• 14 •

1.9K 65 11
                                    

Louis pov.

Ondertussen waren de jongens al weer een weekje thuis en Michael was nu ook al een week bij ons. Hij sliep verplicht bij Zayn op de kamer, arme jongen. Hij vond Zayn best wel eng, minder als in het begin tenminste. Ik kon best goed met hem optrekken. Het was fijn om met iemand te kunnen praten als de jongens weer eens belangrijke zaken moesten bespreken waar ik niet bij mocht zijn. Ik snapte het wel maar ik vond het niet leuk. Ik wou ook helpen, ik hoorde nu toch ook bij de familie? Niet dat ik mezelf drugs zie verkopen maar toch.

Iets wat wel heel goed ging was de relatie tussen mij en Harry. Ik ben zo gelukkig met hem en het is nog maar een week. Het hielp wel enorm dat we al zo close waren voordat we een relatie krijgen. Nu hoef ik niet meer nerveus te zijn om hem te zoenen of om hem goed te knuffelen. Harry was nu van mij en ik van hem. Maar er was één ding waar ik me ontzettend veel zorgen over maakte en dat was seks. Harry was een beest in bed, ik heb hem eens gehoord met Zayn. Ondanks dat ik weet dat hij super voorzichtig met me zal zijn maar toch was ik bang. Ik had nog nooit iets gedaan. Niet met andere tenminste. Ik wist hoe me hand werkte maar dat was dan ook wel alles. Ook was ik bang dat hij op een gegeven moment gewoon toch met Zayn of Niall of Liam gaat, gewoon omdat ik weet dat hij weet dat ik zo maagd ben als mogelijk is. Ongelooflijk, ik heb een week met hem en maak me daar nu al zorgen om. Moet ik met hem praten? Ik twijfel. Misschien komt het wel weer een keer tijdens één van de leuke spelletjes die Zayn altijd bedacht. Hij wou het liefst iedereen zo snel mogelijk naakt dus ja.

Ik schrik op van mijn gedachten als ik twee handen op mijn heupen voel. ''Hi Hazz.'' Murmel ik zachtjes en hij drukt een kus op mijn wang. ''Je staat nu al tien minuten voor het aanrecht naar je glas te staren, alles oke?'' Ik draai me voorzichtig om en ik krijg een lichte blos op mijn wangen. ''Ja alles is oke, ik was gewoon even in gedachten.'' Ik neem hem vast en ik glimlach als hij een kus op mijn voorhoofd drukt. ''Til me.'' Grinnik ik als hij vraagt of ik mee ga naar de woonkamer. Hij grijnst even en tilt me dan op als een baby. Ik pak me glas drinken en knik dan lief. ''Je bent mijn paard, dit is echt leuk.'' Eenmaal in de woonkamer legt Harry me op de bank en pakt mijn glas over om het vervolgens op de salontafel te zetten. ''En nu?'' Hij begint licht te grijnzen en komt dan gewoon boven op me zitten. ''Nu dit.'' Zegt hij simpel weg en ik begin te lachen. ''Stylesssss.'' Zeur ik en ik prik in zijn buik. Hij grinnikt en neemt mijn handen vast zodat ik niks kan doen. ''Laat me losss.'' Grinnik ik en hij schud grijnzend zijn hoofd. ''Echt niet Tommo.'' Hij gaat over me heen hangen en drukt mijn handen boven mijn hoofd. Ik word er langzaam stil van en kijk op in zijn groene ogen. ''Je hebt hele mooie ogen Haz.'' Fluister ik zacht. Zijn gezicht komt steeds dichterbij, tot ik zijn adem op mijn lippen kan voelen. Ik glimlach kleine en kom dan iets omhoog zodat onze lippen elkaar raken. Het voelde zo perfect met Harry. Onze lippen die precies in elkaar paste, zijn badboy persoonlijkheid die goed samen ging met mijn onschuldige zelf. We waren heel verschillend maar zo perfect als we samen waren. Bij mij was hij anders, bij mij was hij lief. Hij had verborgen kanten en ik vond het leuk die te ontdekken. Zo ben ik er ook achter gekomen dat hij ontzettend romantisch is, maar ook dat als iemand zijn auto steelt hij een flinke uitbarsting kan hebben. Arme Michael. Maar even terug naar zijn lippen. God ze waren wat ruw maar zo fijn op hetzelfde moment. Hij smaakte naar cola en sigaret. Je zou het niet zeggen maar het was een fijne combinatie. Bijna alles aan Harry was perfect. Ik hoopte dat hij de gene zou zijn waarmee ik de rest van mijn leven door zou gaan brengen. Al was dat hier in dit kleine hutje in een achterbuurt. Het maakte me niet uit, met hem was gewoon alles helemaal perfect.

Ik laat zijn lippen na een tijdje langzaam los en leg mijn voorhoofd tegen de zijne aan. "Je zoent geweldig." Fluister ik zachtjes. Harry glimlacht. Zo'n warme glimlach die alleen ik van hem kreeg. "Jij ook Tommo." Antwoord hij zacht en drukt nog een kusje na. Ik vouw mijn handen wat in zijn krullen en ga ermee spelen. ''Kunnen we hier niet gewoon de hele dag liggen?'' Harry moest zo weg samen met Niall. Ik wou niet dat ze weg gingen. Zeker hun niet. Zayn vond ik nog steeds best wel eng, ik kon er niks aan doen. Hij had gewoon iets en Liam, ik weet het niet. Liam maakte me zenuwachtig. Hij was wel lief maar hij had ook iets dwingends. Dus dat werd een hele avond met Michael op de bank knuffelen. Was dat niet zo erg. Ik vond het best wel leuk om met hem om te gaan. Hij was mijn leeftijd en we hielden wel van dezelfde dingen. Alleen werden we wel de hele tijd in de gaten gehouden. Michael was technisch gezien onze gevangenen dus hij mocht mijn telefoon niet in zijn handen krijgen of iets in die richting. Mijn gedachten worden verstoord als Niall vraagt of Harry komt. Ik zucht even. ''Ik ben weer terug voor je gaat slapen.'' Beloofd Harry die een kus op mijn voorhoofd drukt en opstaat. ''Neem je iets lekkers voor me mee?'' Hij grinnikt zacht. ''Als je lief bent en als we langs een winkel komen wel ja.'' Ik glimlach klein. ''Succes.'' Ik krijg nog een kus en daarna gaan ze samen weg.

Harry pov.

''Zo verschrikkelijk om hem thuis achter te laten, die zielige oogjes dan. Als Zayn hem maar met rust laat.'' Mompel ik tegen Niall terwijl we naar de auto gaan. ''Hij redt zich wel, hij heeft Michael en de jongens doen hem heus niks. Ze weten toch dat hij van de grote baas is.'' Niall port me zacht en ik glimlach toch even. Ik stap in en ik doe me riem om. Ik wacht op Niall en begin dan te rijden. ''Dus wat gingen we ook al weer doen?'' Vraagt hij. ''Louis zijn ouders een bezoekje brengen, want die hopeloze zoektocht naar hun zoon moet ophouden. Ik ben het zat zijn naam constant op de radio te horen.''

Sinds een paar weken probeerde de ouders van Louis hem weer terug te vinden, maar ik wist dat er geen politie achter zat. Ze wouden altijd alles zelf doen. Buiten dat vreesde de politie ons dus veel kans zouden ze daarmee ook niet maken. ''Louis weet dat niet he?'' Ik schud mijn hoofd als Niall dat vraagt en ik zucht diep. ''Hij heeft al zoveel moeite gedaan om toe te zeggen bij ons te blijven, ik wil niet het risico lopen dat er straks iemand inbreekt en hem mee neemt.'' Ik haal een hand door mijn haar en zet de radio aan. ''En ik wil nog wat geld van ze, we moeten echt met zijn alle een weekje weg.'' Niall lacht zachtjes. ''Hoe ga je ze in godsnaam overhalen om én geld aan je te geven én op te houden met Louis zoeken.'' Ik kijk even naar hem. ''Ik dreig ze gewoon Louis te vermoorden.'' Mompel ik. Niall kijkt me verbaasd aan. ''Ik ga het niet echt doen sukkel.'' Zucht ik. ''Maar als je het zegt, dan worden ze bang en bange mensen doen eerder wat ze gevraagd word.'' Niall knikt begrijpend. ''Best triest dat ze alleen bang zijn om geld te verliezen, Louis moest met die vrouw trouwen die er bij stond toen we hem gingen 'ruilen' omdat ze heel rijk was. Ze willen hem alleen daarom terug.'' Zegt Niall zacht. Ik bijt even op mijn lip. ''We moeten echt goed voor hem zorgen en zijn leven beter maken, ook al woont hij met vier drugsdealers.'' Niall knikt instemmend en ik parkeer voor het huis. We stappen uit en ik loop naar de poort. Ik druk op de soort van bel en kijk naar het schermpje. Het gezicht van mevrouw Tomlinson verschijnt en haar ogen worden groot. ''J-jij.''

----------------

Volgende keer lezen jullie wat Harry en Niall gaan bespreken met de ouders van Louis

Hey hey,

Sorry dat het zo laat is, ik had het veel eerder moeten updaten maar ik was zo druk. School is weer begonnen en omdat mijn leraren zoveel van me houden heb ik gelijk van elk vak huiswerk! -,-

Ik wil iedereen bedanken die mijn verhaal leest! Ondanks dat ik niet heel veel update kreeg ik nog wel veel votes en lezers, dat is echt fijn om te zien! :)))

Ik hoop dat jullie dit hoofdstuk leuk vonden, ondanks dat het een beetje kort is. Vergeet niet even te voten(idk of dat een woord is) en te reageren ;)

Lots of love, Kyra.


Kidnapped | Larry Stylinson (Dutch)Where stories live. Discover now