Italy baby❤

1K 44 1
                                    

Este dimineata. Limbile ceasului indicau ora 07:14 a.m. M-am trezit foarte devreme, poate din cauza ca vom pleca in Italia. Justin inca dormea. Sarisem din pat grabita spre baie. Mi-am facut un dus fierbinte si apoi m-am dus sa vad daca Justin s-a trezit. Am observat ca acesta inca dormea. M-am furisat usor in camera, am luat o pensula si am inceput sa il gadil pe la nas. Acesta mustacea in somn. Era asa caraghios. L-am gadilat timp de 5 minute pana in momentul in care s-a trezit. Acesta m-a strans tare de mana si m-a pus peste el, soptindu-mi la ureche " Ai chef de cicăleală domnisoara Bieber?" razand.

Eu: Umm.. Nu domnule Bieber, nu am chef de cicăleală.
J: Nu? Fiindca eu am. -rade-

Imi apuca ambele maini si mi le lipeste de spate, apoi imi tine mainile intr-una din mainile lui puternice, iar cu cealalalta ma gadila.
Radeam in hohote, apoi mi-a strans piciorul stang intre picioarele lui si ma gadila in talpa. In acel moment mi-a sunat telefonul. Era mama. Nu ma puteam intelege cu ea, radeam prea tare. Cand am prins momentul m-am pus peste el, dar acesta a inceput sa se clatine in stanga si in dreapta, apoi si-a ridicat picioarele aruncandu-ma in perete. Nasul meu a facut cunostiinta cu peretele. In momentul acela Justin radea in hohote, la fel si eu. Nu m-am lasat pagubasa, am inceput sa il gadil si eu. Radeam amandoi. Transpirasem de la atata ras. Dor ce imi facusem dus.

Eu: Justin, termina, am transpirat si doar ce mi-am facut dus, acum trebuie sa fac altul.
J: Nu-i nimic. Si eu trebuie sa fac. Facem amandoi.
Eu: Normal ca o sa facem amandoi dus, doar nu o sa stau sa miros a transpiratie.
J: Da, dar vom face impreuna!
Eu: Nu
J: De ce?
Eu: Fiindca nu avem loc - chicotesc -
J: Serios? Cada are 3/3 si nu avem loc? Ai impresia ca esti de 2 tone? - rade -
Eu: Da - Spun razand -
J: Ma duc sa dau drumul la apa. Sa iei niste prosoape.
Eu: In regula.

Din persectiva lui Justin:
Ma duceam catre baie. Am dat drumul la apa sa se incalzeasca. In mai putin de 1 min apa s-a incins. Am auzit pasi in spatele meu. Era Selena cu o mana de prosoape. M-am apropiat usor de ea si am apucat-o de talie, i-am dat un sarut pasional si scurt. Ne-am apropiat de cada. I-am dat usor-usor hainele ce ii acopereau corpul. Imediat hainele mele au ajuns pe jos langa ale ei. Am intrat in cada..lasam apa sa curga pe corpurile noastre. O tin strans de talie, ii lipesc corpul de al meu. Ii puteam simti caldura ce o emană corpul ei perfect. Sanii ei erau presati de pieptul meu. Am sarutat-o usor pe gat. Dupa 15 minute de stat in cada, am iesit si ne-am invelit in prosoape si am mers catre dormitor. Am luat-o in brate stil mireasa. Ajunsi in dormitor, am asezat-o in pat si i-am adus hainele langa pat. Ne-am schimbat, apoi am mers sa mancam.

Dupa 5 ore, din perspectiva Selenei:
Eram deja la aeroport. Asteptam sa decolam. Abia asteptam sa ajungem. Stateam pe umarul lui Justin si am adormit instantaneu. Cand m-am trezit mai aveam putin si trebuia sa aterizam.
In momentul in care am coborat din avion, un fior mi-a trecut pe spate.
In sfarsit o vacanta pentru noi doi intr-un loc minunat. Cand am ajuns acolo era deja 11:00 p.m. Ne-am cazat la un hotel apoi ziua urmatoare plecam sa vizitam tara. Abia asteptam. Am adormit in bratele lui Justin in mai putin de 15 minute.

Hei, dada, iar nu am mai postat de mult. Stiu, nu ma judecati. Timpul ma preseaza. Nu uitati sa dati un vote si sa imi lasati comentarii. Imi cer scuze daca mai sunt greseli. ( 02:52 a.m. si eu scriu la capitol) Kisses ❤

Iubire eternă ( Justin Bieber )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum