PArt 11

52.5K 3.3K 52
                                    

''Βανα εισαι μεθυσμενη.Ελα θα σε παω σπιτι δεν εισαι σε θεση ουτε τον δρομο να περασεις.''Την σπρωχνω προς το δρομο.



''Οχι οχι εγω εδω θελω να μεινω.Ελα βρε Λουκα μου ασε με εδω.''Με παρακαλαει.



''Ειπα προχωρα.''Την αγριευω.


''Δεν περπαταω!''Μου φωναζει.Την παιρνω στα χερια μου και την βαζω πισω στην πλατη μου.



''Ασε με γαμωτο δεν θελω να παω σπιτι.Δεν θελω να τους ακουω παλι να μαλωνουν.ΔΕΝ ΘΕΛΩ.''Με βαραει στην πλατη δυνατα.Την αφηνω στο πεζοδρομιο και την κοιταω.


''Ποιοι μαλωνουν;''Την ρωταω ξεροντας την απαντηση.


''Οι γονεις μου...''Λεει θλιμενα.


''Και οι δικοι μου μαλωναν αλλα τωρα ειναι καλητερα ισως ειναι μια κριση.''Την καθησιχαζω ακουμποντας τα δαχτυλα μου στα μακρυα μαλλια της.


''Δεν νομιζω.''Τα ματια της βουρκωνουν.



''Hug me.''Λεει μεθυσμενα.Την κοιταω περιεργα.Ανοιγει τα χερια της.



''Ok my bear.''Την αγκαλιαζω σφιχτα και μυριζω παλι το αρωμα λεβαντας.Χανομαι στην αγκαλια της ...νιωθω σαν μικρο παιδι αν και ειμαι 17...


''Αν δεν ησουν μεθυσμενη θα σε εβαζα μεσα στο σπιτι , θα σε ανεβαζα στο κρεβατι μου και δεν θα εφευγα απο πανω σου.''Της ψιθιριζω.Με κοιταει με τα μεγαλα πρασινα ματια της.''Πιθανον αυριο δεν θα θυμασαι τιποτα απο ολα αυτα.''Της λεω και γελαει.


''Ωραια τωρα ηρθε η ωρα να πας σπιτι.''Με κοιταει λυπημενα αλλα προχοραμε μαζι μεχρι την πορτα του σπιτιου της.Κοιταζομαστε για λιγο.


''Καληνυχτα.''Λεει και βαζει τα κλειδια στην πορτα.


''Καληνυχτα.''Λεω σιγανα.Θελω να την φιλησω τοσο πολυ.Να την νιωσω παλι πανω μου αλλα δεν γινετε ειναι μεθυσμενη και αυτα δεν τα κανω εγω.Παντως φαινεται οτι της αρεσω.Λενε οτι οταν ειμαστε μεθυσμενοι λεμε πραγματα που δεν τα λεμε οταν ειμαστε νηφαλιοι.Μαλλον αυτο εγινε.



Της γυρναω την πλατη και ξεκιναω να περπαταω.



''Λουκ..''Φωναζει..Γυρναω γρηγορα με ενα χαμογελο στα χειλι και την κοιταω.


''Ναι;''Ρωταω.



''Τιποτα.''Γυρναει το κλειδι και μπαινει μεσα.Φευγω απογοητευμενος.Ξαπλωνω στον καναπε και εκει με παιρνει ο υπνος.



Ξυπναω με τον ηχο του κουδουνιου.Σηκωνομαι κουτουλωντας στο τραπεζακι του σαλονιου.Καταφερνω και φτανω στην πορτα.Την ανοιγω και βλεπω την Κωστα.



''Τι θες πρωινιατικα;''Τον ρωταω με μισοκλειστα ματια.


''Τι πρωινιατικα ρε βλακα ειναι μια μιση το μεσημερι...''Με σπρωχνει και μπαινω μεσα.


''Ωραια ξεκουμπισου απο εδω...εχω φοβερο πονοκεφαλο και θελω να κοιμηθω.''Ξαπλωνω στον καναπε και βαζω το μαξιλαρι πανω στο κεφαλι μου για να μην με ενοχλει ο ηλιος που μπαινει απο τα παραθυρα.



''Δεν σε ενοχλω.Θελω να μου εξηγησεις απλως τι μαλακιες εκανες χθες το βραδυ.Φεροσουν πολυ παραξενα.Ακολουθουσες την Βανα οπου και να πηγαινε αγριοκοιταζες τον Νικο που της μιλουσε και μας εδιωξες ολους απο το σπιτι για να καθαρισεις το σπιτι με την Βανα ... αυτα δεν ειναι φυσιολογικα.''Στραβωνει το ποδι του και με κοιταει εξεταστικα.


''Αν δεν επαιρνα την Βανα μακρυα απο τον Νικο ποιος ξερει τι θα της εκανε στο σπιτι του.Θα μου βαλεις και ποστο  τωρα γιατι προστατεψα την κοπελα;''Βγαζω το μαξιλαρι απο την μαπα μου και τον κοιταω.


''Απο ποτε σε νοιαζει εσενα τι θα παθει ενα κοριτσι;'' Εχει δικιο ποτε δεν με ενοιαξε.Αλλα τωρα ειναι διαφορετικα.


''Απλως ειναι πολυ απροστατευτη αυτο ειναι ολο.''Κουναω τα χερια μου νευρικα.



''Εμενα γιατι μου μυριζετε γκομενοδουλεια;''Μου πεταει ενα μαξιλαρι και μου κλεινει το ματι.


''Καμοια σχεση απλως την συμπαθω λιγο αυτο ειναι ολο.''Σηκωνομαι ορθιος.''Παω να κανω ενα μπανιο.Αν θες περιμενε με.''Του λεω και ανεβαινω στον πανω οροφο.



Κανω ενα μπανιο αλλα δεν καταφερνω να κανω τον πονοκεφαλο να περασει.Κατεβαινω τις σκαλες και βλεπω τον Κωστα να βλεπει τηλεωραση.



''Σε πηρε τηλεφωνο η μανα σου και μου ειπε να της παρεις.''Μου λεει ο Κωστας.



''Καλα θα την παρω μετα.''Μπαινω στην κουζινα και βλεπω τις μαυρες σακουλες σκουπιδιων ακουμπισμενες στον τοιχο.Χθες μαζευα τα σκουπιδια με την Βανα.Γιατι την σκευτομαι τοσο πολυ.Συμπεριφερομαι πολυ παραξενα.Αλλα δεν νομιζω να ειναι τιποτα.Σωστα;


Σημερα θα βγει με τον φλωρο τον Νικο. Οκτω στην σταση ειπαν.



''Παμε να φαμε κατι ρε μαλακα.''Ερχεται ο Κωστας στην κουζινα και με βλεπει που κοιταω τις σακουλες.''Ααα εσυ δεν πας καλα.''Προσθετει.Ξεκολλαω απο τις σακουλες.



''Που να παμε να φαμε;''Τον ρωταω.


''Πιτσα.Ντυσου και παμε.''


.................................




'' Δυο γιγας και μια μακαροναδα.''Λεω στον σερβιτορο.



''Τι εγινε με την Ρανια χθες;''Τον ρωταω πονηρα.Γελαει λιγο.''Ολα καλα ...περασαμε παρα πολυ ωραια.''Χαχανιζει.



''Δηλαδη καλο σεξ...Τιποτα παραπανω.Ασε που πηγαν να μας πιασουν οι γονεις της και κρυφτηκα μεσα στην ντουλαπα.Ασε πολυ φαση''Γελαει δυνατα.Το ιδιο κανω και εγω.



''Εισαι γελοιος.Εγω δεν θα το εκανα χαχαχα.Τουλαχιστον περασες καλα.''Γελαω με την ψυχη μου.Το γελιο μου κοβεται οταν βλεπω την Βανα να μπαινει μεσα με τον Νικο.Γουρλωνω τα ματια μου και τους κοιταω εκπληκτος.Τι θελουν αυτοι εδω; Ραντεβου βγηκαν; Χθες..χθες αλλα μου εδειχνε και τωρα βγαινει με αλλον; Οχχ θεε μου τι λεω.... Τι με νοιαζει; Δεν με νοιαζει.


''Τι εγινε ρε μεγαλε;''Με ρωταει ο Κωστας αφου βλεπει την ηλιθια μου αντιδραση.


''Τιποτα.''Λεω ξερα και πινω μια γουλια νερο.Γυρναει πισω και τους βλεπει.


''Για αυτην εκανες ετσι;''Με ρωταει σοβαρος.


''Οχι ρε μαλακα γαμα το....''Θελω να αλλαξω κουβεντα.


''Οχι θα μου πεις τωρα τι τρεχει με την καινουρια.''


''Δεν τρεχει τιποτα απλως φιληθηκαμε και υπαρχει κατι στον αερα μεταξυ μας.Και δεν ξερω τι.Και θελω να παω να σπασω τα μουτρα του φλωρου.Δες πως την κοιταει ο μαλακας.Στο κρεβατι του θελει να την ριξει και αυτη η χαζη δεν το καταλαβεινει.''Λεω γρηγορα και με κοιταει τρομαγμενος.


''Οπα οπα...Αυτο δεν ειναι καλο.Εννοω μου τα λες μπερδεμενα.''Βαζει το χερι του κατω απο το πηγουνι σαν να σκευτετε.''Το βρηκα!''Φωναζει....


''Σου αρεσει...''Ψιθιριζει.



''Γεια σας παιδια.''Ερχεται ο Νικος.Κραταει την Βανα απο το χερι.Τους αγριοκοιταζω.Δεν απανταω απλως τους κοιταω.


''Γεια σας ολα καλα;''Λεει ο Κωστας.


''Ναι μια χαρα ηρθα εδω με την Βανα μου.''Την κοιταει και χαμογελαει.Η Βανα τον κοιταει τρομαγμενη και βαζει μια τουφα πισω απο το αυτι της.Ειναι σε δυσκολη θεση.


''Μαζι ειστε;''Δειχνω τα χερια τους που κρατουνται.Ο Κωστας με βαραει κατω απο το τραπεζι σαν να μου λεει να σκασω.


''Εε οχι...''Τραυλιζει η Βανα και με κοιταει με θλιμενα ματια.Σιγα μην θυμαται που χθες με παρακαλουσε για να την φιλησω.Τραβαει το χερι της απο το χερι του Νικου και της χαμογελαω για την κινηση της. Οχχ θεε μου πως κανω ετσι; Σαν ερωτευμενος.Οχι αποκλειεται.Αυτα ειναι βλακειες.Ερωτες με ξανθους πριγκιπες που νομιζουν πως θα τις σωσουν απο τις μιζερες ζωες τους.Μπουρδες.Ουτε αδελφες ψυχες υπαρχουν ουτε ερωτας.Απλως ειναι ενθουσιασμος.Μαλλον αυτο ειναι ενθουσιασμος.



''Να καθησουμε μαζι σας;''Ρωταει ο Νικος....Θα του σπασω τα μουτρα!

Η καινούρια./The new girl.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα