19.

6.8K 199 22
                                    

Nathans P.O.V

Att se henne såhär gör ont. Att se henne såhär ledsen krossar mig.

"I was out rymning one night because my mom and I was fighting. I wanted to clear my mind. And because I'm so clumsy I fell and sprained my foot. It was pretty late so there one was around. I called my dad and asked if he could come and get me"

Sky tar ett djupt andetag och hennes blick är vänd mot sina knän, som att hon skäms. Vi sitter inne på killtoaletten och jag har plåstras om henne så gott det går. Jag har ju själv varit med om liknande skador från tidigare slagsmål så det är inte speciellt komplicerat för mig. Hon har berättat allt. Om hur hon fick reda på att hon var adopterad, om Claire och hur hennes biologiska föräldrar inte ville ha henne.

Jag visste inte att hennes pappa var död. Jag hade ingen aning tills nu, då hon försöker att berätta historien om hur det gick till. Jag kan se smärtan lysa i hennes ögon och flera gånger har jag sagt att hon inte behöver berätta. Men varje gång insisterar hon och säger att jag borde veta.

"Dad came anyway and helped me into the car, but we didn't come so much further than that. Dad was stressed out and wanted to get me home, and because it was Friday had many been out partying. Whilst on our way home a guy hit us. He couldn't have been more than 20 years, but he was drunk. When we had crashed he just got out of the car and walked away without a single scratch. I got away well, but Dad on the other hand. It was he who took the brunt and died later in hospital. That's why mother and I moved here. We wanted a fresh start. Because I killed my father. If I hadn't called, he would never have sat in the car"

Nu rinner tårarna ner för hennes kinder och hon möter min blick. Jag ser medlidande på henne och omfamnar henne i en kram.

"Skylynn, it wasn't your fault. Trust me, it wasn't because of you" mumlar jag och kysser hennes hjässa. Hennes andetag är ojämna och jag sväljer hårt. Jag trodde jag har ett jobbigt liv. Båda vi lever med endast en förälder, men jag är i alla fall inte bortadoptetad av mina föräldrar för att de valde det andra barnet.

Jag vaggar henne försiktigt i min famn tills hon lugnat ner sig.

"Everything will me alright. You'll be okay" viskar jag och möter hennes blick.

"I promise" säger jag och kysser henne försiktigt. Att en tjej kunde ha så stort inflytande på mig trodde jag aldrig. Jag var killen som inte brydde sig om något eller någon. Hon har förändrat mig, och jag inte ens beskriva hur tacksam jag är att ha henne i mitt liv.

Sky avslutar tillslut kramen och drar sina fingrar under ögonen i ett försök att få bort mascaran som runnit ner. Hon går ut ur båset som vi hade suttit i. Det är riktigt snuskigt där inne, men vad ska man göra åt saken? Jag följer efter henne och en kille kommer in på toaletten och ser konstig på oss. Han tänker väl antagligen att vi har haft sex eller någonting liknande. Han försvinner i alla fall lika snabbt som han dök upp, vilket är bra. Jag har ingen lust att höra honom kissa medan jag står här med Sky. Jag virar mina armar runt hennes midja och låter mina läppar snudda vid hennes hals. Hon har på sig sin vanliga parfym som luktar svagt av jordgubb och vanilj. Det är antagligen min favorit doft i hela världen.
Hon vänder sig om och möter min blick. Jag blir som hypnosernad av hennes ögon. De är gråa med en ton av mörk blå. Otroligt attraktivt med andra ord.
Hon virar sina armar runt min nacke medan mina händer vilar på hennes höfter. Hon lutar sig fram och våra läppar är bara några millimeter från varandra. Hon gör det antagligen för att retas för ett litet flin är placerat på hennes läppar då hon vet att jag inte kan motstå henne, och i nästa sekund kraschar jag mina läppar mot hennes.

Och det är sant. Jag kan inte motstå henne. Hon är som en drog. Hon är allt jag vill ha, och den känslan skrämmer mig. Den skrämmer livet ur mig. Jag  är inte bra på riktiga förhållanden. Jag brukar bara ligga med tjejer och sen sticka. Men det skulle jag aldrig göra mot Sky. Aldrig skulle jag kunna såra henne på det sättet.

Skylynns P.O.V

Kyssen är passionerad och jag trasslar in mina fingrar i hans hår. Nathan händer vandrar ner mot min rumpa och lyfter upp mig på handfatet utan att avbryta kyssen. Här är vi, inne på skolans allmänna killtoalett och grovhånglar. Vem som helst skulle kunna komma in och ta oss på bar gärning. Och det är precis som händer.

"Ey, get a room. It's a school for fuck sakes"

Seth kommer in och där sitter jag på handfatet med Nathans händer på min midja - eller snarare på min rumpa - och båda med lätt svullna läppar av alla kyssar.

Jag hoppar ner från handfatet och sorgen från tidigare är som bortblåst, nu koncentrerar jag mig på att inte brista ut i skratt. Jag trodde aldrig att jag skulle vara tjejen som hånglar inne på toaletten, och verkligen inte med skolans mest eftertraktade kille.

"You use to do it all the time" skrattar Nathan och Seth himlar med ögonen.

"At least no one walks in on me" muttrar han och går ut från den stinkande toaletten. Både Nathan och jag brister ut i skratt när dörren stängs. Jag virar återigen mina armar kring hans nacke och jag behöver stå på tå för att nå upp tills hans ansikte.

"To be continued" mumlar jag sensuellt i hans öra och låter mina läppar kyssa hans weak spot bakom örat innan jag släpper taget om honom. Jag flinar svagt och det enda jag hör är ett svagt mhm innan jag går ut från toaletten och ut i korridoren med Nathans blick som antagligen vilar på min rumpa. Det skulle verkligen inte förvåna mig.

~~~~~~

6 TUSEN READS?! Alltså det är helt sjukt! Jag kommer ihåg då jag var stolt över 50 stycken. Tack till alla som röstar, kommenterar och som fortsätter att läsa även om jag kam vara lite seg med uppdateringen ibland. Ni betyder guld❤️

Jag vill också få en sak klar. Claire och Sky är tvåäggstvillingar och därför inte lika i utseendet :)

Fortsätt rösta, kommentera och var inte spökläsare :D

xoxo Linn

My badboy love Where stories live. Discover now