I can't life without you! (Justin Bieber Dutch FanFic) part 28

312 18 0
                                    

De dokter stopte voor een deur en deed m open. Ik keek naar Hailey en hield even men adem in. Ik keek naar de dokter en hij knikte en liep weg. Ik liep langs het bed en ging op de stoel zitten en pakte haar hand vast. 'Dus we zijn zussen he..' ik zuchte even 'Waarom wist ik dit nooit.. En waarom juist nu.. Ik wilde altijd graag een zusje of zo en nu heb ik er een en dan verkloot ik het weer. Ik had hier moeten liggen niet jij.. Het is mijn schuld dat die zak je neer schoot..' Ik keek naar Hailey 'Ik wil hier helemaal niet zitten.. Ik wil lol maken met jou en die jaren in halen die we samen hebben gemist...' Ik stond op en gaf der een kus op der voorhoofd 'Ik zal je beschermen tegen wie of wat dan ook. Kom snel terug' ik liet der hand los en liep naar de deur. 'I love you' Ik liep de deur uit en veegde men tranen weg. Ik liep terug naar de wacht kamer waar de andere zaten. 'Ik ga starbucks halen. Iemand anders kan naar haar toe als ie wilt.' Ik wachte niet op een antwoord en liep naar buiten. Ik heb echt even frisse lucht nodig en een moment voor mezelf. Geen gezijk van mensen. Only me and myself.  Ik bestelde een starbucks en ging even een stukje lopen. Toen ik plotseling moters hoorde begon ik te rennen en te rennen en keek niet achter me want ik wist wie het waren. Toen ik eenmaal in het ziekenhuis in kwam knalde ik tegen iemand op ik keek omhoog en zag dat het Justin was. 'Fijn, dag starbuck..' zei ik zuchtend en pakte de beker op. Waarvan het drinken nu op men kleren zat en op de grond. 'Sorry hoor maar jij kwam ineens zo binnen rennen. Nou sorry hoor mr perfecto.' zei ik sarcastisch en liep weg. Ik liep richting de wachtkwamer (waar de mensjes nog allemaal zaten) 'Ik ga naar huis schone kleren enzo aan doen. Zie jullie later wel weer. Ik kom zo snel mogelijk terug.' Ik liep door de gang en zag Justin verbaasd naar me kijken. Maar ik schonk er geen aandacht aan.

Toen ik thuis kwam trapte ik men schoenen uit en men jas gooide ik op de grond, ik rende naar men kamer en liet me zelf op bed vallen en begon te huilen. Gewoon ouderwets op bed huilen. Al men verdriet kwijt kunnen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

heejj beetje kort hoofdstuk maar ik ben dood moe en men inspiratie raakt ook op.. Dus ik heb besloten om minder te updaten aangezien ik elkedag wel 2 of 3 hoofdstukken poost... Het zal nu heel onregelmatig worden dat ik poost maar goed..

Please vote and comment :)

Follow me on twitter : @xxdanisha

Loves Danisha

I can't life without you! (Justin Bieber Dutch FanFic)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu