Secret model?

152 14 0
                                    

*De volgende dag*

Ik wacht op me hotelkamer tot dat Liam me belt. Ik heb hem al zoveel jaar niet gesproken misschien is die nu wel getrouwd of heeft die kinderen. Ik pak met telefoon en zie een whatsapp berichtje van Lars met de vraag in welk hotel ik verblijf. Ik open whatsapp en stuur terug in welk hotel ik zit. Daarna krijg ik meteen een berichtje dat die word gebracht door Lisa der ouders en dat ze James ook mee nemen. Dan gaat me telefoon over en neem ik op.

Selena: Hallo wie is dit?

Liam: Ik ben het Liam. In welk hotelkamer zit je?

Selena: B 324

Liam: dan zijn we buren.

Selena: ben je er al dan?

Liam: open je deur eens.

Ik leg me telefoon weg en loop naar de deur toe en doe hem open. Daar staat de jongen die me toen gelukkig moest maken. Ik geef hem een knuffel uit ongeloof en barst weer in tranen uit. Hij slaat zijn armen om mijn middel heen en trekt me dicht tegen zich aan. "Mama, waarom staat papa te knuffelen met die vreemde vrouw?" ik kijk de kant op en zie een klein jongetje staan en een super mooie vrouw. Ik laat Liam rustig los en kijk dan naar de lift toe. mijn 2 zonen komen naar me toe gelopen en op Lars zijn gezicht komt een glimlach. Zo te zien herkent die Liam nog steeds. "lars, ben jij dat?" Liam kijkt met grote ogen. Lars loopt op hem af en geeft hem een mannelijke knuffel. "Ik zie dat je achter de vrouwen aan zit." Liam kijkt van hem naar Lisa. "Ja dit is mijn vriendin." Liam loopt naar de dame toe en geeft der een hand en 2 kussen. Ja zo doen die britten dat. Dan komt de vriendin van Liam naar ons toe en ze stelt zich voor als Sophia. "Liam, dit is mijn jongeste zoon. James.""Liam kijkt op en loopt dan naar James toe. "Hoi James ik ben Liam. En hele oude vriend van je moeder." James knikt heel voorzichtig. "Hij is nogal verlegen." Liam knikt en kijkt dan weer naar mij. "En ik zie dat je weer zwanger bent." Ik knik. "En weet je al wat het word?" ik knik. "Een meisje." Liam knikt en geeft me een knuffel. "Schat, kom dan gaan we naar het zwembad." Sophia kijkt naar Liam. Hij knikt. "Hebben jullie jongens zin om mee te gaan? Dat zou Nick wel heel leuk vinden." De jongens knikken en dan is het aan Sophia. "Ik heb geen bikini mee." ik denk na. "Ik heb nog wel een bikini het is van mijn nieuwste collectie die mag je wel aan." Lisa krijgt meteen een glimlach op der gezicht. De jongens hadden al hun zwembroek aan dus die lopen meteen met Liam en de rest mee.

Ik schrok er wel even van. Maar ja wat verwacht je ook na zoveel jaar. Lisa doet de deur dicht en ik loop naar me kast toe. ik geef der een bikini aan een haakje en wijs dan naar de badkamerdeur. Ze knikt en loopt weg naar de badkamer. Ik ga ondertussen zitten en open twitter weer en zet neer #Single life the new life. Dan verzend ik de tweet en komt Lisa de badkamer uitgelopen en kijkt ze me een beetje onderzeker aan. Maar wauw de bikini ziet er echt heel erg mooi uit. Ze kan zo een model zijn. Ik sta op en geef der een knuffel. "Ik ben blij dat mijn zoon gelukkig maakt." Ze glimlacht terug. "En je mag de bikini houden. De lijn is nog niet uit dus je bent de eerste die er mee rond loopt." De glimlach op haar gezicht is nog groter. "Dankjewel. Je bent echt geweldig ook kwa fashion enzo. Ga je mee zwemmen?" ik schud mijn hoofd. "Waarom niet?" ik neem een diepe zucht. "Ik pas toch niet meer in een bikini en wie wilt er nou een zwangere vrouw zien?" ze loopt naar mijn kast en pakt een Licht blauwe bikini en geeft hem aan mij. Ik word nu dus gewoon gedwongen om mee te gaan zwemmen. Agh wat maakt het ook uit. Ik loop de badkamer in en kleed me om. Als ik klaar ben loop ik de badkamer uit en laat het zien. "Ik hoop dat ik er nog zo uit zie als ik zwanger ben." Ik grinnik. "Dus hij kan nog wel?" ze knikt. "Laten we wel een jurkje aan doen dan." Ze knikt. Ik weet dat ze niks bij der heb. Het ging ook wel heel onderwachts dat we gaan zwemmen. Ik loop naar de kast toe en geef der een kimono en pak voor mij een wit kort jurkje. "Dankjewel Selena." Ik glimlach. Dan loopt Lisa even naar de badkamer en pakt er 2 handdoeken en we lopen de hotelkamer uit. Op weg naar een de rest.

Proud that I'm yours~ Lasse SchöneМесто, где живут истории. Откройте их для себя