"SUNT CU OCHII PE TINE"

14 2 0
                                    

-E clar! Iti strangi lucrurile si mergi cu noi acasa. De azi in colo o sa inveti la liceul "ala de cacat", cum ii ziceai tu.

-Nu! Nu! Nuuuuu......!

-Ba faci asa cum zic eu! 

-Dar tata...... Nimic nu e adevarat! Benjamin a inventat totul!

-Cum sa inventeze? A zis mama revoltata. Cum sa ne spuna noua minciuni? De ce sa ne spuna minciuni asa de grave? Dar in primul rand cum sa o minta pe maica-sa?

-De parca nu l-ati sti...... Am zis eu cu o fata de inteligent.

-Tu sa taci. Inca suntem suparati pe tine. A zis tata cu glas sever dar totusi putin inabusit.

-Ok! Asta imi demonstreaza ce fel de parinti sunteti! Aveti mai multa incredere in Benjamin si In Emily, diavolii aia impielitati de vecini, decat in mine, singurul vostru fiu. Halal comportament... Am zis eu cu niste lacrimi false in ochi.

Dupa cateva secunde de liniste deplina, tata a spus cu un glas rusinat:

-Poti ramane aici.

-Asa era si normal... Nu am facut nimic.

Parintii mei au plecat. La aproximativ o ora dupa ce au plecat, gasesc pe masa din sufragerie un bilet ce parea scris de tata, dar mesajul m-a pus putin in dilema, defapt m-a pus mai mult:

"Jackk,

      Este impresionant  cum ai putut sa scapi de alea trei cumpene de moarte. Pentru asta chiar te felicit. Dar... Nu te pot felicita in totalitate deoarece  ai fost ajutat de Rahila.

Sa revenim la treburile noastre. Sa stii ca sunt cu ochii pe tine, si la primul pas gresit ai incurcat-o! Noaptea asta va fi cruciala. Ai mare grija ce faci! 

Cu uimire ca ai supravietuit, Jason."

Mii de nelamuriri imi bantuiau capul:

Ok. E scrisul lui tata. Dar de unde sa stie el de alea trei cumpene de moarte?

Dar nu avea cum sa fie nici Jason. De ce m-ar felicita demonul care vrea sa ma omoare?

Dar daca tata a scris scrisoarea, de ce s-a semnat Jason?  

Dar nici Jason nu poate fi. In scrisoare scria ca "Sunt cu ochii pe tine". Si ce legatura sa aibe Jason cu mine incat sa-mi spuna ca e cu ochii pe mine? Tata era cel mai indreptatit sa spuna asta!

Dupa atatea ganduri, creierul mi se infierbantase. Concluzie: Trebuie sa ma odihnesc.==>Trebuie sa dorm! Mi-am facut patul, m-am imbracat in pijamale si la somn cu mine. Am reusit sa atipesc deabea dupa jumatate de ora. Iar dupa alta jumatate de ora am  fost trezit de concertul stomacului. Tipic mie. La maxim o ora dupa ce adorm mi se face foame. M-am dus in bucatarie sa-mi fac un piure. Pe lama cutitului era pus un bilet. Scria " Sunt cu ochii pe tine". Nu am bagat de seama, si rau am facut. In ciaun scria la fel. La fel si pe blender, si pe cutia de lapte, si pe acea de unt, si pe farfurie, si pe furculita, pana si in cana mea preferata. In pat era un biletel. "Tine minte ca "Sunt cu ochii pe tine!" si ca "Noaptea asta va fi cruciala!" Atat am avut de spus".

M-am pus inapoi la somn. Era 7:15. M-am chinuit sa adorm pana pe la 1 noaptea. Atipeam, visam o chestie terifianta, aparea Jason, incercxa sa ma prinda si sa ma traga intr-o groapa ce parea sa nu aibe fund. De fiecare data cand visam ca ma atinge ma trezeam. La un momentdat nu am mai putut de oboseala si am adormit cum trebuie. Jason a venit, ca de fiecare data, m-a prins de maini si m-a tras in acea gaura. acea gaura era puternic luminata. Jason m-a tras pana intr-un loc mai intunecat. Acolo au venit si alti demoni. Jason a strigat "Ti-am zis sa fii atent si ca noaptea asta este cruciala. Nu ai vrut sa intelegi? Esti mort! De aici nu mai poate nimeni sa te scoata. Esti in Iad!!! Omorati-l"

Atunci eu.....

BISERICA DE DEMONIWhere stories live. Discover now