Era sa mor ( partea II )- Pistolul

28 1 0
                                    

Cand m-am intors am vazut un barbat cu o cagula pe fata si cu un pistol in mana. Suieratul acela era un glont care trecuse pe langa capul meu. Barbatul a inceput sa fuga catre mine. S-a izbit in mine si s-a dizolvat. Iar era sa mor. Poate vrajitoarea chiar are dreptate.

 In fine. Am ajuns acasa  si mi-am facut o omleta cu sunca. Neavand ce sa fac m-am hotarat sa ma pun la somn.Cand am dat la o parte plapuma ca sa ma bag in pat am observat o hartie plina de sange, cu exceptia unor puncte regulate. Am aprins becul si am tinut hartia intre bec si fata pentru a afla ce scrie. Era scris acelasi lucru, doar cu un lucru diferit: hartia mai avea trei desene. "AL MEU ESTI!!!", iar desenele pareau a fi: un dop, un pistol si un "?". Dedesupt era scris: "TIC-TAC, TIC-TAC! DATA VIITOARE TE ASIGUR CA NU MAI SCAPI!". M-a trecut un fior pe sira spinarii, apoi am facut haz de necaz: Ce demon talentat! A desenat asa de bine dopul, pistolul si "?" cu puncte peste sange... M-a trecut iar fiorul. Ma simteam urmarit in prpria-mi casa. (Defapt era casa parintilor mei. Stateam acolo doar de doi ani de cand am inceput liceul).

M-am bagat in pat si mi-am tras plapuma pe cap. Auzeam tot felul de zgomote prin casa. Intr-un final am adormit. Visam tot felul de porcarii: ca Andi venea spre mine cu un topor sa ma ucida, ca tatal meu ma taia cu drujba, ca Melisa ma sugruma in timp ce dorm etc. Din vina acestor mici cosmaruri ma trezeam din cinci in cinci minute. Ajunsesem sa dorm cu satarul in mana gata-gata sa arunc cu el in cineva. Noaptea aceea nu am putut dormi deloc. 

Dimineata, fiind duminica m-am du la biserica. Stiind ce mi s-a intamplat in ultimele trei zile, stateam atent la toata lumea mai ales la Elisabeth, soacra preotului. Defapt Elisabeth era dracul gol. Toata lumea din cartier spunea ca Elisabeth era un diavol. Si nu am nici de ce sa ii contrazic: Din c ate stiu eu  a incercat de cel putin treiu ori sa il ucida pe preot. Nimeni nu poate intelege cum pot locui un diavol in chip de om si un inger in chip de om sub acelasi acoperis. In fine. Liturghia a decurs fara niciun eveniment nefericit pentru mine. Coincidenta sau nu, la predica preotul a vorbit despre demoni si cat de usor se pot preface in oameni pentru a pierde sufletele celorlalti oameni. Nu stiu  daca vorbea despre soacra lui, in general sau stia faza cu mine, dar un lucru era clar: ce a spus mi-a dat de gandit.

Am plecat acasa. In duminica aceea, fiind 15 septembrie (cu o zi inainte de a incepe clasa a 11-a), eu si Andi am programat sa ne uitam la niste filme horor, caci asa era scoala pentru noi: un Film Horor FARA SFARSIT. Am aranjat totul pentru film. Pe la 3, Andi si-a facut aparitia, impreuna cu Melisa, desigur. Am inceput sa ne uitam la film. Intr-o pauza m-am dus pana la bucatarie ca sa mai iau floricele. Am gasit din nou un bilet: "CE TE MAI CHINUI? ORICUM AZI MORI!"

-Du-te dracu'. Am zis eu ca sa nu auda Andi si Melisa.

In  momentul acela becul a explodat si am simtit un vant rece pe spate.

-E totul in regula? A intrebat Andi.

-Da... Am spus eu cu o voce aproape stinsa. Am scapat ceva. Nu-i nimic grav.

-Ahhh... Ok.

M-am intors la film. Intr-o scena din film mi s-a parut ca apare un demon.

-Ati vazut asta...?

-Da... Nu ma asteptam ca un baiat asa chipes sa ii zica asa ceva unei fete. 

"Stai, stai, stai! Eu am vazut un demon si tu un tip chipes? E clar! Nu am vazut aceleas lucrur. Dar de ce? Poate demonul nu-mi trimite semne... Nu?" Pe finalul filmului am vazut o secventa care m-a pus pe ganduri. Nu v-o zic. Nu ca ar fi prea infricosatoare, dar trebuie sa fug.

Toti va intrebati ce s-a intamplat. Ei bine, asta s-a intamplat: De la scena aceea, Jackk s-a gandit ca va avea acceasi soarta, asa ca s-a hotarat sa  fuga departe, sperand ca o sa scape de demoni. In fuga lui spre locul unde vroia sa fie ferit de demoni, a trecut printr-o parte a unei paduri numita "Poiana Spanzuratilor" pentru ca acolo era locul preferat al sinucigasilor. Jackk auzea pasi inaintea lui si se simtea in pericol. Pasii s-au oprit la intrarea in Poiana. Suspiciunile i s-au adeverit atunci cand peste el a...

BISERICA DE DEMONIWhere stories live. Discover now