Last one

204 19 2
                                    

We lopen samen met de kinderen naar de tattooshop. Als je zegt tegen Selena van kom we gaan een tattoo zetten dan wilt ze ook meteen. James doet de deur open en we lopen naar binnen. Er staat een man achter de kassa en kijkt ons aan. "Lasse? Jongen dat is alweer een tijdje terug." De man loopt op mij af en geeft me een mannelijke knuffel. "Jongens, dit is London." De jongens kijken me iets te raar aan. "Niet de plaats london maar dat is zijn naam." Dan knikken de jongens. "Dus dit zijn jou zonen? En je vrouw." Ik knik. "Mijn vrouw wilt een tattoo laten zetten." De man knikt en kijkt dan naar Selena. "Wat voor èèn wil je er laten zetten love." Selena kijkt een beetje rond. "Ik heb al een tattoo op me zij me everything. Misschien de voorletters van Lasse en James en Lars?" De man knikt en wijst naar de stoel. Selena loopt er heel dapper heen en gaat er op zitten. "Dit kan een beetje pijn doen." Ze knikt. Ik loop naar der toe en pak der hand. Nu een tijdje is ze klaar en kijkt ze naar der pols. "Dit is echt mooi." De man knikt. "Geen dank."
"En nu jij papa." James kijkt me aan. "Wat mag het worden Lasse?" Ik denk even na. "Kan jij de namen van me jongens neerzetten?" Hij knikt. "Waar mag dat gebeuren?" Dit gaat pijnlijk worden. "Op de binnenkant van me bovenarm." Hij knikt. Selena maakt plaatst in de stoel en ik ga er in zitten. "Je shirt moet wel uit." Ik knikt en trek me shirt over me hoofd. "Daar gaan we grote jongen." Ik knik. Na veel tong bijten en lip bijten is die klaar. "Dit is echt mooi." Selena kijkt me aan. Ik sta op en geef der een kus. "Papa, wanneer mag ik ook een tattoo?" Lars kijkt me aan. "Nog even niet kleine." London kijkt me lachend aan. "Hoe oud ben je?" "Ik ben 14." Lars kijkt London aan. "Dat is nog te jong." Lars knikt.
Wij betalen en lopen de zaak uit. "Zullen we nu toch nog even shoppen?" Iedereen knikt. En zo maken we er nog een leuke dag van met ze alle.

_______________________________________
Sorry voor het kleine hoofdstukje. Maar het is echt dood warm en ik ga nu lekker genieten van het warme weer.
Misschien tot vanavond?!
X

Proud that I'm yours~ Lasse SchöneWhere stories live. Discover now