16

59 5 3
                                    

emma pov.

'emma wat heeft dit te betekenen'vraag bella.

snel kijk ik naar seth en dan weer naar mijn moeder.  seth geeft een bemoedigende kneepje in mijn hand.

'mam seth is mijn mate'fluister ik zachtjes.

ik hoor gegrom van mijn vaders kant afkomen snel kijk ik mee in zijn gedachten.

weer een dochter aan de wolven waarom nu weer dit. 

snel kijk ik weg uit paps gedachten en doe mams schild om me heen. ik zucht en geef seth snel een kus voor dat hij weg rent met de andere wolven.

'ik ga douchen'deel ik mee.

ik loop langs pap en mam en dan richting mijn kamer. als ik er ben zoek ik snel mijn mesje en snijd me zelf een paar keer dit keer zijn het diepe wonden ik hoor carlisle op mijn deur bonken. snel verstop ik het mesje en doe de kraan aan om het water over mijn pols te late lopen. als het op gehouden is loop ik de badkamer uit maar word gelijk op getild door emmett die ik nog niet eens had op gemerkt hij brengt me naar een dokters kamer waar allemaal apparaten staan snel ren ik weg richting de trap helaas rent emmett achter me aan en mis ik de trap treden waardoor ik van de trap afval en mezelf open haal aan een scherp randje van de trap. fijn nu ligt mijn been open. dan staan opeens pap mam nessie en carlisle om me heen en merk ik dat ik in emmetts armen lig.

'shit'mompel ik.

'emma ik wil met je praten als ik je wonden heb gecontroleerd hoe kon je je zelf dit aan doen'zegt carlisle kwaad.

ik zucht en negeer carlisle emmett zet me op het bed neer en carlisle maakt mijn wonden schoon daarna gaat iedereen weg en zit ik alleen nog met carlisle in huis.

'emma waarom snijd je jezelf'vraagt carlisle.

'door wat er allemaal is gebeurt ik breng jullie alleen maar problemen en ook nessie ik verdien dit allemaal niet ik had hier nooit naar toe moeten verhuizen'schreeuw ik naar carlisle.

waarom schreeuw ik nu denk ik naar mezelf lekker nu word ik nog gek ook ik praat tegen mezelf.

'emma stop met jezelf snijden je bent een mooi meisje je bent sterk en we willen je niet kwijt dankzij jou hebben we een kans om de volturi te verslaan dit heeft lang genoeg geduurd'steld hij me gerust.

ik knik. omdat ik niks anders kan doen.

'ik wil dagelijks met je praten als je wil kun je emmett kiezen of mij'zegt carlisle.

'wacht emmett we hebben het over de zelfde toch'vraag ik.

'ja emmett heeft psychologie gestudeerd zou je niet denken achter al die grappen praat anders een keer met hem en met mij dan kun je kiezen wat je wilt oke'vraagt hij.

ik knik en loop dan met carlisle naar beneden. niet veel later staat iedereen weer in de woon kamer en ren ik naar emmett toe die gelijk zijn games pakt. samen spelen we heel de avond tot dat ik moet slapen samen loop ik met nessie naar onze slaapkamers en we kleden ons om snel doe ik een creme op mijn arm die carlisle me heeft gegeven voor de wonden. ik pak snel mijn telefoon en app nog snel even naar seth. als het 1 uur is ga ik slapen en val ik inslaap en probeer aan leuke dingen te denken.

edward pov.

als de meiden in bed liggen zien we de wolven aan komen sam loopt naar binnen en verteld dat er een apparte geur is geroken snel ren ik met emmett jasper en carlisle naar buiten. de geur van de volturi. ik begin te grommen en ren de geur achter na tot dat de geur verdwijnt en ik boven een cliff sta waar ik briefje ligt met de handschrift van de volturi. ik zucht en loop weer naar huis toe. carlisle staat nog buiten te wachten. ik geef hem de brief en zucht.

'ze willen de meisjes of een ander van ons'zegt carlisle.

ik zucht en denk aan mijn twee meisjes mijn twee dochters ik wil hun niet kwijt.

'carlisle hoe snel heb je alle getuigen van toen hier'vraag ik.

'een paar zijn hier in de buurt aan het jagen de anderen bel ik sam kun jij al je wolven hier heen halen we moeten een spoed overleg hebben nu'beveelt hij ons.

we knikken en doen onze taken.

hye mensen hier spreekt dempsycullen ik heb een kleine mededeling ik schrijf dit boek verder zodat sabrine zich kan focussen op de andere boeken ik hoop dat jullie mijn werk leuk vinden laat het graag weten ben erg benieuwd x myx  dempsycullen xx


Breaking sun  (twilight fanfictie) (na morgenrood)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu