Evet merhaba başlayış tarihlerinizi alalım☝🏻☝🏻
O zaman çok uzatmadan bölüme geçelim yorumlarınızı ve yıldızlarını unutmayınn🫶🏼🩷
~♧~
Kim taehyung
Gördüğüm tanıdık apartmanla derin bir nefes aldım. Bugün ki antremanda koçumuz kimseye acımamıştı, bacaklarım beni taşıyamayacak haldeydi. O yüzden 10 dakikalık yol gözümde büyümüşte büyümüş, gelmesi bir hayli zor olmuştu.
Apartmanın kapısını iterek açtıktan sonra asansöre ilerledim. Düğmeye basıp beklemeye koyulurken duvara yaslanarak biraz olsun yükümü duvara vermeye çalıştım. Asansör küçük bir sesle dururken kapısı yavaşça açılmıştı. Daha fazla oyalanmadan içeri geçerek 3'e bastım. Yaşadığımız apartman çok büyük bir apartman değildi, 3 katlıydı ve her katında sadece 2 daire vardı.
Asansörün kapısı tekrar açıldığında hemen inerek elimdeki voleybol çantamı kapımızın önüne fırlattım. Elimde ki voleybol ayakkabılarımıda gelişi güzel yere fırlattıktan sonra dairemizin önüne giderek olduğum yerde eğildim. Converslerimin bağcığını çözmeye başlarken karşı dairenin kapısının açılmasıyla biraz duraksadım. Bay veya bayan jeon olduğunu düşünerek kafamı çevirip selam vermek istesemde karşımda gördüğüm bedenle gözlerimi devirerek önüme döndüm.
Bu çocuk gerçekten ineğin önde gideniydi. İnsanlarla sohbet etmeyi geç, ders çalışmak dışında başka bir fonksiyonu gerçekleştirebildiğini bile sanmıyordum. Apartmanımız küçük olduğu için herkesin bir diğeriyle küçükte olsa bir iletişimi olurken, yaşıt olmamıza rağmen bu çocukla hiç konuşmamıştık. Sadece birbirimize sinir oluyorduk. İşte o bana göre ineğin önde gideniydi, o ise bana tembel diyordu.
Önüme dönerek bağcıklarımı çözmeye devam ederken arkamda ki bedenin kapının girişine yaslanarak bana baktığını hissedebiliyordum ama bu şu anlık umurumda bile değildi. Bu siktiğimin ayakkabısından bi an önce kurtulup eve girerek soğuk bir duş almak istiyordum, bütün kaslarım ağrıyordu.
Ayakkabıların bağcıkları giderek daha karmaşık bir hal alırken derin bir nefes alarak kaşlarımı çatmıştım. Giderek gerildiğimi hissederken üzerimde gezinen gözler işi daha da zorlaştırıyordu. Hızla eğildiğim yerden kalkarak arkamı döndüğümde karşımdaki beden hemen gözlerini gözlerimle buluşturmuştu.
"Ne yapıyorsun orada!?"
"Sana ne? Benim evimin önü değil mi? İşine bak, sarışın."
Çatık kaşlarım bir an bile düzelmezken konuşmasıyla olabilirmiş gibi daha da çatılmıştı. Ayakkabılarım sinirimi bozduğu için bağcıkları açmaktan vazgeçerek bir ayağımla diğerinin arkasına basarak çıkarttım. Gelişi güzel atarak demin kapının önüne fırlattığım çantamı geri elime aldım. Ön cebini açarak anahtarımı bulduğum gibi kapıya takmaya çalışırken anahtar elimde karışarak yere düştüğünde sinirle nefes verdim. Her şey üstüme geliyordu. Eğilip anahtara uzanırken arkamdan duyduğum hafif gülme sesiyle dişlerimi sıktım. Anahtarı sonunda girişine takarak çevirdiğimde kapının açılmasıyla hızla içeri adımladım. Kapıyı kapatmak için arkamı döndüğümde hala kapıda yaslı şekilde bana bakan bedenle göz göze geldik. Kapıyı kapatmak için biraz ittikten sonra durdurdum. Elimi havaya kaldırarak orta parmağımı gösterdiğimde karşımdaki bedenin yüzündeki gülümseme büyümüş, sırıtmıştı. Daha fazla vakit kaybetmeden kapıyı çarpar gibi kapattıktan sonra elimdeki çantayı yere attım.
YOU ARE READING
Opposite Flat
FanfictionSenelerdir aynı apartmanda, karşılıklı dairelerde yaşayan ikili sadece birbirlerini uzaktan görmekle yetinmişlerdi. Okulları farklıydı; Taehyung düz bir Anadolu lisesinde okurken, Jeongguk nitelikli bir fen lisesindeydi. Taehyung, okulun voleybol al...
