Jedanaesti intervju

255 29 2
                                    

Osobu za ovaj intervju izabrala je  Anamaria_story, a to je x_DarkParadise_x. Čitajte njenu priču Ten Days With My Devil.

1. Reci nešto o sebi

Zovem se Elena,imam 17 godina i uskoro punim 18...Mislim da me se može opisati kao nemirnu i ludu curu koja se voli zabavljati i "živjeti punim plućima".Volim čitati i pisati, gledati anime i koliko volim ludovati toliko volim i ljenčariti..To sam uglavnom ja.

2. Kako si saznala za Wattpad i kad si odlučila objaviti svoju prvu priču?

Za Wattpad sam saznala prošle godine preko stranice "Dna Priča Autor", svidjelo mi se kako anonimno možeš svoje osjećaje i misli izraziti na jednom mjestu.Svoju prvu priču sam objavila u šestom mjesecu par dana nakon što sam saznala za Wattpad,vjerojatno zato što sam i ja htjela imati svoju neku maštariju sa osobom koju ne mogu imati.

3. Kako si otkrila talenat za pisanje?

Pa iskreno ne znam....Nikad nisam bila dobra u tome i mogu reći da su prvi dijelovi moje priče bili katastrofa što se tiče gramatike (koja mi je lošija strana), ali nakon nekog vremena čitajući druge priče i načine pisanja sam se barem malo poboljšala.

4. Šta je potrebno da se napiše dobra priča?

Inspiracija i mašta  definitivno...I predlažem da prije nego što počnete pisati  priču  da si  prvo napišete bilješke,radnju i kraj, jer meni je negdje kasnije počelo biti teško jer nisam znala što da pišem pa sam morala od drugih tražiti ideje.

5. Kako daješ imena svojim likovima?

Imena? Hmm,pa prvo moram tražiti na internetu najpopularnija američka imena (većinom američka), ali ponekad stavim imena koja se meni osobno sviđaju i koja mislim da odgovaraju mojim likovima.

6. Ko ti je omiljeni pisac na Wattpadu?

To je teško odabrati hah, svi su mi dragi  i super u pisanju, ali bih nekako izdvojila Anamaria_story jer stvarno ima super priče i tu je samnom od početka.

7.Ima li neki citat koji te posebno inspisriše?

"If  you want rainbow you have to deal with the rain",ovaj citat me ne inspirira za priče ili bilo što takvo , samo mi govori da nastavim ići dalje koliko god mi bilo teško.

8. Koji su ti ciljevi u životu?

Zasad mi je cilj otići u Irsku i zaraditi nešto novaca  da se mogu preseliti u London...Htjela bih raditi kao učiteljica književnosti i prenositi osjećaje i znanje iz knjiga na djecu koja vjerovatno tada neće ni znati što je dobra knjiga...Ali prije toga moram završiti fakultet.

9. Šta bi poručila početnicima na Wattpadu?

Poručila bih im da ne počinju pisati priče jer su slušali neku pjesmu ili pogledali neki film pa sada misle da imaju inspiraciju,možda ju imaju na kratko, ali to će brzo proći...Započnite nešto originalno i nešto svoje. I nemojte u početku očekivati da ćete imati puno čitatelja, to dolazi sa vremenom i isplati se čekati.

Hvala x_DarkParadise_x što je odgovarala na pitanja. Koga intervjuišem sljedećeg?

Intervjui sa piscima Where stories live. Discover now