Part 32

44.1K 2.7K 32
                                    

''Οχι τετοια κολπακια σε μενα μωρο μου.''Την φιλαω στον λαιμο.

''Αστα αυτα και κατσε να φαμε.''Απομακρυνεται απο το αγγιγμα μου και στρογυλοκαθεται στο μικρο τραπεζακι του σαλονιου.



..........................

Το Σαββατο ξυπναω κεφατος.Σημερα ειναι το πρωτο μας παρτι στην λιμνη.Ανοιγω τα παντζουρια και μπροστα μου βλεπω εναν μαυρο ουρανο.'Οχι ρε γαμωτο' Λεω δυνατα και κλεινω με δυναμη το παραθυρο παλι.


''Και τι λες δηλαδη να παμε με την βροχη; Αα εσυ εισαι τελειως μαλακας.Αφου ειπαμε οτι θα εχουμε και φωτια και μουσικη και ποσα πραγματα αν βρεχει πως θα τα στησουμε ολα αυτα;''Μου φωναζει ενοχλημενος ο Κωστας απο το τηλεφωνο.

''Καλα καλα χαλαρωσε.''Γελαω λιγο.Η Βανα ειναι διπλα μου και δεν μπορει να σταματησει να πειραζει το αυτι μου.

''Τι ειναι αυτο που ακουγεται;''Ρωταει υποπτα ο Κωστας.Απομακρυνομαι απο την Βανα.

''Εεε να μωρε ειμαι με την Ζωη και με πειραζει.''Λεω χαλαρα.Η Βανα με αγριοκοιταζει αλλα της σκαω ενα χαμογελο για να ηρεμησει.

''Αα ενταξει.Τελος παντως μιλησα και με τους αλλους τους μαλακες και ειπαμε αυτο το παρτι στην λιμνη να το κανουμε σε κανα 2 εβδομαδες τι λες;''

''Και γιατι να μην το κανουμε το ερχομενο σαββατο;''Τον ρωταω.

''Γιατι εχουμε τα διαγωνισματα και δεν θα ερθουν πολλα ατομα.Οποτε σε δυο εβομαδες εκλεισε.''Μου λεει ο Κωστας.

''Καλα καλα σε κλεινω τωρα γιατι εχω και δουλειες.''

''Ναι ναι καλες δουλειες...''Γελαει πονηρα ο Κωστας απο το τηλεφωνο και του το κλεινω.

''Ωστε η Ζωη σε πείραζε;''Μου λεει η Βανα και καλα θυγμενη.Με την Βανα τα εχουμε 3 μερες.Δεν ειναι πολυ ελαχιστον ειναι βασικα αλλα εμενα μου φαινεται λες και την ξερω αιωνα.Δεν 'μαλωνουμε' οσο μαλωναμε πριν τα φτιαξουμε οποτε ειμαι πολυ πιο ηρεμος.Καθε μερα που παιρνει αισθανομαι περισσοτερα για αυτην.Ειναι οπως τα λενε τα βιβλια τελικα...

''Ναι η Ζωη.''Την παιρνω στα χερια μου και προσπαθω να την γαργαλησω στην κοιλια αλλα δεν βγαζει κανεναν ηχο.

''Πότε θα μου πεις που γαργαλιεσαι;''

''Ποτέ.''Μου βγαζει την γλωσσα και με φιλαει απευθειας.Ολα στην ζωη μου πηγαινουν ρολοι.Οι γονεις μου θα ερθουν σε δυο εβδομαδες για τα γενεθλια μου.Η γιαγια μου ειναι πολυ καλητερα και μπορει να μου μαγιρευει.Ενταξει μπορω να παραδεχθω οτι ειναι καλυτερη μαγειρισσα απο μενα.

''Θα σε φαω εσενα.''Της φωναζω και ρουφαω την κοιλια της δυνατα λες και ειναι πενταχρονο.Γελαει δυνατα.Τα ματια της γινονται δυο σκισμες το κεφαλι της πηγαινει πισω και εχει το καλητερο χαμογελο της.Τι αλλο θα μπορουσα να ζητησω απο αυτην;

''Ασε με...!''Παρακαλαει μεσα στα γελια της.

''Θα σε αφησω αν μου πεις που γαργαλιεσαι.Αν δεν μου πεις θα συνεχισω να ρουφαω την κοιλια σου.''Την προειδοποιω.''Καλα θα σου πω.''Παιρνει μια ανασα για να ηρεμισει.

''Γαργαλιεμαι εδω.''Δειχνει τα μπουτια της.

''Πλακα κανεις;''Την ρωταω εκπληκτος.

''Καθολου , αλλα μη τυχον και με γαργαλ....''Αρχιζω και την ακουμπαω στα μπουτια.Κατευθειαν πριν καν την γαργαλισω αρχιζει και γελαει παλι.Υπεροχος ηχος.



..................................

Οι δυο εβδομαδες περνανε πολυ γρηγορα.Με την Βανα οταν ειμαστε με τα παιδια συμπεριφερομαστε φυσιολογικα σαν να μην συμβαινει τιποτα.Σε μερικα διαλλειματα ή κενα ομως , συναντιομαστε ή στις τουαλετες ή στα αποδυτηρια.Δεινουμε μερικα πεταχτα φιλακια και μετα γυριζουμε στην πραγματικοτητα.Ειναι ωραιο αυτο το κρυφο.Δηλαδη εχει σασπενς να μην μας δει κανεις ή να μην μας καταλαβουν και οταν ειμαστε με την παρεα ειναι σαν να παιζουμε καποιους ρολους .Αλλα δεν θα με χαλαγε καθολου να δειχνω σε ολους οτι ειναι δικια μου.Βασικα το θελω πολυ αλλα η Βανα ειναι ανενδοτη.Ο Κωστας νομιζω οτι κατι εχει καταλαβει.Με ρωταει συνεχεια τι εχω και γενικα μου λεει οτι ειμαι τελειως διαφορετικος.Αλλα του λεω οτι ειναι ιδεα του.

Ο φλωρος ο Νικος εχει σταματησει να προσπαθει να πλησιασει την Βανα.Ευτυχως γιατι αλλιως δεν θα κρατιομουν και θα του ελεγε να μεινει μακρυα της γιατι ειναι μαζι μου.Ετσι τουλαχιστον θα εκανε πισω γιατι ξερω οτι με φοβαται και ας μην το παραδεχεται.

Το κινητο μου χτυπαει.

"Ελα μωρο μου θα αργησω να ερθω στο παρτι καλα;''Λεω κατευθιαν στην Βανα.





_______________________________________________________

Αυτο το κεφαλαιο ηταν ουσιαστικα μια περιλειψη για την τωρινη κατασταση του Λουκ.Το επομενο κεφαλαιο πιστευω θα ειναι το καλητερο παρτ που θα γραψω θα ειναι γεματο εξελιξεις και συναισθηματα.Το επομενο παρτ θα μπει σημερα οποτε ..αναμονη και μην ξεχνατε love ya. ♡

Η καινούρια./The new girl.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα