Zkouška země

66 10 5
                                    

Šaman nás poslal na úsek,kde byl prales.Stejně jako u zkoušky ohně se tady nic nezměnilo.Vešli jsme do hustého deštného pralesa.Bylo tam docela horko,ale jinak fajn.Opět jsem ale uslyšel ten příšerný pronikavý řev až se Kira stočila do klubíčka a vylekaně mi řekla.,,Ro-rossi,v-vážně to chceš po-od-dstoupit?"Začala se třást.,,Ano",řekl jsem a proměnil se ve vlkodlaka,slyšel jsem,jak se Kiře malinko ulevilo.
Pomalu jsme se vydali hlouběji do džungle.Najednou kolem nás proběhl malý tigr a malý lev.Byli velmi vystrašení.,,Zajímalo by mě co je tak vyděsilo",řekla Kira.Malé šelmy se schovaly za nás a klepali se.
Zem se začala otřásat a z vysokých větví se něco vynořilo.S Kirou jsme strnuli.Postavilo se to přímo před nás.Na hlavě to mělo 2 rohy a jeden z nosu,obrovské tesáky z kterých odpadávaly sliny,obří ocas,kterým vše hned zkosil,šupinaté tělo orámováno dvěmi obřými netopýřími křídly.6metrů od kořinku k nohám,5 metrů od čumáku k ocasu.Před námi stanul snad ten největší fialový drak.V tomhle magic světě je možné snad všechno.Řekl jsem si v duchu a vyfoukl vzduch nosdrami v černém čumáku.Drak udělal totéž jenom naštvaně a vyfoukl dým.Zpozoroval 2 malá zvířata a hladově se po nich podíval.,,Oběd.Chci svůj oběd.Uhněte nebo vás sežeru taky!"Řekl drak hromovým hlasem.,,Ne!"Křikl jsem a rozběhl se proti drakovi.Když jsem k němu běžel se kolem mě záhadně utvořil proud vody,ohně a větru běžící podél mě. Milimetr od draka jsem pomyslel na to že musím zachránit všechny kolem a zlikvidovat draka.Potom jsem jen narazil do draka.Když jsem otevřel oči,drak ležel na zemi a měl popáleniny a řezance.To udělali ty vedle mě.Živly!Ano,to je ono.Prošel jsem zkouškami a teď mám živly,které mě a ostatní zachránily.Jo!Říkal jsem si v duchu.Voda,vzduch,oheň a po téhle zkoušce možná i země.
Malé šelmy za námi otevřeli tlamičky a ano opravdu,řekli:,,Děkujeme vám za záchranu" a radostně doběhli zpět do džungle si hrát a dovádět.Cítil jsem nárůst nějaké energie.Cítil jsem se volný a při síle.
S Kirou jsme se opět objevili u šamana.,,Rossi.Splnil si všechny živelné zkoušky.To nikdo před tebou nedokázal.6 tvých kamarádů má vždy 1 sílu i slunce a měsíc je jedinečný.Ovšem je tu i možnost,kde existuje tzv.5. Element,který ovládá vše.Ještě máš před sebou zkoušky slunce a měsíce a 5. Elementu.Tak přeju hodně štěstí.Pokud by jsi dokázal všechny zkoušky,tak by to znamenalo,že bys byl nejsilnější vlkodlak vůbec.",,Páni."Vydechl jsem,ale měl jsem strach.Nechtěl jsem se vytahovat a být ten nejlepší.Tak uvidím.

V multimediích drak z džungle.Nerada zabíjím draky,ale nic no. (Nejoblíbenější zvire-draci).Dík za každý vote,koment a přečtení.

VLKODLACI (Ross Lynch FF) Where stories live. Discover now