Magic

24 2 0
                                    

Det du nu kommer läsa är ingenting som är bevisat eller något som har med religon att göra. Det är bara nonsens som jag själv har hittat på.

Trevlig läsning!

****

You can feel me, but you can't see me.

Jag har aldrig tänkt så mycket på det.

Min tolkning har alltid varit att det bara har varit något i sago böcker. Att det är något glittrigt stoft en god eller ond fé kastade på någon eller något för att det sedan ska förvandlas.

Men ack så fel jag hade för att nu, nu vet jag.

Magi är inte något vi ser eller kan röra, det är något vi känner.

Magi finns inom oss alla.

Det är magi som sätter in ett liv i världen, det är magi som får oss att le.

För att utan magi skulle vi ha varit tomma själar som inte kan se annat än mörker.

Det finns sådana människor, människor som har tomma själar men, som jag alltid säger, de finns alltid en väg kvar upp till ljuset.

Människor letar konstant efter en förklaring och dem har hittat en.

Och förklaringen lyder: Magi existerar inte.

Men det existerar, det vill bara inte bli funnet; det kan inte bli funnet.

Och människan kan inte acceptera det.

Människan tror bara på det den kan se eller, iallafall så gör dem flesta det. Men det finns människor som mig, som tror på det osedda.

Magi är inte massa, det är inte gjort av atomer. Det är en kraft, en kraft som lever inom oss, något som omger oss. Alla har det men ingen inser det.

Sluta söka efter det för att jag lovar att du redan har funnit det. Magin inom dig kanske inte har väckts till liv än men nån gång, nån gång kommer den väckas till liv. Och då kommer du kunna se världen med helt andra ögon.

Jag önskar att jag kunde beskriva magi, berätta hur det ser ut och hur det känns. Men det kan jag inte, ingen kan göra det.

Magi har ingen form eller storlek. Men däremot, så har magi något annat. Vad? Det vet jag inte. Jag vet bara att det är viktigt och att det är det, som gör oss levande.

Magi..

Tro på det, för att det tror på dig.

Det har makt, stor makt. Mer makt än människan någonsin kommer att ha. Makt, det är ett ord med mycket makt. Kan man ens säga så? Ja det kan man, om man vill. För att det är vad magi ger oss, magi ger oss val.

Magi ger oss liv, magi ger oss viljekraft.

Vi är magi. Det är vi som gör magi möjligt.

För att tro det eller ej, det är vi som skapar magi. Vi skapar det med våra sinnen.

Och som jag sa tidigare om de människor som har förlorat sin magi, det är bara dem människorna som kan få tillbaka den. För att det är dem som skapar sin egna magi.

Jag vill säga att allt kommer bli bra, lita bara på magin. Men det stämmer inte.

Det finns alla dessa människor som misslyckas. Människor som måste lida. Och jag önskar att jag hade ett svar på varför, varför det är såhär.

Men tyvärr, jag har inget jag kan säga. Bara det att världen är grym, och det kommer den alltid vara. För att det kommer alltid finnas dessa människor som har förlorat sin magi och dessa människor kommer alltid försöka att ta bort din. Bara för nöjets skull.

Sådana människor kommer alltid att existera. Så dem som har sin magi kvar måste ta han om den. För att annars kan den gå förlorad.

****

Allt som jag har skrivit har jag själv hittat på. Jag säger inte att det behöver vara sant. Det var något jag bara kom och tänka på när jag såg citatet:

"You know what the issue is with this world? Everyone wants a magical solution to their problem, and everyone refuses to believe in magic."

Jag verkligen älskar det citatet.

Egentligen har inte texten någonting med citatet att göra. Men citatet var min inspiration.

Vem vet, det jag har skrivit kanske är sant.

Nu ska jag sluta pladdra.

Hoppas ni hade en trevlig läsning!

Rösta & kommentera!

//Randomgirllll

One shotsWhere stories live. Discover now