Někdo kdo by se chtěl zabít?!?

51 6 2
                                    

Chtěla jsem se zeptat,jestli byste chtěli otázky.Můžete se ptát na mě,Rosse,Lauru,Lunu,prostě na kohokoli s my knihy nebo na mě.Každý může otázek kolik chce.A užijte si část.:3
Btw.Myslím,že potom co mám v plánu mě asi zabijete,přijmu kritiků.Dík :D.
A kdo by chtěl fb na Rosse je to Barbara Cindric ale / moje kamoska.On ji jen leze na profil.Takže když si s nimi budete chtít psát nejdřív se zeptejte jestli je tady Roxy (barbara)nebo ross :D.
!!A oslavujeme výročí 30.kapitoly.!!:).Díky.<3 :3

Seděli jsme všichni u mě v pokoji...

,,Má někdo nápad,jak seženeme armádu?"Zeptal se Marek s opovržlivým pohledem.,,Co třeba,kdyby jsme udělali konkurz do armády proti Jeffovi."Navrhla Amanda.,,A co když nás nějakej tlučhuba nahlásí přímo Jeffovi?''Skočil do toho Joe a obrátil oči v sloup.,,No tak klid parto,přeci musí existovat i jiné řešení."Řekl jsem já.Sám jsem ale neměl tucha kudy z křižovatky.Bylo to sakra zapeklité.Jeff má i pár vlkodlaků,co ho podporují.Ale právě mě něco napadlo.,,Hele lidi,znáte někoho,kdo je na 100%proti Jeffovi?"Zeptal jsem se.Všichni začali kývat hlavami na souhlas.,,No..Tak co kdybyste jim dali letáky,které připravíme,že se bude konat konkurz do armády a že bude sraz dole ve cvičně.A řekli by jste jim,aby to rozšířili dál,lidem o kterých ví,že jsou taky proti."Všichni se usmáli a říkali,že je to fakt dobrý nápad.O pár chvil jsem s Lunou připravil plakátek(však víte takovej ten leták).Bylo na něm:

Konkurz do armády proti Jeffovi.Zájemci ať se dostaví Do tajné podzemní cvičírny.Ve 14:00.Kdo by nevěděl je to v severní části,za rohem,tajná páka otevře schody dolů na místo srazu.Vedouci-Ross Lynch.
Čím víc nás bude,tím větší máme šanci na výhru.Děkujeme všem za podporu a hlavně toto říkejte jen důvěryhodným.Díky.

Dopsali jsme a Luna to šla zkopírovat.Ano je tu vše,i kopírka.Potom to my kámoši šli roznést.Tak to by bylo.Řekl jsem a s rukama v klíně jsem si sedl na postel.

....Mezitím u Jeffa...
,,Najděte jí a přiveďte mi jí.Hlavně ať vás nikdo nevidí.Ať jste co nejdřív zpět.''Rozkázal svým dvoum vlkodlačím kumpánům.Znamená pro mě hrozbu a musím se ho alespoň psychicky zbavit.Ross bude pikat...Propukl v zákeřný smích,ale jakmile přišlápl na druhou nohu.Smích ho přešel a zkřivil obličej do bolestné grimasy.Ross mu zvrtl kotník na tolik,že se to ještě nezahojilo.Což bylo divné,protože vlkodlakum se hned vše vyléčí.Od jejich 1. setkání už je to pěkná doba.Místo smíchu nasadil dost nepěkný zlostný výraz.,,Pěkně si to odpyká."Řekl šeptem...

Když všichni mý přátelé roznesli letáky,vrátili se zpět do mého pokoje.,,Přijde mi to,jako prosit někoho o to,jestli se nechá dobrovolně zabít."Zkřivila obličej Amanda.,,Ale jdi,snad to nebude tak zlé,toto vyhrajem."Řekl Marek,usmál se na ní a položil jí ruku na rameno.Já se jen usmál a koukl se na Lunu,která mi úsměv opětovala.
,,Tak mám pocit,že je čas oběda'' řekl Marek,když opět zazněl rozhlas.Usmáli jsme se a šli do jídelny.

---o 1 hodinu a 55 minut pozděj---
Celou večeři(Smažák a hranolky)jsme prokecali.Třeba o tom,že je štěstí,že jíme normál lidský jídlo.Potom už byl čas jít na sraz konkurzu.Dole byli i stoly a židle,tak jsme si alespoň sedli.Za nedlouho už začali přicházet 1. Lidi.Na stole jsme měli cedulku s nápisem.'Zápis do armady' a tam postupně zájemci přišli a zapsali své jméno na papír.Potom si šli stoupnout na stranu nebo si prohlédnout cvičírnu.Kupodivu se přihlásili i dívky.Koukali jsme kolik lidí se zapojilo.Skoro nám nestačili papíry.Myslím,že jen asi 10 lidí ze všech vlkodlaků sem nepřišlo,což jsem byl opravdu rád.Tahle bitva měla být rozhodující.Když už uběhla 2.hodina od zahájení a 15 minut už nikdo nepřišel.Oficiálně jsme nábor uzavřeli.A právě jsem si vzpomněl na rodinu a domov a mou věrnou bývalou přítelkyni.Ale potom jsem se koukl na Lunu a ostatní a bylo mi o něco lépe.Vstali jsme a přešli k naší 'armádě',která vytvořila jakýsi chumel.Postavil jsem se před ně a vedle mě si stoupla má holka a celá má parta.Všichni na mě upřěli své oči.

,,Zdravím všechny přítomné.Jak jistě víte,mé jméno je Ross Lynch.Zorganizoval jsem tuto akci proti Jeffovi.Všechny nás tu vězni a co naše rodinny.Naši přátelé.Nemůžeme tu být.Probojujeme se na svobodu!''Řekl jsem a přítomní začali aplausovat.Usmál jsem se.
.......Později už všichni začali trénovat.Trénovali do večeře.Řekli jsme si,kdy se sejdeme zítra a bude se pokračovat v tréninku.Jde to líp než jsem čekal.Pomsta bude sladká a brzy se všichni vrátíme domů! ...

Tak máte tu něco no....Doufám že se líbí.Omlouvám se za chyby.Vote a Koment potěší.Dík :) <3.

VLKODLACI (Ross Lynch FF) Où les histoires vivent. Découvrez maintenant