Osmi intervju

277 35 0
                                    

Osobu za ovaj intervju izabrala je adelisa_story ,a to je SwaggyWritter .Ko voli horor priče neka pročita njenu priču The Hatchetman.

1. Reci nešto o sebi

Ja dolazim iz jednog malog mesta na jugu Srbije i što se kaže,u potrazi sam za boljom budućnosti. Čudak sam i obožavam sve što ima veze sa muzikom.Želim da me ima svuda i mislim da mi je to najveća greška, jer ne mogu da se odlučim čime hoću da se bavim u životu.

2.Kako si saznala za Wattpad i kad si odlučila objaviti svoju prvu priču?

Pa to je jedna jako duga priča. Uglavnom sam saznala za Wattpad sa nekih stranica na Facebooku, ali je prošlo dosta dugo pre nego što sam odlučila da objavim svoju prvu priču.Na početku nisam imala toliko samopouzdanja, ali je vremenom sve došlo na svoje mesto.I sada sam jako ponosna na sebe ,ali ništa ne bih uspela bez svojih čitalaca koji su uz mene od samog početka.

3. Kako si otkrila talenat za pisanje?

Pa baš i ne mogu da kažem da ja posedujem talenat za pisanje, pre bih rekla da je to volja i prenošenje osećanja na papir.Inače sam počela sa pisanjem,a samim tim i shvatila da gajim ljubav prema pisanju,još iz sastava u školi. Oduvek volim književnost tako da sam ja jako zahvalna svim časovima jer su me oni uveli u taj svet pisanja. Vremenom sam shvatila da od sebe želim mnogo više pa mi je i ovaj Wattpad, koliko toliko,pomogao da se bar na trenutak isključim iz stvarnog sveta i konačno pronađem neki svoj sopstveni mir.

4. Koja ti je omiljena priča na Wattpadu?

Ne mogu da izdvojim omiljenu jer smatram da je svaka jedinstvena na svoj način. To bi mi predstavilo problem i onda ne bih mogla da se zaustavim u nabrajanju.

5. Kako ti je došla ideja za tvoju prvu priču?

To je bilo dosta davno i u to vreme sam priču pisala samo za sebe i prošlo je dosta vremena dok nisam skupila hrabrost da je objavim. Kad se sada vratim na svoju prvu priču, odmah imam priliku da vidim svoju„iskusnost " u pisanju. Ali je ipak ne brišem jer volim da se nekad prisetim grešaka koje sam pravila u prošlosti. „Again" mi je prva priča i odskočna daska tako da sam i dalje ponosna na nju jer se još uvek čita.

6. Da li si imala imala tremu kad si objavila svoju prvu priču?

Da,naravno da jesam. Mislim, ko nije?Plašila sam se da li ce biti pozitivnih ili samo onih negativnih kritika. Zbog toga sam samo čitala iste pasuse po par puta tražeći greške. Mislim da se tako skoro svi osećaju na početku.

7. Imaš li još neki hobi osim pisanja?

Smatram da je život isuviše kratak,stoga mislim da je pametno da uvek probamo nove stvari. A što se tiče hobija...Imam ih dosta da ih nisam u potpunosti svesna. Pored pisanja i čitanja, pronalazim se u pevanju, ponekad i crtanju. To sve više dođe kao deo zabave, a što se onih sitnih hobija tiče mogla bih da nabrajam do sutra.

8. Koju bi knjigu preporučila čitaocima?

Trenutno čitam „Anna u haljini od krvi" po drugi put,jer sam pročitala sve knjige sa svoje police. Ali takođe onu koju preporučujem jeste: „U potrazi za Aljaskom". Sjajna knjiga koja ostavlja bez daha,nećete pogrešiti ako je pročitate. Od onih na Wattpadu preporučila bih: „My Wattpad love". Piše ju Ariana Godoy, ali ima i prevod.

9. Da li se planiraš baviti pisanjem ili će ti to biti samo hobi?

To sve zavisi od moje budućnosti. Mislim da nemam potencijala za takvo nešto, ali zašto da ne? Ako bi mi se takva prilika pružila u životu, prihvatila bih je istog momenta, ali naravni pisanje ne bih stavljala na prvo mesto.

Hvala SwaggyWritter što je odgovarala na pitanja.Pišite u komentarima koga želite sljedećeg.☺

Intervjui sa piscima Where stories live. Discover now