3. časť - Prekvapivé zvraty

164 8 0
                                    

„ Neverím, že by si ublížil niekomu ako je ona! Zachránila ti krk!", vrčal zlostne Stefan Salvatore čakajúc, že to bude niečo znamenať a ochráni to čarodejku.

„ Ver si čomu chceš, priateľu! Damon ti nepoďakuje keď ohrozíš život jeho zbožňovanej čarodejky, nie? Lebo obaja vieme, že cíti lásku k niekomu inému... k tvojej milovanej dvojníčke. Aký to je pocit, Stefan?", podpichoval som ho rečami o Elene.

„Vzal si mi všetko, pravda. Nemám nič len pomstu, no čo to má s Marie?", opýtal sa.

„ Princezná je v mojej moci, jej život ovládam ja. Ak neurobíš čo požadujem, dlho si nepožije. Nebola by to škoda? Je krásna, súcitná, nežná, vznešená a pekelne lahodná... chutí bravúrne!", pokračoval som kým nevybuchol do zúrivosti a bezmocnosti.

„ Ty sviniar! Ako si mohol? Ublížiš jej a prisahám, že ťa zabijem!", kričal bezmocne upír.

„ Stefan!", vykríkla čarodejnica len čo ho zbadala. Zadržal som ju a uväznil pri sebe, nebude tu pobehovať. „ Mala si zostať hore!", zasyčal som nespokojne.

„ Mariane! Pusti ju, Klaus! Vynechaj ju z toho!", prosil zúfalo Stefan.

„ Nie, je to vlastne tvoja chyba... krásna Mariane mohla byť so svojou rodinou keby si bol ochotný vyjednávať! Všetko čo sa stane bude tvoja chyba", varoval som ho a držal ju v zovretí aj naďalej. Zamračila sa, trhla sebou v márnej snahe a chcela byť nablízku Stefanovi.. „ Pozri ako bojuje, rozparovač! Ona sa nikdy tak ľahko nevzdáva ako ty.. je divoška a vždy bojuje. Nemôžeš sa jej rovnať hoci si nesmrteľný!", poukázal som na skutočnosť a pousmial sa.

„ Dohodneme sa, len jej neublíž! Damon sa ti ozve, určite!", dodal Stefan a hodil na čarodejnicu posledný pohľad.

„ Vidíš láska? Tomu sa hovorí nadanie vyjednávať! Priniesla si mi šťastie. Choď sa obliecť, neviem sa dočkať večera! Bude to veľkolepé a tajomné prekvapenie", nadhodil som a spokojne privonial k jej hrdlu. Spomienka na chuť jej krvi ma podráždila na jazyku, no ovládol som sa. Na rozkoš príde čas neskôr!

„ Nedotýkaj sa ma!", splašene sebou mykla.

„ Ale čo tak vystrašene, drahá moja? Azda sa ma nebojíš... či?", zasmial som sa a voľnou rukou skĺzol na jej kríže. Bojovne na mňa pohľadla, no mlčala. Vedel som, že prehltla spŕšku nadávok na moju osobu, múdre dievča! Musel som ju obdivovať.

„ Damon ti neustúpi ani Stefan! Bonnie mala videnie, nech je v tej rakve čokoľvek... je to zbraň proti tebe. A táto ťa dokáže zabiť!", dodala rozčertene a nepáčilo sa jej moje zvieranie.

„ Možno v to dúfajú, no mýlia sa!", chladne som skríkol a rukou zašiel až na jej zadok a pritiahol si ju k sebe ešte bližšie. Zhíkla od prekvapenia a uprela na mňa tie krásne tmavé oči. Zasmial som sa.

„ Teda toto je spôsob ako ťa skrotiť, divoška? Temer by som tomu neveril, že ti moja blízkosť a dotyky naháňajú toľký strach! V skutočnosti to na mňa skúšaš, myslíš si že tá dohoda ťa predo mnou zachráni? Vždy si vezmem čo chcem a momentálne si to ty. Budeš moja, princezná Mariane!", oznámil som jej a pustil ju.

„ To nikdy! Radšej ma rovno zabi ale nikdy nebudem tvoja, Klaus! Nikdy!", kričala hystericky a mala odvahu provokovať ma a vyzývať na súboj.

„ Moja krásna divoška, dávaj si pozor na svoje priania! Ľahko by sa mohli stať skutočnosťou!", varoval som ju a pomyslel na možnosť spraviť z nej upírku.

„ Na to ani nemysli! Nebudem s tebou sedieť za jedným stolom, mám ťa plné zuby!", hnevala sa čarodejnica.

„ Budeš ma poslúchať, je ti to jasné? Inak stratíš svoju pohodlnosť, princezná!", prinútil som ju báť sa ma a poslúchnuť. Dych sa jej zasekol v hrdle, tie nádherné oči zatlačili zradné slzy a pobúrene vybehla hore do izby. Vedel som že dostane rozum a bude pekne poslúchať! Nekonal som správne, no už som sa necítil osamelo. Nebol som sám, jej spoločnosť na mňa vplývala viac ako som si uvedomoval. Potom som ju zbadal v mojích šatách, vyzerala ako hlavná protagonistka muzikálu Čierna labuť. Lenže ona bola skôr biela – čistá, pôvabná a nevinná. Nevedela klamať, zvádzať a mučiť svojou krásou... To by som sa už dávno neovládol a vzal si ju nemilosrdne až kruto. Potreboval som ju... tú jej krásu, nehu a silu čarodejnice pre prípad ohrozenia a ten nastal, mali rakvu v ktorej sa nachádzala moja matka – najmocnejšia čarodejnica všetkých čias! Esther.

Pretty SwanWhere stories live. Discover now