I can't live without you! part 117

293 15 3
                                    

- 11 uur

Ik liep naar beneden in m'n strand kleding en ging op de bank naast Justin zitten. 'Klaar' vroeg Justin. Ik knikte en Justin stond op. Ik volgde hem naar de auto en stapte in. 'Waar gaan we heen?' 'Zie je zo wel' Ik knikte en keek naar buiten. Op een gegeven moment kwam where are U now op de radio en ik deed m wat harder. 'Where are U now that i need yeah, that I need you the most' zong ik mee 'Im right next to you' zong Justin. 'Zo gaat het liedje niet, je weet toch wel hoe je eigen liedje gaat' vroeg ik met een geschrokken gezicht. 'Natuurlijk haha ik geef alleen antwoord op je vraag' zei Justin lachend. 'Wist ik wou alleen de stilte verbreken' zei ik ook lachend.

- 10 minuten later

We kwamen aan op het strand. Justin legde een 2 persoons handoek neer en trok z'n shirt uit. Ik keek naar z'n buik en eerlijk iedere keer als ik dit uitzicht heb valt m'n mond open. 'Bevalt het uitzicht je' vroeg Justin lachend. 'Ik zie het niet zo goed, je staat te verweg' zei ik moeilijk kijkende. Justin kwam wat dichter bij staan 'En nu dan?' vroeg Justin 'Nee nog steeds te ver weg' Justin deed nog een stap naar voren en nu kwamen onze neuzen tegen elkaar aan 'Perfect' zei ik lachend. Justin moest ook lachen en gaf me snel een kusje op m'n lippen. Ik trok m'n hemdje uit en legde hem in de tas. 'Zullen we zwemmen?' vroeg Justin. 'Wedde dat ik er eerder door ben dan jou' zei ik terwijl ik begon te rennen. 'Mooi niet' zei Justin lachen terwijl die begon te rennen. Uit eindelijk kwamen we tegelijkertijd in het water. Justin zwom naar me toe en sloeg z'n armen om me heen. 'Olivia?' zei Justin serieus 'Ja Justin.' 'Zou je m'n vriendin willen zijn? En ik beloof dat ik er altijd voor je ben en je niet zal laten vallen!' zei Justin terwijl die me recht in m'n ogen aan keek. 'Ja' Justin en ik glimlachte allebei en keken elkaar aan. Ik hoorde allemaal camera's klikken maar het boeit me niet. Justin kwam dichter bij tot dat zijn lippen zacht en intens de mijne raakte. Ik heb geen idee hoelang we daar zo stonden maar het was het beste moment van m'n leven. Justin en ik trokken tegelijk terug om op adem te komen. 'I love you' zei Justin. 'I love you too'

My live got an happy end! And i'm serious I can't live without this guy... I think that you already know that haha. Well this was my story.. I hope you guys enjoy :)

- Olivia

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

heeeeeejjjj schatjesssss

Dit was nog niet het einde! maar ik vind het handiger om in een nieuw boek verder te gaan.. ik ga verder in een nieuw boek als ik terug ben van vakantie. Maar ik weet dus totaal niet hoe ik dat boek moet gaan noemen. Als je suggestisch hebt of zo comment ze dan!! Of als je t niet fijn vind ofzo dat ik in een ander boek ga werken.. Comment 't met de reden en ik zal er over na denken want ik twijfel zelf ook nog een beetje :)

But i hope you guys like this :)

IT'S NOT THE END OF THE STORY!!!!!!

xoxo Danisha

I can't life without you! (Justin Bieber Dutch FanFic)Where stories live. Discover now