Part 7

50.4K 3.5K 56
                                    

Ανεβαινω γρηγορα τις σκαλες για να τους προλαβω.''Κωστα.''Φωναζω στην δυνατη μουσικη.Τους βλεπω στο βαθος και τρεχω.


''Κωστα ελα λιγο να σου πω κατι μισο λεπτο.''Τον τραβαω απο τον ωμο και τον πηγαινω μακρυα απο την βανα.


''Μαλακα μην τυχον και κανεις καμια μαλακια και την τρομαξεις.''Τον προειδοποιω.


''Δεν ειμαι χαζος να της μιλησω μονο θελω.Και τωρα φυγε μου χαλας την φαση.''Με σπρωχνει και κοιταω την Βανα η οποια δειχνει αηδιασμενη απο τα πολλα ζευγαρια που βλεπει μπροστα της.


''Καλα αλλα προσεχε.''Φευγω και κατεβαινω τις σκαλες.Βλεπω την Ρανια και αμεσως ξανανεβαινω πανω.Δεν εχω ορεξη σημερα.Καθομαι για λιγο μονος στις σκαλες.Ενα κοριτσι ερχεται διπλα μου.Εχει κοκκινα μαλλια και μεγαλα χειλι.



''Φαιη.''Συστηνεται.


''Λουκ.''Της δινω και εγω το χερι.


''Μονος;''Ρωταει νοχελικα.

''Ναι.''Την πλησιαζω.



''Παμε λιγο στο μπανιο να με βοηθησεις με κατι;''Λεει πονηρα.Σηκωνομαι και την ακολουθω μεχρι το μπανιο.Μπαινω μεσα και κλειδωνω την πορτα.


''Λοιπον ...εχω ενα προβλημα με το φορεμα....θα μ....''


''Συγωμη ειναι καποιος μεσα;Ειναι αναγκη...'' ακουω την φωνη της Βανας.Ξεκλειδωνω γρηγορα την πορτα και την βλεπω αναμαλιασμενη.


''Τι σου εκανε;''Την ρωταω νευριασμενος.''Τιποτα τιποτα.''Λεει αγχωμενα.


''Με εμενα τι θα γινει Λουκ;''Με ρωταει η κοκκινομαλα.


''Φυγε.''Της λεω.Βγαινει απο το μπανιο και τραβαω μεσα την Βανα.


''ΠΕς μου ακριβως τι εγινε!''Την ρωταω.


''Απλως μιλησαμε και μετα προσπαθησε να με φιλησει και τον χαστουκισα για να ξεκολλησει απο πανω μου αυτο ολο.Δεν εκανε κατι αλλο χαλαρωσε.''Μου πιανει τον ωμο.Καιγομαι λιγο και την απομακρυνω.



''Ααα ενταξει τρομαξα λιγο.''



''Γιατι;''Με ρωταει με περιεργεια.



''Γιατι μου τα ελεγε καπως περιεργα.Τελος παντων πρεπει να κατεβω κατω.''Την προσεπρναω και βγαινω γρηγορα απο το μπανιο.Ηταν καπως αποπνικτικα να την εχω τοσο κοντα



Πηγαινω στο δωματιο μου και βλεπω τον Κωστα να καθεται εκει.


''Τι εγινε ρε μεγαλε;.''Πηγαινω διπλα του.


''Χ.''Μου λεει και σκαω στα γελια.Αυτο το λεει οταν τρωει χυλοπιτα.''Δεν πειραζει ετσι και αλλιως ουτε εμενα μου αρεσε πολυ.Παω να βρω καμοια αλλη.''Σηκωνεται γρηγορα και βγαινει απο το δωματιο.Αυτος ειναι ο Κωστας δεν του καθεται μια παει στην επομενη.


Βγαινω και εγω πλεον πιο χαλαρωμενος αφου ξερω οτι ο κολλητος μου δεν εκανε καμια βλακεια.Κατεβαινω τις σκαλες γρηγορα.Κατω στο σπιτι γινετε χαμος μπουκαλια και τενεκεδακια διασκορπισμενα στο πατωμα και στους καναπεδες.Κοριτσια χορευουν εξαλλα και τα αγορια προσπαθουν να τις χουφτωσουν οπου βρουν.Τους προσπερναω ολους αυτους και βγαινω εξω στην βεραντα.Ολοι ειναι στημενοι οπως καθομασταν και πριν.



"Εσενα περιμενουμε.''Λεει η Νενα και με τραβαει να καθησει πανω στα ποδια μου.Η Ρανια την αγριοκοιταζει.Αυτο εχει πολυ πλακα.Η Νενα χωνεται μεσα στον λαιμο μου και τον φιλαει δυνατα.Κοιταζω τριγυρω την παρεα και η μονη που με κοιταει ειναι η Βανα.Μολις καταλαβαινει οτι κοιταζομαστε αλλαζει βλεμμα και μιλαει στον Νικο.


''Θα ξεκινησουμε;''Λεει αργα ο Κωστας μαλλον απο το πολυ ποτο.Ολοι καθομαστε καλητερα και βλεπουμε το μπουκαλι που γυρναει.Σταματαει στον Κωστα και.... και στην Ρανια.Ο Κωστας ανασηκωνεται γρηγορα και η Ρανια τον κοιταζει περιεργα πλησιαζονται και φιλιουνται.Εκει που πανε να απομακρυθουνε ο Κωστας την κραταει απο τον λαιμο ..''Μολις τελειωσουμε αυτο το παιχνιδι σε θελω πανω''Της ψιθιριζει στο αυτι μονο που οι μισοι παρεα το εχουμε ακουσει και κρυφογελαμε.Το μπουκαλι γυρναει για αλλες 5 -6 φορες  και τα περισσοτερα φιλια τα εχουν δωσει η Ρανια με τον Κωστα.Η Νενα εξακολουθει να ειναι πανω μου και να μου τριβεται.





Το μπουκαλι ξανα γυρναει και επιτελους πεφτει πανω σε εμενα με... βλεπω την ακρη του μπουκαλιου που πεφτει πανω στην Βανα... Αμεσως θυμαμαι το φιλι που εδωσε στον μηχανοβιο.Απευθειας το βλεμμα μου πηγαινει στα χειλια της.Ειναι ροζ...απαλο ροζ.



''Εγω δεν φιλαω.''Λεει και την κοιταμε ολοι με γουρλωμενα ματια.


''Σιγα ρε φιλεναδα ενα παιχνιδι ειναι.''Της λεει η Ρανια...Δεν απανταει απλως βαζει μια τουφα πισω απο το αυτι της.Αυτο σημενει οτι ηρθε σε δυσκολη θεση.


''Αφου δεν θελει δεν χρειαζεται να φιλησει.''Ολοι με κοιτανε απευθειας.Κουναω το κεφαλι μου σαν να τους λεω 'Τι με κοιτατε;' κυριαρχει σιωπη.Αν και θελω να την νιωσω πανω στα χειλι μου κατι με κραταει πισω.''Αυτο σημενει οτι πρεπει να βγεις απο το παιχνιδι.''Προσθετω και με κοιταει λες και θα με φαει.Σηκωνεται και βγαινει απο το κυκλο πηγαινοντας μεσα.Σμπρωχνω την Νενα απο πανω μου για να σηκωθω.


''Που πας;''Με ρωταει θυμωμενη.


''Να παρω ποτο.''Της λεω αποτομο και πηγαινω γρηγορα μεσα.Την ψαχνω μεσα στο πληθος αλλα πουθενα.Κοιταω σε μια γωνια και την βλεπω που ειναι στηριγμενη στον τοιχο.Την πλησιαζω και στεκομαι διπλα της.



''Τι εγινε;''Την ρωταω.


''Μου ειπες να φυγω και εφυγα.''Το βλεμμα της απομακρο.


''Δεν σου ειπα αυτο Βανα. Σου ειπα να βγεις απο το κυκλο για να παιξουμε καλητερα.Μην αλλαζεις τα λογια μου.''Της πιανω το πιγουνι για να με κοιταξει.



''Εγω αυτο καταλαβα.''Κοιταει μια τα χειλι μου μια τα ματια μου.



''Ωραια παμε τωρα πισω.''Την τραβαω απο το χερι.


''Οχι.''Απομακρυνει το χερι της και βαραει το ποδι της κατω.


''Ελα ΤΩΡΑ.''Την προειδοποιω.


''Γιατι αλλιως τι θα μου κανεις;''Μικραινει τα ματια της.Την αρπαζω απο την μεση και την κολλαω πανω μου.Ενωνουμε τα μετωπα μας και κοιταζομαστε με πολυ ενταση.Πλησιαζουμε τα στοματατα μας και εκεινη με φιλαει.Την φιλαω αργα.Βαζει τα χερια της μεσα στα μαλλια μου και παιζει με αυτα.Τα χειλια της ειναι τοσο απαλα και...μμμ υπεροχα απλα.Απομακρυνομαστε.Κοιταζομαστε για λιγο σαν να ζηταμε και αλλο...Την πλησιαζω στο αυτι ..''Αυτο μου το χρωστουσες.''Της λεω αργα στο αυτι και εξαφανιζομαι μεσα στο πληθος.



Αυτο ηταν κατι παραπανω απο ωραιο.Βγαινω στην βεραντα και καθομαι ξανα στην θεση μου.Στο μυαλο μου υπαρχει η εικονα που φιλουσα την Βανα.Ειναι λες και ειχα βγει απο τον ευατο μου και το κοιτουσα απο μακρυα.Τα χειλια της τοσο ζεστα.......



Η καινούρια./The new girl.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα