I can't life without you! (Justin Bieber Dutch FanFic) part 35

277 16 0
                                    

Ik liep door naar men kast en pakte daar een zwarte skinnyjean en een grijs hempje weg en deed het aan. Ik ruimde de handdoek op. Ik bostelde men haar en deed een muts op. Ik deed wat maskara op en liep de badkamer uit. Ik liep naar beneden en zag Selena en Hailey al op de bank zitten. 'Klaar?' vroeg Hailey 'Nog even schoenen aan doen en jas en Jusitn zeggen dat we weg zijn' ze knikte en keken weer verder naar de tv, ze keken het nieuws en op een gegeven moment hoorde ik gelach. Ik deed men schoen snel goed en vroeg wat er was. 'Sup?' 'T filmpje dat Patrick op zen insta had gezet dat je pushups deed met Justin op je rug, is op het nieuws en ze zeggen dat het ongelovelijk is dat een meisje sterker is dan Justin en dan zen vriendin nog wel' Ik kijk ze even serieus aan en schiet dan keihard in de lach. Justin komt naar beneden gestormt en kijkt ons aan 'Jullie hebben t gezien he?' We knikte allemaal ja en Justin zuchte. Ik stond op en ging voor m staan. 'Don't worry babe, ik zal minder spier oefeningen doen' zei ik en gaf m een kusje op zen neus. Justin knikte 'Gaan jullie weg ofzo?' vroeg hij 'Jups, meidenavondje' 'Doe wel voorzichtig' we knikte en Justin ging weer naar boven 'Nou dat was makkelijk...' zei ik terwijl ik me omdraaide naar de andere. Ze knikte verbaast en ik pakte men jas en de autosleutels 'Ik rij' 'Oke' zei Selena en ze stonden op en liepen achter me aan 'Zijn binnen 2 uurtjes wel weer terug love you!' schreeuwde ik naar Justin 'Veel plezier, love you to lieverd' schreeuwde Justin terug. Ik deed de deur achter me dicht en liep naar de auto. Toen iedereen zat starte ik de auto en reed richting de supermarkt.

- in de supermarkt

'Oke hebben we alles?' vroeg Hailey. Ik gaf een snelle blik over de volle kar 'Ja denk het wel. Alleen de taart nog' 'Ja maar die hallen we bij de bakker. Die heb ik al bestelt vanmiddag' zei Selena. Ik knikte en we liepen naar de kassa om aftereken.

- Bij de bakker

'Op wie zen naam stond de taart?' 'Selena Gomez' 'Ah mevrouw Gomez, ik zie het ja ik zal hem even voor u pakken' Selena knikte en wilde haar geld pakken 'Noop deze keer betaal ik' zei ik en hield men portomonee voor de gezicht. Ze zuchte en knikte. Ik betaalde de bakker en we liepen naar buiten. 'Oke we hebben nu alles dus we kunnen alles naar het huisje brengen. Jermey, Pattie, Jazmyn, Jaxon, Ryan, Chaz, Za en Khalil zullen der ook zijn om ons tehelpen met klaar zetten en verzieren.' zei Selena. Ik knikte en we stapten in de auto. Hailey hield de taart vast.

- Bij de lokatie

'Wow, het is hier mega!' zei ik 'Ja maar dan heb je ook wat' zei Selena 'True' zei Hailey. We liepen eerst met zen alle naar binnen en Hailey had nogsteeds de taart vast. Toen we binnen kwamen troffen we de andere ook gelijk en Jazmyn en Jaxon kwamen op mij afgrend. Ik lachte en bukte om even groot als hun te zijn. 'OLIVIAA WE HEBBEN JE GEMIST!!!' zeiden ze terwijl ze me een knuffel gaven 'Ik jullie ook. Jullie zijn gegroeid sinds de laatste keer zeg' Ze lachte en liepen weer weg. Typisch kleine kinderen he haha.

De helemiddag hebben we alles versiert en klaar gezet en toen we klaar waren gingen de andere naar aan apartement en Selena, Hailey en ik weer naar huis..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Happy 21st birthday Justin!!

I can't life without you! (Justin Bieber Dutch FanFic)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu