Capitolul 3

52 6 3
                                    

Venind dintr-un sat nu eram obosnuita cu lumina reflectoarelor . Ma vedeam pe mine , un copil , care se uita din taxi pe margine unde era plin de bodygarzi si vedete . Nu imi venea sa cred ca vad asa ceva , credeam ca e un vis din care nu ma voi trezi niciodata .

In dimineata urmatoare m-am trezit intr-o camera , nu imi era cunoscuta , tin minte ca am adormit cu ochi pe fereastra in taxi . Ma ridic din patul moale si imi fug ochi spre fereastra , eram intr-un bloc urias , puteam vedea intregul oras de aici , Indianapolis .

Intr-u in baie si vad o cabina de dus , gandul mi-a sarit ca eu nu am mai facut dus de 5 zile asa ca am intrat in cabina sa fac un dus scurt. Ies din cabina si imi iau un prosop pe mine , merg in camera si deschid dulapul , era plin de haine , marimea mea . Imi iau o rochita roz pana la genunchi , tip printesa si imi iau fenul si imi usuc parul . Apoi mi-l piaptan si mi-l intind cu placa si mi-l las pe spate . Imi fac patul care era complet alb . Imi deschid geamul si simt aerul curat .

Ies din camera , si vad un hol lung . Fac pasi mari dar cu grija ca sa vad unde sunt si atunci simt miros de mancare , eram moarta de foame , deschid usa si ..

-Tata ce faci de mancare??

-Neata scumpo , pai azi am liber de la servici , mama ta deja a plecat . Gratar cu cartofi prajiti . Te-ai trezit destul de tarziu vad . Esti OK ??

-Sigur .

-Iti place noua ta camera ? Sti daca mai vrei sa iti pui ceva sau sa muti ceva , sunt aici .

-E super . Nu imi trebuie modificari momentan .

-Mama ta trebuie sa ajunga e imediat 3 , ti-e foame ??

-Nu tati , nu am mai mancat de 1 zi , NORMAL ca mie foame .

Amandoi incepem sa radem .

Atunci se deschide usa .

-Buna scumpo , ce radeti asa ?

-Nimic important , mami .

Incepem sa mancam .

-Multumesc pentru masa , esti un bun bucatar tati .

-Am cateva surprize draga.

-Ceeee ceee??

-Pai , am trecut pe langa un magazin cu reduceri si am luat cateva lucruri dragute .
Pentru tine draga mea Karra :
O gentuta roz cu o fundita stiu ca nu aveai nici una asa ca .., ghiozdan pentru scoala alb cu buline negre , uite o rochita turquaz cu o fundita alba in fata mai scurta pana la genunchi iar in spate lunga , si maine mergi cu vecini nostri defapt cu fata lor , ca sa iti faci prieteni la un film in centru nu e departe la  ora 10 . 30 . Sa fi gata atunci .

Iar pentru tine dragule , un ceas .

-Mersi mami .

Timpul trece repede aici atata stiu , mi-am petrecut 4 ore scriind in jurnalul meu ca din totdeauna :

" Draga Jurnalule , azi a fost o zi minunata, m-am simtit ca o printesa ,chiar daca nu sunt fan princes . Maine ma intalnesc cu fata vecinei Laura , sper sa fie o fata draguta , happy ca mine . Si sa ma inteleg bine cu ea .

Good Night Life :-) "

Hey , nou capitol . Scuze ptr greseli . Sper ca va place orasul care l-am ales pte Karra . Am nevoie de un nume pentru cativa colegi de clasa mai americane deci daca stiti va rog sa mi-le spuneti in comentari . Vot+Pareri . Mersi :-) ♥

Ps. La medie e jurnalul lui Karra.

A New LifeTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon