bonus IV ; part I

4.5K 536 16
                                    

Yazar/Author: stereoactive
Çeviri: Benbeniyerim
Instagram: miyaov

    

"Logan Jake Brochacho Logie Hale. Beni bu kadar savunmasız yaptığın için senden gerçekten nefret ediyorum. Yarı saydam tenimi, matlaştırdın ve kalbimi yeniden çarptırdın, ve bu yüzden, daha fazla müteşekkir olamazdım, ya da nefretdolu. Sen en iyi insansın, bana yeniden bir şeyler hissettirdin, hatta asla hissetmeyeceğimi düşünmemin ardından. Bana çok yardımcı oldun, her gün bana pizza aldın, bana sarıldın, öptün ve kahverengi gözlerin içimi eritti, bu yüzden senden nefret ediyorum.

"Tanrım, şimdi de ağlıyorum, ıyy...

"Ama, nefret ve aşk arasındaki farkı asla söylememişimdir üstelik.

"Konuştuğumuz ilk gün, senin hoşlandığım çocuk olacağını bildiğimi söylesem yalan söylemiş olurum. Ama zaman geçtikçe, bilir gibi oldum, ve sen de biliyordun bence. Şimdi bize bir bak, kırmızı ve sarı kıyafetlerle bu ilginç yerde, bu parmağımdaki plastik yüzükle duruyoruz, elbette bu plastik şey muhteşem bir elmasla değişecek ama diyeceğim o ki- bu plastik yüzük benim için dünyadaki bütün elmaslardan daha anlamlı.

"Beni dahası için değiştirdin, ama Nicholas Sparks konusunda sataşmayacağımı düşünme sakın, çünkü biz evleniyoruz, değil mi?

"Ve, şey, Logan?

"Seni seviyorum."

[Bu olay ikisi de yirmi iki/ yirmi üç yaşlarındayken ve üniversiteyi bitirdiklerinde oldu]

Pizzeria Boy (TÜRKÇE)Where stories live. Discover now