I can't life without you! (Justin Bieber Dutch FanFic) part 64

200 15 0
                                    

- Beneden in de hal.

Justin heeft me alles uitgelegt en ik heb hem vergeven. Ik heb Justin ook uitgelecht wat er gebeurt was in deze weken.. Hij wou ook helpen maar dat wilde ik niet. Ik ben te bang om hem kwijt te raken.. Ik wil hem niet nog een keer verliezen.

We liepen nu hand in hand naar Hailey, en met zn 3en liepen we naar buiten. Ondertussen stond alles vol met papparazzo maar het boeide me niet. We liepen door de menigte naar het treinstation. We pakte de trein naar mijn huis. Toen we aan kwamen plofte we op de bank. We gingen tv kijken. Justin en Hailey wouden de smurfen kijken and i dont know why. Nu zaten we dus met zn alle de smurfen te kijken. Ineens bedacht ik me wat en stond op 'Ben zo terug' Ik liep naar buiten en ging op een zonnestoel zitten. Ik pakte mn telefoon en belde Scooter

(s= Scooter o=Olivia)

s; Wat moet je Olivia

o; Scooter, het spijt me dat ik zomaar weg ging.. Dat ik jou en Yael achter liet.. Ik had het je moeten vertellen.. Maar jij moet ook accepteren dat ik nu ouder ben en ik wil mijn eigen dingen kunnen bepalen. Ik wilde mn vader leren kennen. En dat weet je best. En dan vind ik het een enorme onzin dat je Justin in de steek laat.

s; Door hem was ik jou kwijt. Je voelde echt als een dochter voor mij.

o; Ik snap je Scooter. En jij was en bent nog steeds een vader voor mij. Maar als Justin er nooit was geweest was ik er nu ook niet meer geweest. Justin heeft me gered, meedere malen. Je mag Justin niks kwalijk nemen. Ik wil dat je hem nog een kans geeft. Alsjeblieft.

s; Goed dan. Ik zal hem vanavond bellen. Ik moet gaan heb zo een vergaderen. Doeii Olivia

o; Doei pap

gesprek beindigt*

Ik lachte naar mn telefoon. Ik stond op en liep naar binnen. Justin en Hailey waren nog steeds heel gefocust op de tv. Ik lachte en maakte een foto. Ik liep naar de keuken en plaatste de foto op twitter met der bij 'Some people never grow up * @justinbieber and @haileybaldwin' ik stopte mn mobiel weg en pakte een blikje engery. Ik liep weer terug naar Hailey en Justin. Ik dronk mn drinken op en toen ik het op had was de smurfen ook klaar haha. 'Dusssss wat gaan we nu doen' zei ik verveeld. 'ZWEMMUUHHHH' schreeuwde Hailey. Ik en Justin keken elkaar aan. 'We hebben geen zwemkleding' zei Justin. Hailey's gezicht betrok van blij naar serieus. 'Dan kopen we dat en gaan we daarna zwemmen' We stonden en op en liepen achter haar aan naar de stad. Aangezien het dicht bij was konden we lopen. Ik zag Dat Justin en Hailey op hun telefoon bezig waren. Ik pakte mijn telefoon en scrolde door mn itunes lijst. Ik klikte het liedje 'were are ü now' aan en begon keihard mee tezingen. Ik lag meer in een deuk dan dat het op zingen leek maar Justin en Hailey begonnen mee tedoen, gelukkig. We hadden de grootste lol onderweg. We kwamen aan in de stad en wel gingen een zwemkleding winkel binnen en na 10 minuten kwamen we er uit met zwemkleding haha. We liepen naar huis en deden de zwemkleding aan en gingen zwemmen. We vergaten alle problemen en zo die we hadden en hadden big fun <3

I can't life without you! (Justin Bieber Dutch FanFic)Where stories live. Discover now