EPILOG

5.8K 478 97
                                    

JEDNA Z MILIONU

Znovu si přijdu jako ta holka, které bylo šestnáct a stála mezi tolika lidmi, kteří jsou na tomto místě za stejným cílem. 

Znovu si přijdu jako 10.6. 2015 i když je rok 2017. 

Znovu si přijdu tak neskutečně moc šťastná, i když tito čtyři kluci už jsou v mém žebříčku hodnot někde jinde.

Ale jsem tady.

Všechno to, co jsem za posledních pár let prožila bylo neskutečné. Ještě víc neskutečné je se sem vrátit a znovu to zažít.

Vím, že nemá ani tušení o tom, že tu jsem, nedokázal by si mě v tom davu všimnout, kdo by si také dokázal všimnout jedné z tisíce, jedné z milionu. Možná ani nechci, aby věděl, že tu jsem. 

Show začíná, kluci jsou na podiu. Holky kolem mě šílí úplně stejně, jako vždy. Jestli tady je něco, co se musí uznat, tak je to to, že tahle skupina se o fanoušky bát nemusí. I když nějací odcházejí, protože prostě vyrostou nebo protože se prostě změní, jiní zase přijdou. Vždy budou mít někoho, kdo je bude podporovat.

"Dámy, popřípadě pánové! Tato písnička je zcela nová. Už dlouho na ní pracujeme, aby byla perfektní. A vy jste první, kdo má tu čest ji slyšet. Je věnovaná..."

"Čert to vem Harry!" Zasměje se Louis, dav šílí, začíná předehra, je to pomalé, krásné. Nedokážu tomu uvěřit, všichni, tedy alespoň nás pět, já a oni, víme, komu je věnována. 

Do očích se mi hrnou slzy, dívám se nahoru k nebi na hvězdy. Ta jedna je moje a Harryho, vím to. Když jsme se totiž viděli poprvé, slíbili jsme si, že ta hvězda bude naše, abychom se mohli vždy najít. 

Nemám ale ani tušení o tom, že Harry se dívá k nebi taky.

Druhá hvězda napravo svítí v noci pro tebe. Říká ti, že sny, které si plánuješ, se vážně můžou splnit.

Oba se díváme na naši hvězdu, zatímco on zpívá písničku věnovanou mně.Já brečím slzy, kousky svého srdce, věnované jemu. 

Oh, spaces between us, keep getting deeper.

//

Čas říct sbohem Lesley a Harrymu. :( 

Je neuvěřitelné, teda aspoň pro mě, že končím příběh, který má přes 40 000 přečtení. 40 000. Chápete to? To je neuvěřitelný. Děkuju strašně moc, že jste vydrželi, že jste četli, že se vám to líbilo. Děkuju, protože bez vás bych to možná ani nedopsala. 

Děkuju moc, děkuju, děkuju, děkuju.

Taky děkuju za umístění 1# v Short Story, to všechno díky vám, snad ještě nějaký takový úspěch bude u jiného příběhu.

Chce se mi brečet z to, že je konec. 

Teď se budu věnovat Larry příběhu Colours of life budu ráda, když budete číst, i když někomu je to přeci jen proti srsti, je to Larry, heh. Každopádně mám rozděláno plno dalších příběhů, ke kterým budu různě přidávat díly. Ale je jen na vás, jestli zůstanete. xx 

LOVE YOU ALL CX STAY AWESOME

-Anne 

INTERNET FRIEND |Harry Styles, CZ|Kde žijí příběhy. Začni objevovat