6.

8.7K 654 29
                                    

HOLA HOLA! Chtěla bych se omluvit, ale od pátku do soboty nejspíš nic nepřibude. Bude o mě kamarádka a slavíme sweet 17, takže snad mě omluvíte x :D Jinak bych vám nesmírně moc chtěla poděkovat, za to, kolik z vás to čte, prostě wow, jste úžasní! A nebojte, v neděli vám tu pauzu nějak vynahradím x ♥ love you all!

nineteenninetyx: VŠECHNO
nineteenninetyx: NEJLEPŠÍ
nineteenninetyx: K NAROZENINÁM
nineteenninetyx: LEYLEY!
LesleyfromUK: Leyley? Vážně? :D
LesleyfromUK: Děkuju moc ty moje pako!!
nineteenninetyx: Nemáš vůbec za co, rád bych ti dal nejkrásnější dárek, co bych mohl ale dálka mi brání.
LesleyfromUK: Možná jednou...

LesleyformUK: Ty sám o sobě si ten největší dárek mého života. Bývala bych nevěřila, že internetovou osobu můžu tak moc milovat. Děkuju za všechno.
nineteenninetyx: Ne. Dnes se neděkuje. Dnes jsou tvoje narozeniny a já doufám, že si je pořádně užiješ!! Je tu něco, co pro vás mohu udělat, slečno?
LesleyfromUK: Já nevím, nic mě nenapadá.
nineteenninetyx: Žádné nejtajnější přání, které může vědět jen tvůj věrný, internetový přítel?
LesleyfromUK: Zas tak si nevěř frajere:D
LesleyfromUK: Ale možná by tu něco bylo...
nineteenninetyx: A co to je?
LesleyfromUK: Uvidím tě jednou? Slib mi, že se jednou potkáme.
LesleyfromUK: Víš, nevím jak ale stal ses neodlučitelnou součástí mého života a já jsem neskutečně moc vděčná. Nevím komu. Ale vím, že se to asi mělo stát. Měli jsme se prostě nějak poznat, protože věci se nedějí jen tak, nic se neděje jen tak. Vždy si budu pamatovat den, kdy si mě nazval naivní a já tebe blbečkem, protože ten den mi změnil život. A prosím, neříkej mi teď, že jsme naivní, protože věřím v osud a v to, že se jednou potkáme. Jen mi slib, že se potkáme.
nineteenninetyx: Myslíš, že je bezpečné slibovat? Co když ne všechny sliby se plní?

LesleyfromUK: Bryane prosím, zachrnil si mě a já tě potřebuju víc než kohokoliv jiného. Samozřejmě, že mám přátelé, mám jich spoustu ale ani jeden z nich není takový, jako ty. S nikým nemám tak silný vztah jako s tebou i když je mám nadevše ráda. Ty o mně víš snad všechno a prostě... Já tě musím vidět a mám šanci. 23.-27. června, v Londýně.
nineteenninetyx: Bojím se toho, co když se uvidíme a vše se změní? Co když to nebude fungovat?

LesleyfromUK: Co by nemělo fungovat?
nineteenninetyx: Já nevím.
nineteenninetyx: Víš, v takhle velkých vztazích stačí zvorat jednu prkotinu a je po všem. Vše, co se stavělo tak dlouho jakoby najednou spadlo...
LesleyfromUK: Jak to myslíš?
nineteenninetyx: Představ si takovou tu starověkou pyramidu, kterou stavěla nějaká starověká civilizace. Promiň, nikdy jsem nebyl dobrý v dějepisu. Takovou tu poskládanou z kamenů.
LesleyfromUK: Dobře?
nineteenninetyx: Každý kámen, balvan a kamínek musí dobře pasovat. Protože na každém tomhle kamínku záleží celá ta pyramida, představující vztah. Když vytáhneš i ten nejdrobnější kamínek ze spoda, celá pyramida se zhroutí. Je jedno, jak maličký je, prostě spadne, protože i to drží celou tu pyramidu, chápeš?

nineteenninetyx: Všechno jsou to maličkosti... Maličkosti, které ubližují tak velkým vztahům, jako je ten náš a já ho nechci a bojím se ho zničit.
LesleyfromUK: Myslíš si, že nám nějaký maličký kamínek dokáže vyvolat takovou katastrofu?

LesleyfromUK: Bryane já si nemyslím, že by to náš vztah poškodilo. Mám tě ráda a nic to nezmění. Jen chci vědět, že jsi opravdový, protože jsi jako anděl, který spadl z nebe ve správný čas, aby mě zachránil, chápeš?
nineteenninetyx: Já tě chápu Ley a ty musíš pochopit mě, protože nikdy mi na ničem nezáleželo víc a věř mi, že jsem v životě zažil hromadu věcí, ve které jsem neskutečně doufal a na kterých mi neskutečně moc záleželo.
LesleyfromUK: Jo, já vím, přeci jen, si starší. Je ti 18.
nineteenninetyx: Jo... 18

LesleyfromUK: Huh?
nineteenninetyx: Nic, užij si den honey, večer si napíšem dobře? Teď jdi slavit!
-
LesleyfromUK: Bryane, spíš?
LesleyfromUK: Jo, asi jo. Nechci tě budit, jen jsem ti chtěla říct, že tohle byli jedny z nejlepších narozenin i když v nich chybíš ty a asi tak nějak vždy budeš chybět ale přesto doufám, že jednoho krásného dne bude moje Vánoční, Novoroční, narozeninové a časové (11:11) přání splní. Chybíš mi a to ani vlastně nemáš jak.

nineteenninetyx: Dobré ráno Leyley, jo, spal jsem, promiň. Jednoho krásného dne se ti tvoje přání určitě splní. Doufám, že se uvidíme a věřím v to, že se uvidíme. Přísahám, že se v tom červnu budu snažit, nezáleží na tom, jak moc to naše přátelství ovlivní.

Harry Styles tweeted: Vaše sny se můžou splnit dříve, než si myslíte. Nepřestávejte věřit, nepřestávejte se snažit. Každý má právo na splnění vlastního snu, nezáleží na tom, jak šílený je.

LesleyfromUK tweeted: @nineteenninetyx každý má právo na splnění vlastního snu
nineteenninetyx tweeted: @LesleyfromUK červen 2015
LesleyfromUK tweeted: @nineteeninetyx doufám.

INTERNET FRIEND |Harry Styles, CZ|Kde žijí příběhy. Začni objevovat