan naar buiten. Natuurlijk zijn we ook al omgekleed, maar Niall moest per se een ander shirt aan. Dus Theo en ik wachten op Niall.

Niall komt eindelijk met een ander shirt naar beneden lopen. Het is dezelfde shirt, maar dan in een andere kleur. "Ni serieus" zeg ik. "Ja, deze zit lekkerder" zegt hij. Ik geef mezelf een facepalm.

We lopen naar buiten. Theo wilde bij Ni op z'n arm. Niall pakt mijn hand en vlecht z'n vingers met die van mij. Ierland is echt super mooi. Anders dan Nederland en UK. "Ierland is echt vet mooi" zeg ik. "Het is en blijft het mooiste land" zegt Niall.

We lopen maar een speeltuin toe. Als we er eindelijk zijn na 5000000 jaar gaat Theo van de glijbaan. Er moesten per se mensen op de foto met ons. Niall vangt hem op. Ze zijn mega schattig. Ik maak stiekem foto's. "Juul" roept Niall. Ik stop snel m'n telefoon weg en roep "Jaaaa". "Kom ff". Ik loop naar Niall en Theo toe. "Vas happend" zeg ik als ik naast ze sta. "Ikke naal Bojs" zegt Theo. "Wie is Bojs?" Vraag ik. "Bojs" zegt hij. "Björn, vriendje van hem" zegt Ni. "Dan gaan we naar Bojs" zeg ik.

Is He My Brother? Ft. Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu