I can't life without you! (Justin Bieber Dutch FanFic) part 57

200 15 0
                                    

Olivia POV

ik zuchte en keek Justin aan. 'Goed dan' We gingen op het bed zitten en ik begon te vertellen. 'Ik dacht aan de mensen die me vroeger pesten. Er voor gezorgd hebben dat ik in het ziekenhuis belande voor zelfmoordpogingen en nu in deze kliniek...' Ik keek naar de grond en er rolde een traan over m'n wang. 'Olivia..' Justin tilde m'n hoofd op en ik keek hem recht in z'n ogen aan. 'Don't cry my babe. Dat is verledentijd. Je bent mooi, lief, getalenteerd en aardig. Je bent perfect. Kijk hoever je bent gekomen. Je hebt in films gespeeld, en hebt in series gespeeld, je hebt eigen liedjes. Je bent een sterke vrouw. Olivia ik wil de rest van m'n leven met je kunnen delen. Kinderen met je kunnen krijgen. Dat we op onszelf kunnen wonen. Ik wil je niet kwijt lieverd.' zei Justin die nu ook tranen in z'n ogen had. Ik lachte klein 'Ik hou van je Justin' 'En ik van jou, forever' Ik lachte ik veegde m'n tranen weg. 'Spullen pakken dan maar' lachte Justin. Ik knikte en we raapte alles bij elkaar. Na een half uurtje waren we klaar en nam ik afscheid van iedereen. Ik wisselde nog nummers uit met een paar en toen gingen we. We stonden buiten en het stond vol met papparazzo. Ik kreeg allemaal vragen naar m'n hoofd gegooid zoals 'Heb je anorexia?' 'Waarom ben je hier? Heb je anorexia? Snij je jezelf?' 'Waarom ben je met Justin. Jullie passen niet bij elkaar' Ik werd echt knetter gek en kneep in Justin's hand. 'Ey kap eens effe. Laat haar verdomme met rust en ga een fk leven zoeken.' Ik zuchtte en trok Justin met me mee voor het weer verkeerd zou aflopen. We gingen in z'n auto zitten en reden naar mijn huis. 'Je moet je spullen pakken en dan moeten we naar het vliegveld want we gaan naar Nederland...' Ik verstijfde even bij het horen van Nederland. 'Olivia?' 'Huh wat is er?' *Ze praten de heletijd engels en nu praat Olivia even in het Nederlands, omdat ze in shock is* 'Wat zeg je? zei Justin. Ik schudde m'n hoofd en realiseerde dat ik net Nederlands tegen Justin aan het praten was. 'Sorry ik ga niet mee naar Nederland.' zei ik en stapte uit de auto. 'Maar waarom niet? Het word leuk bae' 'Ik kan het niet Justin. Ik ga niet terug naar m'n geboorteland. De kans is mega groot dat ik mijn verleden achterhaal en dat wil ik niet. Ik ben blij met hoe het zo is. Ik wil dat je zonder mij gaat.' 'Nee. Als jij niet gaat ga ik ook niet' zei Justin. Waarom moet hij altijd zo moeilijk doen? 'En je fans dan. Je zult je fans teleurstellen. Justin je moet gaan.' 'Alleen als jij mee gaat. Desnoods blijf je de heletijd bij me. Alsjeblieft Olivia' 'Ugh oke dan.' gaf ik geirriteert toe.


———————————————————————————————————————————————————————————————————————

joooooo

sorry dat ik zolang niet meer had geupdatet, en ik zal niet liegen. Ik had geen zin en was het vergeten :$ Ik heb het ook redelijk druk met school, werk en sportschool :$... Ik zal zovaak mogelijk proberen te updraten.. ik doe echt mn best... Ik zal jullie niet meer zo lang laten wachten. Ik beloof het. Ik zal proberen minimaal 1x perweek teupdaten.

Echt sooo sorryyy!!! En dan kom ik ook nog eens met zo'n kut hoofdstuk.. Ik zal proberen vandaag nog een keer te updaten!

baayyy baaayy xxx

lovess Danisha


(ps liedje past totaal niet bij het verhaal maar het is een leuk liedje en dat wilde ik even delen haha)

I can't life without you! (Justin Bieber Dutch FanFic)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu