Četrnaesti intervju

223 25 6
                                    

Osobu za ovaj intervju izabrala je LannaD, a to je milatrifunovic.
Čitajte njenu priču His denim jacket.

1. Reci nešto o sebi

Pa ovako..... Zovem se Mila i dolazim iz Srbije. Imam veliku ljubav prema čitanju i pisanju što ke i razlog zašto sam ovde, na Wattpadu. Kao osoba mogu se opisati kao jedan tvrdoglavi perfekcionista. Volim svoje vreme provoditi povučena u svojoj sobi, ali isto tako i da se po ceo dan družim sa drugaricama.

2. Kako si saznala za Wattpad i kad si odlučila objaviti svoju prvu priču?

Za Wattpad sam saznala preko moje školske drugarice MilicaMilly. Da nije nje nikad ne bih saznala za Wattpad. Otvorila sam nalog po njenom nagovoru i krenula da čitam razne knjige, uglavnom romantiku. Ali nakon nekoliko dana, moja druga drugarica LannaD me je nagovorila da objavim sopstvenu priču. Poslušala sam je i napisala moju prvu knjigu koja se zvala „Broken". Nažalost, obrisala sam je i dalje se kajem zbog tog.

3. Ima li nešto što te posebno inspiriše?

Uvek je to nešto različito, nešto novo. Muzika me najviše inspiriše. Takođe i moje okruženje može može da utiče na moju inspiraciju. Sve zavisi kako sam raspoložena.

4. Kako ti je došla ideja za tvoju prvu priču?

Ideja za „His denim jacket mi je tek tako došla. Bila sam u tržnom centru i razgledala izloge i baš u tom trenutku sam ugledala dečka sa teksas jaknom koji je izgledao božanstveno. I odjednom mi je pala ideja za knjigu. A za ostatak priče kriva je moja luda mašta.

Intervjui sa piscima Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora