bonus IV ; part II

4.1K 505 77
                                    

Yazar/Author: stereoactive
Çeviri: Benbeniyerim
Instagram: miyaov

    

"Aman Tanrım, bir anda ilk senin konuşmana izin verme kararımdan pişmanlık duymaya başladım, çünkü bunu alt etmeme imkan yok.

"Ama bu da denemeyeceğin anlamına gelmiyor. Joey Nicholas Sparks- evet, bu senin ikinci adın değil- seni seviyorum. Ne diyeceğimi cidden bilmiyorum. Sen pizzamın pepperonisi, cipsimin çikolatası... sen benim her şeyim, ve daha fazlasısın. Var olduğun için teşekkürler. Pizzacı Harrison'ı aradığın için teşekkürler, bu kadar canlı ve parlak olduğun için, kendin olduğun için teşekkürler.

"Sensiz ne yapacağımı bilmiyorum. Siktiğimin- kahretsin, burası bir kilise, um... kusura bakma Tanrım- seni çok seviyorum. Sen ateşli ve ihtiraslı, mükemmel ve görkemlisin ve ben hayatının ufak bir parçasında bile sana yardımcı olmaktan çok memnunum.

"Hatırlıyorum da, ilk konuştuğumuzda, şimdiye kadar duyduğum en iyi sese sahip olduğunu düşünmüştüm. Biraz çatlak olduğunu ve biraz da aptalımsı olduğunu. Ayrıca şunu da düşündüm...hayır, bunu biliyordum, seni daha çok tanımak istediğimi biliyordum. Nasıl istemezdim ki? Şimdi, bize bir bak, bizi ancak ölüm falan ayırır! Şey, açıkçası bizi ölümün bile ayıracağını sanmıyorum. Bunun için fazla havalıyız. Mojo Lojo haksız mıyım?

"Neyse... senin kadar güçlü ve senin kadar...zeki birini tanıdığım için kendimi kutsanmış hissediyorum. Sen kelimenin tam anlamıyla öldüğümde görmek istediğim ışıksın. Ölmeni istediğimden değil, ne de ölmemi istediğimden. Beraber yaşayacağımız çok şey var. Kahrolası JLo 'dan daha iyisin.

"Yani, korkunç konuşmamı bitirirken, sana bir sır söyleyebilir miyim?

"Sanırım seni, senin bir pizzayı sevmenden daha çok seviyorum."

Pizzeria Boy (TÜRKÇE)Where stories live. Discover now