Du träffar killarna för första gången

132 1 0
                                    

Omar: Vi stod vid Omars moppe och jag försökte förbereda mig själv. Jag har aldrig haft problem med att skaffa nya vänner men denna gång hänger väldigt mycket på att jag och de andra faktiskt kommer överens. Det kommer att uppstå komplikationer om Omar får stå ut med hat mellan hans bästa vänner och hans flickvän. Han verkade inte vara så nervös dock.

"D/N, lugna ner dig, de kommer älska dig. Det är omöjligt att inte göra det." Det fick mig att le men det lugnade inte ner mig det minsta. Helt plötsligt började jag hacka tänder och Omar tog tag i mina armar så att jag tittade på honom. Han tittade djupt in i mina ögon, böjde sig ner och gav mig en lätt kyss på munnen.  "Det kommer gå bra." Viskade han. Jag var inte övertygad men jag suckade och nickade ändå.

Hand i hand gick vi till dörren och Omar gick in utan att knacka. Efter att vi tagit av oss skorna gick vi till vardagsrummet där tre blonda killar satt i soffan och spelade FIFA. Just nu var de två killar med snapback som spelade och han med grönblåa ögon förlorade stort.

"Du fuskar ju! Någon har riggat spelet! Fan också." Ogge gjorde ännu ett mål och Felix slängde kontrollen i soffan (Jag kände igen dem från foton nu). Omar skrattade vilket fick killarna att vända sina huvuden mot oss. Inom loppet av några sekunder var det uppe och hoppade på honom, sen fick de syn på mig. Jag tog ett djupt andetag och log mot dem.

"Du måste vara D/N." Sa Oscar och kramade om mig. Överraskning strömmade genom kroppen men jag kramade tillbaka. Felix och Ogge var snabbt efter honom. Vi pratade lite, killarna retade Omar och sen gick de iväg för att spela FIFA igen. Jag log och gick och satte mig i soffan för att kolla på. Omar satte sig bredvid mig.

"Sa ju att du inte behövde oroa dig." Viskade han i mitt öra, la en arm runt min midja och kysste mig på munnen.

Oscar: Jag balanserade två mockalattes från espresso house när jag skyndade mig till Oscars hus. Himlen hade gått från soligt och varmt till grått och regnhotande på mindre än en minut och jag ville helst inte fastna i ett skyfall. Jag ökade takten och var snart framme vid Oscars dörr. Efter mycket krångel lyckades jag knacka på dörren utan att tappa kaffet. Dörren öppnades av en kille som inte såg så svensk ut. Han hade mörka bruna ögon och mörkt brunt hår. Vi gav varandra förvirrade blickar.

"Oscar! Det är en snygg tjej utanför din dörr!" Då utbröt kaos i rummet intill och snart kom tre andra killar inspringandes, Oscar var först. I farten snubblade de över varandras fötter och snart låg de i en hög på golvet. Jag och den enda av killarna som stod på sina fötter brast ut i gapskratt. Högen med killar stönade av smärta och rullade av varandra. Oscars armar var runt mig samma sekund som han tog sig upp från golvet.

"Jag visste inte att du hade kompisar över. Ska jag komma tillbaka någon annan gång?" Frågade jag när vi släppt varandra. Innan han hann svara öppnade en av killarna munnen.

"Inte när du har kaffe med dig." Sa han, log och tig kaffet ur mina händer. "Du, min vän, är mer än välkommen." Oscar suckade och drog in mig i vardagsrummet. Sen satt vi i sofforna, kollade på film och drack kaffe, vi fick göra mer.

Felix: Jag tog mig snabbt genom havet av skrikandes tjejer med hjälp av två vakter. De ledde mig backstage där Felix och de andra skulle ta en paus innan de avslutade konserten med två av deras nyaste låtar. Felix vet inte om att jag är här, han tror jag är hemma i soffan och dricker varm choklad, men nope. Jag ville överraska honom.

Precis som vakterna öppnade dörren vändes tre par ögon mot mig och jag såg inte Felix någonstans. Jag kollade runt lite och killarna fattade vem jag var.

"Felix är inne på toaletten." Sa han med enormt hår. Oscar.

"Ok, under tiden kanske jag ska presentera mig." Sa jag men killade skrattade till lite.

"Det e lugnt, vi vet redan vem du är. Felix håller inte tyst om dig." Sa killen med snapback på huvudet. Ogge.

Handtaget till toaletten började röra sig och jag blev knuffad bakom soffan.

"Göm dig här så länge." Sa han med mörkt hår. Omar.

Jag gjorde som han sa och hukade mig bakom soffan. Snart hörde jag en suck och någon slängde sig i soffan.

"Felix, vad är det?" Frågade Oscar. Felix bara gnydde. "Du oroar mig nu. Vad är fel?" Aww, de är ju som bröder.

Felix suckade igen.

"Jag vet inte om jag kan genomföra de sista låtarna. Det är som om det är ett stort hål i mig och jag mår skit."

"Jag vet att du saknar henne Felix, men hon kommer fotfarande vara kvar när du kommer tillbaka."

"Det vet jag inte. Jag är alltid orolig över att hon ska hitta någon annan, någon bättre medan jag är här och gör mitt jobb." det där krossade mitt hjärta och jag kunde inte hålla mig gömd mer.

"Jag kommer aldrig hitta någon bättre än dig Felix." sa jag lågt och tittade fram bakom soffan. Felix var snabbt på fötter och gav mig en bamsekram. Sen pussade han mig över hela ansiktet.

"Vad gör du här babe?" Frågade han men innan jag hann svara skulle de upp på scenen igen.

"Du kommer rocka där uppe Felix. Jag älskar dig."

"Jag älskar dig med." Han kysste mig och sen gick han och de andra killarna upp på scenen. Det var en av deras bästa konserter någonsin.

Ogge: "Ogge!" Skrattade jag när han lyfte upp mig på min rygg i mitten av gallerian. "Släpp ner mig!" Jag tog ett hårt tag om hans axlar utifall han skulle tappa mig, vilket jag tvivlade på. Vid det här laget stirrade flera människor på oss med avsmak. Det stoppade inte Ogge från att springa mellan borden på Donken och sen ut bland alla människor.

Det var då han sprang rakt in i någon och vi alla tre ramlade. Jag nästintill krossades av Ogge som låg på mig.

"Gå bort från mig din kluns!" Jag försökte knuffa bort honom vilket var lättare sagt än gjort. Han bara skrattade och rullade av mig. Sen hjälpte han mig upp innan vi kollade mot personen som hade varit offer till vårt springande.

"Ogge!" Sa killen som nyss tagit sig upp från golvet. "Vad gör du här?" Ogge skrattade och de gjorde något konstigt handslag som var alldeles för komplicerat för mig att hänga med i.

"Jag är här med min tjej." Sa han och direkt kollade killen plus två andra på mig. Ogge la armen om min midja och tryckte mig intill sig. Killarna kollade på Ogge med förvåning.

"Åååh! Ogge har haffat utan att berätta det för oss!" utbrast han som såg yngst ut.

"Vad är det för brödraskap egentligen." Sa den längsta av dem. Alla skrattade, även jag.

"Nå, ska du inte presentera oss?" Frågade den sista med enormt hår.

"Ah, jo." Ogge kliade sig i nacken. "Y/N, detta är Oscar, Felix och Omar. Killar, detta är Y/N." Helt plötsligt brister Omar ut i sång om att Ogge hade skaffat tjej, sen hoppade han på oss med en stor kram. Vi skrattade och snart kom de andra killarna och vi hade en stor gruppkram.

Sen bestämde vi oss för att gå runt lite tillsammans och låt mig bara säga att det inte blev lugnare efter det. Inte för att jag hade någon emot det.

The Fooo Conspiracy preferencesWhere stories live. Discover now