Du överraskar honom på turnén

99 1 0
                                    

Felix: När Felix var på turné så saknade han mig alltid. Nackdelen med detta var att han alltid glömde bort saker som att tvätta sina kläder eller vart han skulle vara vid vilken tidpunkt. Ibland brukar han messa mig och fråga vad som var planerat. Tillslut fick Daff nog med killarnas galenskaper och ringde in mig som backup.

Jag skulle precis lämna huset när jag fick ett sms från Felix.

"Baaabe. Vart är intervjun idag?" Jag tänkte efter lite innan jag svarade.

"Du har ingen intervju idag, Felix. Fortsätt sova nu. Du behöver vilan."

Efter det kom Daff och hämtade upp mig. Det var en timmas åktur till staden de var i, som tur var så hade de inte lämnat Sverige än.

När vi steg på turné bussen fick jag en chock. Det såg ut som om en tornado hade dragit förbi. I mitten av alla kläder, läskburkar och disk stod Ogge och plockade upp kläder från golvet.

"D/N! Tack och lov att du är här!" Han kastade sig över mig och gav mig en stor kram. Jag skrattade åt honom och vi släppte varandra.

"Vart är Felix?"

"Han sover, han har varit ganska stressad på sista tiden." Jag tackade Ogge och gick över till Felix sovbrits och drog isär draperierna. Han låg som en liten boll under två filtar och snarkade lätt. Jag skakade om honom lite försiktigt och efter mycket om och men öppnade han sina ögon.

"D/N?" Du skrattade till lite lätt.

"Ja, babe, det är jag." Han satte sig snabbt upp vilket slutade med att han slog i huvudet i taket till sovbritsen. Jag skrattade åt honom. Han blängde lekfullt på mig innan han drog in mig i en stor kram.

"Jag har saknat dig så mycket." Mumlade han in i mitt hår och drog upp mig bredvid honom. Du fnittrade åt honom.

"Jag har saknat dig med älskling men nu måste du gå upp, vi ska tvätta dina kläder." Jag tog mig ur sovbritsen och drog honom med mig. Han klagade högljutt över hur elak jag hade blivit medan han hade varit borta. Jag bara skrattade åt honom. Helt plötsligt dyker Oscars huvud upp runt ett hörn.

"Kan ni tvätta mina kläder med?" Jag blängde lite på honom.

"Inte en chans, och ni andra kan ju i alla fall hjälpa Ogge lite så att han inte behöver göra allting själv." Killarna nickade och Ogge gav mig en tacksam blick. Felix rätade på sig bredvid mig och slängde en arm över mina axlar.

"Jag är så glad att du är här, babe."

Ogge: Jag hade pratat väldigt mycket med Katia över telefon den senaste tiden. Hon och killarna är för tillfället i USA med popnation tour. Katia hade fixat en flygbiljett och en taxi som skulle ta mig till killarnas nästa plats där de skulle uppträda. Ogge hade ingen aning om att jag skulle komma vilket typ var planen.

Tydligen hade Ogge bettet sig väldigt annorlunda på senaste tiden och de hade kommit fram till att det antagligen var för att vi inte hade varit ifrån varandra så här länge innan. Taxin hade precis stannat utanför arenan och jag kunde se Katia lite längre bort. Snabbt var jag ute ur bilen med min väska.

"D/N." Sa Katia och kramade om mig.

"Hej Katia." Jag log mot henne när vi hade släppt varandra och vi gick in i arenan. Killarna hade för tillfället soundcheck så vi tyckte att det var bästa tillfället att överraska Ogge. Det var ganska mörkt i arenan och det enda ljuset var riktat mot scenen där killarna hoppade runt och dansade till Buzzkill. Låten de hade lovat fansen i snart ett år men de hade inte kommit till det än. De var fantastiska som vanligt men verkade lite trötta. Särskilt Ogge. När de var klara tog Omar fram kameran och satte igång vad som såg ut som en periscope. De hade blivit lite beroende av den där appen. Felix satte sig snabbt bakom ett trumsett som fanns på scenen och började banka som en galning på det. Jag kunde inte hålla mig för skratt, som tur var så hörde de mig inte. Oscar skulle gå på toa och då var han tvungen att g förbi mig och, eftersom han inte direkt är blind, såg mig. Han stannade förvånat och jag visade snabbt med fingret att han skulle vara tyst. Han sneglade mot Ogge som hade lunkat iväg till närmaste vägg och satt nu där med hörlurarna på huvudet, sen nickade han och gick vidare mot toaletten.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 10, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Fooo Conspiracy preferencesWhere stories live. Discover now